Matlagningskurser i Göteborg

Vill du utvecklas inom matlagning? I Göteborg finns flera olika matlagningskurser för dig som är sugen. Gå en kurs med dina kollegor, din partner eller för självutveckling. Få ny inspiration i köket genom att testa något nytt!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt matlagningskurs!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Laga vegetariskt

  Med matlagningskurser i Göteborg har du möjlighet att rikta in dig på exempelvis vegetariska måltider. För många är tanken på en tallrik utan kött oinspirerande. En kurs kan ändra på det! Med hjälp av en instruktör lär du dig att hitta de bästa råvarorna för att laga läckra måltider. Det kan vara svårt att få inspiration på egen hand när man testar ett nytt matområde. För den som redan lagar vegetarisk kan det vara lätt att fastna i gamla vanor och recept. Oavsett så kan det alltid vara inspirerande och ge lite ny energi i köket med en kurs. Att laga vegetariskt kan både vara mer ekonomiskt och godare, helt klart värt att utforska! Även om man inte är vegetarian så kan det vara roligt och varierande att äta vegetariskt någon dag i veckan.

  Laga mat med barn

  Har du barn i din närhet? För att stärka matglädjen och främja ett hälsosamt tänk kring kost och näring finns det matlagningskurser särskilt utformade för barn. Viktiga delar är grundläggande kunskaper om råvaror, hur man använder köksredskap, säkerhet, hygien och hälsa. Genom att få pröva själva stärker barnen sitt självförtroende. Tillsammans med en kunnig och pedagogisk lärare får de unga kockarna laga roliga och spännande maträtter. Kursen blir lätt ett kärt barndomsminne!

  Om Göteborg

  Med sina 550 000 invånare är Göteborg Nordens femte största stad. Här finns något för alla smaker, oavsett om vill gå en matlagningskurs eller inte. Är du kulturintresserad rekommenderar vi på studier.se att du besöker Världskulturmuseet. Museet tar upp samtidsfrågor, -fenomen och livsstilar genom aktuella utställningar. Att besöka Världskulturmuseet är gratis.

  Varje höst arrangeras i Göteborg den så kallade Bokmässan. Mässan är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen. Här kan du träffa författare, gå på inspirerande föreläsningar och köpa böcker till konkurrenskraftiga priser. Det finns alltid en särskild barnhörna för de små barnen, där det erbjuds sagoläsning och möjlighet att rita. Bokmässan är en upplevelse utöver det vanliga.

  Vill du läsa på annan ort? Det finns även kurser i Stockholm och Malmö!

  Låter detta som något för dig? Läs mer om matlagningskurser eller skicka en intresseanmälan för mer information!