Lashlift utbildning i Göteborg

En tydlig trend på marknaden är efterfrågan på skönhetsbehandlingar, speciellt fransar och Lashlift. Gå en Lashlift utbildning och möt den utökade efterfrågan på marknaden. Här kan du söka och jämföra Lashlift utbildning i Göteborg från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Jämför och hitta den skönhetsutbildning som passar just dig!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt Lashlift utbildning i Göteborg!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Lashlift utbildning?

  Lashlift är ett skonsammare alternativ till ögonfransförlängning. Behandlingen innebär att man böjer upp fransarna från roten med hjälp av en silikonrulle som ligger ovanpå ögonlocken medan man blundar. Vanligtvis tar en behandling cirka en timme. Ögonen framhävs naturligt och produkterna som används sliter inte på fransarna. Denna behandling passar kunder som vill ha ett naturligt resultat eller som inte kan ha fransförlängning. Det kräver ingen behörighet för att gå en Lashlift utbildning.

  Hur länge håller en Lashlift behandling?

  Lashlift försvinner i takt med utväxten av fransarna, hållbarheten är därför väldigt olika och beror på hur fort fransarna växer. De naturliga fransarna brukar bytas ut efter cirka 8 veckor. Därför är hållbarheten för Lashlift allt från sex upp till tolv veckor.

  Lashlifting

  Utbildningen brukar ta en till två dagar att genomföra och ofta ingår materialet man arbetar med, samt ett litet kit att använda i framtiden.

  Vad kostar det att gå en Lashlift utbildning?

  En Lashlift utbildning kostar mellan cirka 2500 kr och 5500 kr.

  Fransutbildningar

  Studier.se erbjuder många olika kurser inom ögonfransförlängning över hela Sverige. Vill du inte bara utbilda dig inom Lashlift, kan du läsa mer om utbildning i fransförlängning. Som fransstylist är det bra att kunna flera olika franstekniker för att kunna ta emot så många kunder som möjligt.

  Vad tjänar en fransstylist?

  När du gått en fransstylist utbildning och arbetar som fransstylist så har du ofta eget företag eller arbetar på en salong. Vad du tjänar är svårt att säga eftersom det beror på hur mycket du jobbar. Som fransstylist är man ofta utbildad inom flera områden, så som naglar, ögonbryn eller hudterapeut. En fransstylists lön varierar alltså beroende på anställningsformen du har och antalet kunder du tar emot.

  Mer information

  Fyll i formuläret så skickar vi dig upp till 5 förslag på skönhetsutbildningar inom 2 timmar!

  Andra utbildningar i Göteborg

  För dig som är intresserad av skönhet kan även en frisörutbildning i Göteborg vara utan intresse.