HR

Här kan du hitta och jämföra HR och personalrelaterade yrkesutbildningar i hela Sverige. Tycker du om att arbeta med människor? Vill du få jobb direkt efter studierna? Då kan en yrkesutbildning i Human Resources passa dig som handen i... Läs vidare

Visar 1 till 8 av 8

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad HR assistent

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
18 500 SEK

Certifierad HR chef

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
38 000 SEK

Certifierad HR koordinator

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
25 000 SEK

Certifierad Rekryterare

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
12 400 SEK

HR-administratör

Humanistiskt Lärcentrum

Yrkesutbildning
Program
Löpande
Distans
20 900 SEK

HR-koordinator - Utbildning

Distansinstitutet

Yrkesutbildning
1 år
Program
Distans
Rikstäckande
20 900 SEK

HR-specialist - Distansutbildning

Distansinstitutet

Yrkesutbildning
1 år
Program
Distans
Rikstäckande
22900 SEK

Rekryterare

Distansinstitutet

Yrkesutbildning
1 år
Program
Distans
Rikstäckande
20 900 SEK

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå utbildningar åt dig. Helt gratis!

Vad vill du plugga?
Robin

HR

Här kan du hitta och jämföra HR och personalrelaterade yrkesutbildningar i hela Sverige. Tycker du om att arbeta med människor? Vill du få jobb direkt efter studierna? Då kan en yrkesutbildning i Human Resources passa dig som handen i handsken. Plugga på distans eller på plats!

Utbildningar och kurser i HR

Att arbeta med människor och att ansvara för medarbetare är givande, roligt och spännande. Det kan också vara utmanande och svårt eftersom du sällan kan förutse problem som dyker upp. Genom en yrkesutbildande HR-utbildning får du lära dig hantera och ha hand om operativa såväl som strategiska frågeställningar gällande arbetstagarna på ett företag. Efter examen eller certifiering får du en yrkestitel som exempelvis personalansvarig, rekryterare, HR-koordinator eller liknande. När du går en yrkesutbildning genomför du en stor del av studierna på plats hos ett företag, vilket ger dig en fot in på arbetsmarknaden och många får även anställning efter sin avslutade utbildning.

Vanliga upplägg för kurser i HR

När du går en yrkesutbildning inom Human Resources brukar kurserna innehålla teoretiska genomgångar av bland annat relevanta regler och lagar, kombinerat med praktiska övningar. Du får de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta inom ditt önskade område. I alla utbildningar ingår det praktik (LIA) vilket innebär att delar av utbildningen sker på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Kurserna inom HR och personal är av varierande omfattning och karaktär. Det är även svårt att säga ett pris för utbildningarna då dessa skiljer sig.

Liknande kurser

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Andra relevanta kurser för dig som arbetar med personal och human resources kan du hitta i kategorierna systematiskt arbetsmiljöarbete, kurser i rekrytering, chef & ledarskap och arbetsmiljöutbildning. Om du är intresserad av få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter studier kan du också studera på yrkeshögskola. Kika gärna även in på våra artiklar om ansökan yrkeshögskola, yrkeshögskola distans och yrkeshögskola i Göteborg. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även läsa mer om vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar.