Fastighetsmäklarutbildning i Gävle

Kravet för att bli registrerad fastighetsmäklare är 120 hp. Så varför är då fastighetsmäklarprogrammet vid Högskolan i Gävle 180 hp, ett helt år längre? För att du ska få en riktigt gedigen och bred utbildning där resan från plugg till jobb går helt smärtfritt, såklart!

Bli fastighetsmäklare

Kravet för att bli registrerad fastighetsmäklare är 120 hp. Så varför är då fastighetsmäklarprogrammet vid Högskolan i Gävle 180 hp, ett helt år längre? För att du ska få en riktigt gedigen och bred utbildning där resan från plugg till jobb går helt smärtfritt, såklart!

Om du redan efter de första två åren känner att du är redo för arbetslivet finns det inget som hindrar dig från att registrera dig redan då. Genom att gå också det sista, tredje året har du möjlighet att ta en kandidatexamen i företagsekonomi. Det gör dig intressant för andra jobb inom finanssektorn. Med en kandidatexamen inom företagsekonomi kan du till exempel arbeta som banktjänsteman.

Här kan du läsa mer om civilekonomprogrammet och att plugga till fastighetsmäklare.

Plugga på distans

Du kan på högskolan i Gävle även välja om du vill plugga på distans. Då får du plocka ihop dina egna kurser i dagsläget. Denna distansutbildning innebär att den enbart är webbaserad, inga träffar är inplanerade.

Vill du läsa mer om hur det är att plugga på distans? Gör det här!

En fastighetsmäklare behöver stor kunskap inom försäljning och en säljutbildning kan göra stor skillnad på slutpriserna.

Plugga fastighetsmäklare i Gävle

Studenter från den organisation med längst erfarenhet av fastighetsmäklarutbildning i landet – Högskolan i Gävle – blir ofta eftertraktade på arbetsmarknaden. Konkurrensen för fastighetsmäklare är hård, men som belöning för ditt slit får du ett roligt försäljningsyrke där du ofta själv har kontroll över din lön. Du är länken mellan köpare och säljare på bostadsmarknaden, med allt ansvar det innebär. Att kunna uttrycka sig kreativt, ha koll på vilka lagar och regler som gäller och ta beslut kring marknadsföring är viktiga uppgifter för mäklaren.

Gävle ligger vackert placerat vid Gavleåns mynning ut mot Bottenviken. Högskolan i Gävle ligger nära den fina stadsparken Boulognerskogen. Staden utmärks av ett utvecklat frilufts- och kulturliv. Här kan du fiska i ån, se på allsvensk fotboll eller gå skulpturvandring. Befinner du dig i Gävle vid rätt tillfälle får du inte missa att se den kända Gävlebocken. Bocken är ståtlig, men står sällan kvar särskilt länge …

Är du inte sugen på att läsa i Gävle? Du kan studera till fastighetsmäklare på fler orter. Till exempel kan du välja att läsa din fastighetsmäklarutbildning i Luleå.

Låter detta som något för dig? Skicka en intresseanmälan för mer information!

Spännande utbildningar inom fastighetsbranschen

Fastighetsbranschen är en populär marknad att jobba inom. Det är en stadig bransch som lockar många och som dessutom har mycket olika jobbmöjligheter. Fastighetsförvaltare utbildning passar dig som vill jobba både praktiskt och administrativt.

Läs mer om fler populära utbildningar

Hållbarhetsutbildning

Brinner du för en hållbar framtid? Är du idag ansvarig för miljö och hållbarhetsfrågor i ert företag eller är...

Kurs i aktiesparande

Vill du gå en kurs i aktiesparande? Vill du lära dig investera och placera pengar i fonder och aktier?...

Starta eget företag

Vill du starta eget företag? Då har vi kurserna för dig! Få tips och råd på hur du ska...

Administationsutbildning

En administrationsutbildning passar dig som vill kunna arbeta inom många olika branscher och föredrar ett jobb med varierande arbetsuppgifter...

Behandlingspedagog utbildning

Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att arbeta med människor och hjälpa andra? Som behandlingspedagog är...

Gratis utbildningar med en lovande framtid

Vill du gå en gratis utbildning med en lovande framtid? Ibland står det still och vi behöver hjälp att...

Omställningsutbildning

Arbetsmarknaden är i ständig förändring, varje år försvinner tusentals jobb i Sverige medan nya arbetstillfällen tillkommer. Dom nya jobben...

Utbildningar som ger jobb med lön över 40 000 kronor i månaden

Vill du gå en utbildning som leder till ett välbetalt jobb? På studier.se kan du hitta flera utbildningar som...

Bästa universitetet i Sverige

Vill du veta vilka som är det bästa universitetet i Sverige? Här har vi samlat information om de bästa...

IT säkerhetsutbildning

Vill du gå en IT säkerhetsutbildning och utveckla kompetensen du behöver för att skydda företag och myndigheter från cyberattacker...