Love it

Hypnos med tidigare liv

Utbildningsform

Kompetensutveckling

Längd

6 månader

Start

VT 2024

Takt

Egen takt

Pris

13 900 SEK

Ämnesområde

Coaching, Coaching, Hälsa, Personlig & Individuell utveckling, Personlig utveckling

Upplägg

Öppen utbildning

Ort

Flera orter (4 st)

Omdöme

5/5 baserat på 21 recensioner
Lämna ett omdöme!

Kommande starter

Datum Längd Ort Pris
2024-09-28 6 månader Malmö 13 900 SEK

Hypnos med tidigare liv

Lär dig hypnos inkl tidigare liv-terapi

En diplomeringsutbildning för dig som vill ha ett nytt yrke, komplettera din nuvarande roll som terapeut eller helt enkelt vill gå enbart för din egen skull!

I denna utbildning lär du dig bland annat:

 • Hypnosterapi
 • Spirituell hypnos
 • Tidigare liv terapi
 • Samtalsteknik
 • Progression

I den här utbildningen fokuserar vi på hypnos för att komma åt stress, oro, bryta mönster och få bort oönskade beteenden. Hela kursen vilar på att du kommer att själv kunna gå djupare inåt och hitta din storhet, din själ och sedan om du vill, kunna hjälpa ev klienter att göra samma sak. Det innebär att du får redskap för att kartlägga klienternas själsliga resa och dess syfte både i tidigare liv men också inför detta liv som är här och nu.

På så sätt kan karma från tidigare liv förlösas och tas bort, förståelse för livsuppgifter i detta liv tydliggöras och hinder som oro, stress, blockeringar av olika slag som ligger i vägen försvinna. Resultatet blir mer sinnesro och lugn, en tydlighet i hur man vill agera i sitt liv får komma framåt, och inte minst, styrkor och begåvningar kan stärkas så att man följer sitt hjärta med större trygghet och visshet.

Innehåll

Utbildningen ger dig som kursdeltagare en ökad egen personlig utveckling och en närmare, tydligare kontakt med din egen själ. Utbildningen sker under totalt 4 helger. Mellan kurstillfällena har du övningsklienter och möjlighet till handledning. Diplomering sker vid sista kurstillfället. Utbildningen innehåller:

1. Baskurs i Hypnos

Här lär du dig grunderna i hypnos och får kunskap även om din roll som terapeut samt vad lagarna säger. Med hypnoterapeutiska kunskaper följer också möjlighet att hjälpa andra frigöra sig från blockeringar, trauman från barndom, oro, stress, ångest och annat annat som hindrar klienten från att leva ett harmoniskt liv. Hypnosen hjälper också till för klienten att finna sina begåvningar och styrkor. Du lär dig också självhypnos som du med fördel kan använda på dig själv i olika situationer.

2. Spirituell Hypnos

I det förändrade medvetandetillståndet kan man med hjälp av hypnos lättare komma i kontakt med kärnan i sig själv – d v s det riktiga Jaget. Detta Jag med stort J kallas också för själen. Spirituell hypnos hjälper klienten med sitt själsliga uppvaknande och för att komma i kontakt med sin storhet och därmed sin livsväg och syfte.

3. Tidigare Liv-terapi

Att utforska tidigare liv ger en möjlighet att upptäcka Karma som kan frigöras och släppas. Livsläxor, personlighetsutveckling genom liven och själens resa genom liven skapar en större förståelse för den man är i dag och därmed öppna upp för positiva förändringar.

4. Progression

Progression innebär att man går tillbaka till stadiet mellan förra livet och detta liv för att där finna svar på varför man valde att födas in i detta liv. Med progression kan man lättare förstå de val man gjort före och under detta liv och vad som ännu återstår att utforska.

5. Meditation

Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd – inte olikt det som kan upplevas i meditation. Därför utvecklar vi också under kurserna vår egen förmåga till meditation och dess helande och utvecklande effekter.

6. Personlig utveckling

Kurstillfällena bjuder på många tillfällen till din egna personliga utveckling och som elev får du öva med och tillsammans med övriga elever. Du kommer också att få arbeta såväl i grupp som enskilt med arbetsuppgifter som både ger dig mer kunskap och insikter om dig själv.

7. Utveckling av intuition

Vår intuitiva förmåga och kapacitet kan utvecklas och användas förstås såväl i vår egen vardag som tillsammans med klienter. Under kursen gör vi intuitionsövningar samt även synkronicitetsövningar som tydligt visar dig hur du lär dig lita på din magkänsla och att genom synkronicitet se till att vara i ditt livsflöde.

8. Samtalsteknik, coachande förhållningssätt och lagstiftning

Under utbildningen lär du dig grunderna i samtalsteknik och utvecklar ett coachande förhållningsätt som hjälper din klient framåt. Rustad med bra verktyg så kan du ställa rätt frågor i samtalet före sessionen men också i det samtal som kan infinna sig efter hypnos-sessionen. Vi går också igenom patientsäkerhetslagen i de delar som rör Hypnosområdet.

