.NET utvecklare utbildning | studier.se
.Net-utvecklare-utbildning

.NET utvecklare utbildning

Vill du gå en .NET utvecklare utbildning? Bra val! En utbildning till .Netutvecklare passar dig som har en passion för och vill jobba med programmering. Som .Netutvecklare får du även plugga och lära dig förbättra IT-system och applikationer. I en utbildning till .Netutvecklare får man läsa sig Microsofts .Net-plattform och programmeringsspråket C#, vilket uttalas C-sharp. Nedan har vi samlat olika bra IT-utbildningar för dig som vill plugga IT. Vi ger dig även information om vad en .Net-utvecklare tjänar i lön och hur jobbmöjligheterna ser ut. Vi hjälper dig hitta din drömutbildning!

Utbildare Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Jämför

.NET-utvecklare

Teknikhögskolan

Vill du bli .NET-utvecklare? Utbildningen till .NET-utvecklare passar dig som vill ha ett kreativt, varierande…
Yrkeshögskola
CSN-berättigad & kostnadsfri
HT 2022 Göteborg
Gävle
Jämför

Systemutvecklare .NET

Campus Varberg

Ansök nu! Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan. Studera…
Yrkeshögskola
CSN-berättigad & kostnadsfri
HT 2022 Hallands län
Varberg
Jämför

JavaScript-utvecklare - Utbildning

IT-Högskolan

JavaScript-utvecklare Vem är du? Som JavaScript-utvecklare arbetar du med att skapa ett välfungerande webbgränssnitt och…
Yrkeshögskola
CSN-berättigad & kostnadsfri
Stockholm
Göteborg
Jämför

Javautvecklare - Utbildning

IT-Högskolan

Javautvecklare Vem är du? Java är världens största programmeringsspråk och är integrerat i mängder av…
Yrkeshögskola
CSN-berättigad & kostnadsfri
Stockholm
Göteborg
Vänersborg
Jämför

Cloudutvecklare

Campus Mölndal

Cloudutvecklare Bli molnexpert och utveckla flexibla verksamhetslösningar. Utbildningen i Cloudutveckling ger dig kunskaper inom objektorienterad…
Yrkeshögskola
CSN-berättigad & kostnadsfri
HT 2022 Distans
Jämför

Integrationsutvecklare: Java

Campus Mölndal

Integrationsutvecklare: Java Var med och skapa den digitala framtiden genom kodning. En utbildning till Integrationsutvecklare:…
Yrkeshögskola
CSN-berättigad & kostnadsfri
HT 2022 Göteborg
Jämför

Vill du gå en utbildning till .Net utvecklare?

En utbildning till .Netutvecklare passar dig vill jobba med programmering. En .Netutvecklare får  lära sig förbättra IT-system och applikationer. I en utbildning till .Netutvecklare får man läsa sig Microsofts .Net-plattform och programmeringsspråket C#. Du lär dig skapa applikationer för Windows med programmet Visual Studio och andra applikationer. Det finns många yrkeshögskolor som erbjuder utbildning till .netutvecklare, exempelvis IT-Högskolan, Campus Värnamo, Campus Varberg och Campus Mölndal.

Exempel på utbildningsinnehåll för .Net utvecklare

Backend utvecklare utbildning

Vill du bli backend utvecklare? Gå en utbildning med fokus på backend! Back-end utveckling handlar om den programmering som sker ”bakom kulisserna”. Det är backend kod som används för att en hemsida eller mjukvara ska fungera. Koden som kodas syns inte utåt men är väldigt viktig för att funktioner ska fungera på hemsidan. En webbutvecklingutbildning med fokus på backend fokuserar på kod på serversidan. Den som jobbar med  backend har kunskap inom de programmeringsspråk som används just backend. I arbetslivet är det vanligt att du som ansvarig för backend jobbar nära den som är ansvarig för hemsidans utseende och jobbar frontend.

Nedan ser du vanliga arbetsuppgifter för en backend utvecklare

.Net utvecklare jobbmöjligheter

Behovet av .NET-utvecklare är stort och jobbmöjligheterna är mycket goda. Du kommer få spetskompetens och erfarenheter inom .NET-utveckling som IT-företagen efterfrågar vilket gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. IT-branschen har ett stort rekryteringsbehov och efter utbildningen kan du bland annat arbeta som webbutvecklare, applikationsutvecklare eller systemutvecklare med fokus på .NET och JavaScript.

Efter avslutad .Net-utbildning kan du jobba som tex:

.Net utvecklare lön

Vad tjänar en .Net-utvecklare i lön? En utbildad .net utvecklare tjänar i genomsnitt omkring 30 000 kronor i ingångslön. Lönen kan vara högre eller lägre beroende på vart i Sverige du jobbar. En erfaren .Netutvecklare tjänar ofta omkring 40 000 – 50 000 kronor i månaden.

Exempel på utbildningar inom data och IT

Nedan ser du exempel på bra utbildningar inom data och IT. Alla utbildningar nedan går att läsa på antingen yrkeshögskola, högskola eller som yrkesutbildning. Att läsa på högskola och yrkeshögskola är kostnadsfritt och är CSN-berättigat. Att läsa en yrkesutbildning via en privat utbildare kostar normalt pengar, men kan vara en möjlighet för den som inte blir antagen att få den kunskap man efterfrågar.

Fler utbildningar inom data, IT och programmering

Nedan kan du läsa mer om andra utbildningar inom data, IT och programmering

 Är du nybörjare och vill lära dig programmering?

Om du är nybörjare inom programmering men vill komma igång och lära dig grunderna ska du gå en grundkurs i programmering. Genom en grundkurs i programmering har du möjlighet att få teoretiska och praktiska kunskaper inom programmering. Kurser inom programmering på grundnivå kräver ingen tidigare kunskap. En grundkurs inom programmering är ofta några veckor eller några månader lång.

Läs mer om fler populära utbildningar

Se alla populära utbildningar
Jämför utbildningar