Teknik

Går du i tankarna kring en eventuell teknikutbildning? Skulle du vilja arbeta direkt efter din avslutade utbildning? En yrkesutbildning inom teknik ger dig den kunskap och kompetens du behöver för att kunna konkurrera om attraktiva tjänster inom den tekniska... Läs vidare

Visar 1 till 4 av 6

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad CAD-tekniker

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
22 000 SEK

Certifierad Teknisk Säljare av Solenergi

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
12 400 SEK

Distributionselektriker

Trainor

Yrkesutbildning
1-2 år
Program
Löpande
Flera orter (4 st)
CSN-berättigad & kostnadsfri

Industrielektriker

Trainor

Yrkesutbildning
1-2 år
Program
Löpande
Flera orter (4 st)
-

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå utbildningar åt dig. Helt gratis!

Vad vill du plugga?
Robin

Teknik

Teknik Yrkesutbildning

Går du i tankarna kring en eventuell teknikutbildning? Skulle du vilja arbeta direkt efter din avslutade utbildning? En yrkesutbildning inom teknik ger dig den kunskap och kompetens du behöver för att kunna konkurrera om attraktiva tjänster inom den tekniska branschen. Du kan välja att plugga på distans såväl som på plats. Vi hjälper dig hitta rätt yrkesutbildning hos Sveriges populäraste utbildningsanordnare!

Yrkesutbildning i Teknik

Tekniska utbildningar sprider sig både högt och brett. När du går en yrkesutbildning inom teknik finns det flera inriktningar att gå. En teknisk utbildning innefattar oftast att du får lära dig om allt inom underhåll och service för bland annat maskiner och fordon. Det passar utmärkt för dig som är lösningsorienterad och tycker om att lösa problem. Efter avslutad yrkesutbildning kan du exempelvis arbeta som exempelvis fordonsmekaniker, CNC-operatör, elingenjör eller CAD-tekniker.

Är du osäker på vilken inriktning du vill gå eller vilka möjligheter som finns i ditt närområde? Då kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig hitta rätt utbildning för just dina mål och behov.

Lärande i arbete (LIA)

I de flesta yrkesutbildningar ingår det praktik (LIA) vilket innebär att du får göra en del av utbildningen på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Genom praktiken får du också en fot in hos företaget och många får även anställning direkt efter sin avslutade praktikperiod.

Utbildningarna och kurserna inom teknik varierar i längd och djup. På så vis blir det svårt att fastställa en generell kostnad för utbildningarna eftersom dessa skiljer sig. Se istället under respektive utbildningar och kurser för att hitta och jämföra kostnader. Vissa yrkesutbildningar kan även vara CSN-berättigade vilket hjälper dig finansiera dina studier.

Vidare läsning och liknande ämnesområden

Vi tillhandahåller flera olika typer av utbildningar och kurser runtom hela landet, både för privatpersoner och företag. Andra relevanta kurser för dig som är intresserad av teknik kan du exempelvis hitta i kategorierna IT utbildning och flygutbildning.

Om du är intresserad av att få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter dina avslutade studier kan du också studera på yrkeshögskola. För mer information om YH utbildningar kan du hitta i våra artiklar om ansökan yrkeshögskola, yrkeshögskola distans och yrkeshögskola i Stockholm. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även kika in på vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar för mer inspiration!