Matlagningskurser i Stockholm

Vill du lära dig mer om matlagning och knepen för den perfekta måltiden? Att gå en kurs i matlagning kan vara personutvecklande men även en bra aktivitet för teambuilding. Tillsammans med professionella kockar får ni chans att laga läckra måltider. Matlagningskurser är perfekt både för er som vill ha en kick-off för arbetsgruppen och för er som letar efter ett utstickande kundevent.

Matkurser för alla

Att gå en kurs i matlagning kan vara en bra aktivitet för teambuilding. Tillsammans med professionella kockar får ni chans att laga läckra måltider. Matlagningskurser är perfekt både för er som vill ha en kick-off för arbetsgruppen och för er som letar efter ett utstickande kundevent. I Stockholm finns det många utbildningsanordnare som erbjuder förstklassiga kurser med utgångspunkt i köket!

Vill du utbilda dig och ditt arbetslag i teambuilding kan du läsa mer om detta hos oss!

I Stockholm samarbetar vi på studier.se med många aktörer som erbjuder matlagningskurser. Hos oss hittar du kurser för alla åldersgrupper. Att låta barn gå kurser i matlagning kan vara ett bra sätt att låta dem utforska sin kreativitet. Att laga mat låter barnen testa på olika smaker, dofter, råvaror och redskap. Målsättningen med kursen är att stärka barnens självförtroende och att väcka en nyfikenhet på matlagning.

Hos oss på studier.se har även andra utbildningar i matkurser och dryckeskurser.

Lada mat i huvudstaden

Stockholm är Nordens folkrikaste tätort. Huvudstaden bjuder på bra shopping, spännande restauranger och ett härligt uteliv. Detta är en stad med mycket kultur och historik. Tycker du att det är spännande med kusligheter? I sådana fall får du inte missa ett besök på Stockholms slott!

Stockholms slott har funnits på samma plats sedan senare hälften av 1200-talet. Det finns många berättelser om spöken på slottet. En av dem är ”Grå Gubben”. Myten säger att han lever i källarresterna av det gamla slottet Tre Kronor. Skulle du stöta på Grå Gubben behöver du inte vara rädd – han sägs vara en slags skyddsande som vaktar slottet och kan förutspå framtiden.

Håller du till i Göteborg eller Malmö finns det även matlagningskurser där!

Från grunden till tallriken

Ta chansen att lära dig mer om råvaror och matlagningen från grunden. Det är en konst hur man på ett säkert och nyttigt sätt hur man framställer och tillagar matvaror. Det blir viktigare och viktigare i dagens samhälle hur vi tar tillvara på jordens resurser och är matsmarta. Inte bara för att vi ska må bra, men även för att vår planet ska göra det!

Är vegetariskt framtiden?

Intresset för att äta vegetarisk mat har ökat och blir mer och mer trendigt. Det finns mängder med olika maträtter att testa och nya smakupplevelser att få uppleva. Vissa äter vegetariskt ur miljösynpunkt eller hälsosynpunkt, andra för att det helt enkelt är så gott!

Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan skräddarsydda kursförslag!