HR | studier.se | Hitta och jämför Human Resources utbildningar

HR

Här kan du hitta och jämföra HR och personalrelaterade yrkesutbildningar i hela Sverige. Tycker du om att…... Läs vidare

Filtrera din sökning:

Filtrera ditt sök ytterligare:

Visar 1-6 av 6 träffar

Visar 1-6 av 6 träffar

HR

Här kan du hitta och jämföra HR och personalrelaterade yrkesutbildningar i hela Sverige. Tycker du om att arbeta med människor? Vill du få jobb direkt efter studierna? Då kan en yrkesutbildning i Human Resources passa dig som handen i handsken. Plugga på distans eller på plats!

Utbildningar och kurser i HR

Att arbeta med människor och att ansvara för medarbetare är givande, roligt och spännande. Det kan också vara utmanande och svårt eftersom du sällan kan förutse problem som dyker upp. Genom en yrkesutbildande HR-utbildning får du lära dig hantera och ha hand om operativa såväl som strategiska frågeställningar gällande arbetstagarna på ett företag. Efter examen eller certifiering får du en yrkestitel som exempelvis personalansvarig, rekryterare, HR-koordinator eller liknande. När du går en yrkesutbildning genomför du en stor del av studierna på plats hos ett företag, vilket ger dig en fot in på arbetsmarknaden och många får även anställning efter sin avslutade utbildning.

Vanliga upplägg för kurser i HR

När du går en yrkesutbildning inom Human Resources brukar kurserna innehålla teoretiska genomgångar av bland annat relevanta regler och lagar, kombinerat med praktiska övningar. Du får de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta inom ditt önskade område. I alla utbildningar ingår det praktik (LIA) vilket innebär att delar av utbildningen sker på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Kurserna inom HR och personal är av varierande omfattning och karaktär. Det är även svårt att säga ett pris för utbildningarna då dessa skiljer sig.

Liknande kurser

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Andra relevanta kurser för dig som arbetar med personal och human resources kan du hitta i kategorierna systematiskt arbetsmiljöarbete, kurser i rekrytering, chef & ledarskap och arbetsmiljöutbildning. Om du är intresserad av få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter studier kan du också studera på yrkeshögskola. Kika gärna även in på våra artiklar om ansökan yrkeshögskolayrkeshögskola distans och yrkeshögskola i Göteborg. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även läsa mer om vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar.

Jämför utbildningar