Microblading utbildning

Gå en microblading utbildning och tillgodose marknadens ökade efterfrågan efter permanent makeup för ögonbryn! Det har blivit allt vanligare med kosmetisk tatuering och därmed ökar behovet av duktiga brynstylister inom microblading.

Här kan du söka och jämföra alla Microbladingutbildningar från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Jämför och boka den Microbladingutbildning som är bäst för dig!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt microblading utbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Gå en utbildning i permanent makeup

  Söker du en kvalitetssäkrad microblading utbildning? Då ska du läsa vidare. Skönhet är en stor trend i samhället och en bransch som ständigt växer. I och med att skönhetsindustrin ökar stadigt är brynstylist inom microblading ett hett yrke som erbjuder många möjligheter och har en stor efterfrågan. Önskar du jobba på salong eller starta en egen verksamhet inom permanent makeup så är detta bra utbildningar för dig. Som brynstylist inom microblading har du möjlighet att skapa en verksamhet med återkommande kunder.

  Vad är microblading?

  Microblading kallas även 3D bryn, Eyebrow Embroidery eller mikrobladsteknik.

  Som brynspecialist inom microblading färgar du kundens bryn, nära hudytan, så att linjerna framstår som klarare och skarpare. Precis som en 3D tatuering fast rikare i detalj. Microblading utförs med ett specialistverktyg och pigmenten som används har utformats för att matcha kundens naturliga ögonbryns färg. Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. Resultaten kan vara allt ifrån 1 till 3 år. Behandlingen anses vara semi-permanent. I början framstår brynen som mörkare än den naturliga färgen, men bleknar sedan med tiden. Det är nödvändigt att göra en ”touch up” cirka en gång per år, eftersom det är svårt att förutspå hur väl huden bevarar färgen och formen.

  Utbildning inom microblading

  Utbildningarna inom microblading erbjuder olika innehåll, men innefattar ofta ett startkit med allt du behöver för att starta en verksamhet, utbildningsmaterial, praktik på utbildarens salong eller på distans, samt ett internationellt certifikat efter avslutad utbildning.

  Trendigt med kosmetiska tatueringar

  Tidsbrist och bekvämlighet gör att många idag väljer permanent makeup istället för att sminka ögonbrynen varje morgon. Flera salonger erbjuder idag utbildning inom microblading, som ett komplement till de andra kosmetiska behandlingar de erbjuder. Andra skönhetsbehandlingar som är väldigt trendiga just nu är ögonfransförlängning och nagelförlängning.

  Är du intresserad av en annan Skönhetsutbildning? Vi erbjuder bland annat Fillers och Botox utbildning, Vaxning utbildning, Utbildning i fransförlängning och Nagelteknologutbildning.

  Eftertraktad på marknaden

  Marknaden för permanent makeup är idag stor och fortsätter öka. Det finns många som gladeligen investerar pengar för ett par jämna och fina bryn. Därmed behövs fler utbildade brynstylister som behärskar microblading. Förutom brynstylister är även fransstylister eftertraktade på skönhetsmarknaden.

  Är du mer intresserad av en Fransstylist utbildning, eller en Utbildning fransförlängning i Malmö? För dig som är intresserad av skönhet och vill anta nya utmaningar kan även en frisörutbildning i Göteborg vara utav intresse.

  Pris microblading utbildning

  Priset varierar beroende på längd och omfattning på utbildningen inom kosmetisk tatuering. Upplägget kan se olika ut och en komplett utbildning till brynstylist inom microblading kan ta allt från 2 dagar till ett halvår, beroende på om din utbildning erbjuder praktik. Priset anpassas därefter.

  Använd formuläret här ovan så skickar vi dig flera förslag på utbildningar och du kan enkelt jämföra pris och upplägg efter det som passar dig bäst. Boka din plats på en av våra kurser i skönhet redan idag!

  Vill du gå en utbildning inom Microbladning i Stockholm? Här hittar du alla utbildningar och kurser.

  Läs mer om fler populära utbildningar

  Skönhetsutbildningar och kurser

  Söker du efter skönhetsutbildningar och kurser inom makeup, fransar, hår eller naglar? Här har vi samlat flera av de...

  Botox utbildning

  Är du utbildad läkare, tandläkare eller sjuksköterska och vill komplettera med en botox utbildning? Genom botoxinjektion kan du hjälpa...

  Fransförlängning utbildning i Jönköping

  Vill du gå en fransförlängning utbildning i Jönköping? Vi erbjuder kurser inom både volym- och singelfransar, samt lashlift. Du...

  Microneedling utbildning

  Gå en microneedling utbildning och tillgodose marknadens ökande efterfrågan! Microneedling är en kraftfull behandling för reducering och förbättring av...

  Microblading i Göteborg

  Säkra din framtid i skönhetsbranchen med en kurs i microblading i Göteborg! Skönhetsbranchen i Sverige växer och microblading blir...

  Fransförlängning utbildning Göteborg 

  Bli expert på ögonfransförlängning genom att gå en fransförlängning utbildning i Göteborg och tillgodose marknadens efterfrågan på fransstylister. Du...

  Microblading i Stockholm

  Söker du efter kurser i microblading i Stockholm? Gå en microblading utbildning och tillgodose marknadens ökade efterfrågan efter permanent...

  Lashlift utbildning

  Vill du gå en lashlift utbildning? För dig som vill lära dig något nytt eller kanske utöka dina kunskaper...

  Fransförlängning utbildning Stockholm

  Vill du gå en fransförlängning utbildning i Stockholm? Vi erbjuder kurser inom både singel- och volymfransar, samt LashLift. Här kan...

  Utbildning fransförlängning i Malmö

  Drömmer du om att gå en utbildning fransförlängning i Malmö? Uppfyll din dröm att bli fransstylist! Här kan du...