Microneedling utbildning

Gå en microneedling utbildning och tillgodose marknadens ökande efterfrågan! Microneedling är en kraftfull behandling för reducering och förbättring av pigment, fina linjer, slapp hud, acne, acneärr & förstorade porer. Här kan du söka och jämföra flera utbildningar i microneedling från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Jämför och hitta den utbildning som passar just dig!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt microneedling utbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Astomed Academy Micro-needling 

  Astomed Klinikutrustning

  Kurser
  Kurser
  Löpande
  Stockholm
  Stockholms län
  -

  Hud- och spaterapeut utbildning i Stockholm

  Gilda Skolan

  Yrkesutbildning
  1-2 år
  Program
  HT 2024
  VT 2025
  Stockholm
  Stockholms län
  Från 25 000 SEK

  Hud- och spaterapeut utbildning i Göteborg

  Gilda Skolan

  Yrkesutbildning
  1-2 år
  Program
  HT 2024
  VT 2025
  Göteborg
  Västra Götalands län
  Från 25 000 SEK

  Hud- och spaterapeut utbildning i Malmö

  Gilda Skolan

  Yrkesutbildning
  1-2 år
  Program
  HT 2024
  VT 2025
  Malmö
  Från 25 000 SEK

  Gå en microneedling utbildning

  Söker du en kvalitetssäkrad microneedling utbildning? Då ska du läsa vidare här. Skönhet är en stor trend i samhället och en bransch som ständigt växer. Eftersom branschen ständigt växer är det perfekt tajming att utbilda sig inom microneedling. Önskar du att jobba på salong eller starta en egen verksamhet inom microneedling och hudvård så har vi samlat de bästa utbildningarna för just dig!

  Vad är microneedling?

  Det som sker vid en microneedlingbehandling kan enkelt beskrivas som en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålning. Varje nålstick penetrerar kapillärer i huden som frisläpper trombocyter. Det sker även en kortslutning i cellerna som stimulerar stamcellerna i en omkrets om 1-2 millimeter kring varje nålstick att aktivera en läkningsprocess i huden.

  De närmaste timmarna efter en behandling fylls området av fibroblaster vilket börjar forma ny hud. Kommande 4-6 veckor efter behandling läker huden ihop och resultatet blir en jämnare och finare hud.

  Utbildning inom microneedling

  Utbildningarna inom microneedling erbjuder olika innehåll, men innefattar ofta ett startkit med allt du behöver för att starta en verksamhet, utbildningsmaterial, praktik på utbildarens salong eller på distans, samt ett internationellt certifikat efter avslutad utbildning.

  Hud & skönhet

  Idag har vi en helt annan kunskap gällande hud och skönhet och efterfrågan på marknaden ökar hela tiden. En hud och spaterapeut utbildning kan vara ett bra komplement till en microneedling utbildning, där kombinationen gör dig eftertraktad på marknaden. Om du känner att du är mer intresserad av andra typ av skönhetsutbildning har vi samlat flera här; exempelvis Fillers och Botox utbildning, Vaxning utbildning, Utbildning i fransförlängning och Nagelteknologutbildning.

  Pris microneedling utbildning

  En microneedling utbildning är vanligtvis under 1 dag och priset för en utbildning ligger någonstans mellan 6.000-14.000 kronor.

  Använd formuläret här ovan så skickar vi dig flera förslag på utbildningar och du kan enkelt jämföra pris och upplägg efter det som passar dig bäst. Boka din plats på en av våra microneedling utbildningar redan idag! Här kan du läsa mer om andra skönhetsutbildningar och kurser.

  Läs mer om fler populära utbildningar