Inga förkunskaper krävs

Det krävs inga förkunskaper för denna utbildning. Det är dock ingen nackdel om du har någon egen erfarenhet av personlig utveckling eller har kommit i kontakt med någon form av andligt utövande som exempelvis meditation, yoga, healing eller något annat.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Love it

Love It

Välkommen till Love it! – utbildningar för personlig och andlig utveckling

Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i sin fysiska och andliga utveckling – de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Love it är där för att guida dig genom denna resa.

Vi välkomnar dig till det aktiva spirituella uppvaknandet som pågår världen över. Det är enskilda individer och grupper som längtar efter förändring och som vill manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. Vi vill skapa en värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Nedan finner du alla utbildningar Love it erbjuder (både webbaserade och fysiska) samt konsultationer för personlig och andlig utveckling.

Vårt syfte

När vi följer vår själ, överlämnar vi oss till den naturliga harmonin i universum och återkopplar till källan, vårt ursprung. Alla Love it kurser, webbprogram, utbildningar , event och konsultationer, bygger på både andlig uråldrig visdom inom mysticismen och modern vetenskap som kvantfysik.

Vilka är Love it?

Love it erbjuder dig en verktygslåda full av effektiva verktyg för ditt välbefinnande och utveckling. Här kan du välja det som passar dig just nu; konsultationer, distansprogram, helgkurser, längre utbildningar, andliga resor och föreläsningar. Se Love it som en mötesplats, en själslig vägkarta (spiritual routemap) som hjälper dig att finna din rätta väg i livet. Vår passion är att hjälpa andra att finna sinnesro, frid och glädje i livet. Hos oss får både hjärta och hjärna samverka.

Med Love it får du:

 • En möteplats för likasinnade och stor gemenskap
 • Ett bra utbud av fysiska kurser och online-/webbprogram
 • Bli sedd och mött utifrån dina behov
 • Tillgång till arbete och kursinnehåll som baseras på visdom och erfarenhet inom mysticismen och modern kvantfysik
 • Verktyg för att bli ditt högsta och bästa jag
 • Möta vår passion att hjälpa andra att utvecklas
 • Love it har över 20 års erfarenhet av kurserverksamhet
 • Referenser av hundratals nöjda elever och klienter
 • Möjlighet till delbetalning direkt till oss
 • Även möjlighet till kort- och delbetalningar via Payson

Utsedda till Branschvinnare 2024

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat.
Utmärkelsen baseras på samtliga aktiebolags inlämnade bokslut inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 14,8 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare 2024. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Fler utbildningar från Love it

Visar 1 till 7 av 7

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad Spirituell Coach

Love it

Kompetensutveckling
6-12 månader
Öppen utbildning
VT 2024
Klippan
Skåne län
15 800 SEK

Diplomerad Hyposyntesterapeut®

Love it

Kompetensutveckling
6-12 månader
Öppen utbildning
VT 2024
Flera orter (4 st)
29 000 SEK

Diplomerad Soul Manifestation Coach® & Mindfulnessinstruktör

Love it

Kompetensutveckling
1 år
Öppen utbildning
HT 2024
VT 2024
Distans
18 900 SEK

ICR Medberoendecoach

Love it

Kompetensutveckling
3-4 månader
Öppen utbildning
Distans
21 900 SEK

ICR Medberoendeterapeut

Love it

Kompetensutveckling
3-4 månader
Öppen utbildning
Klippan
Skåne län
39 800 SEK

ICR-Medberoendeprogram

Love it

Kompetensutveckling
6-12 månader
Öppen utbildning
Distans
6 995 SEK

Spirituell Ledarskapsutbildning

Love it

Kompetensutveckling
6-12 månader
Öppen utbildning
VT 2024
Klippan
Skåne län
17 900 SEK

Liknande utbildningar

Visar 1 till 10 av 89

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

JCL Coaching

Kompetensutveckling
2 dagar
Workshop
Löpande
Flera orter (6 st)
7650 SEK

Online Sommarkurs 4 veckor Intensiv – Livsbalans & Återhämtning

JCL Coaching

Kompetensutveckling
Anpassat
Företagsanpassat
Öppen utbildning
Löpande
Distans
Skurup
-

3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

JCL Coaching

Kompetensutveckling
Anpassat
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
Skurup
7 950 SEK

Att leda en ledningsgrupp – så lyckas du i politiskt styrda organisationer

Dagens Samhälle Utbildning

Kompetensutveckling
1 dag
Företagsanpassat
Öppen utbildning
Löpande
Rikstäckande
Stockholm
Stockholms län
9 900 SEK

Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

JCL Coaching

Kompetensutveckling
Anpassat
Öppen utbildning
Löpande
Skurup
Skåne län
-

Certified ICF coach step 1 and 2 English

CoachCompanion

Kompetensutveckling
2-4 veckor
Öppen utbildning
Löpande
Distans
-

Certifierad Spirituell Coach

Love it

Kompetensutveckling
6-12 månader
Öppen utbildning
VT 2024
Klippan
Skåne län
15 800 SEK

Coachande Handledning

CoachMastery

Kompetensutveckling
6 dagar
Kurser
Öppen utbildning
Löpande
Malmö
Skåne län
39 000 SEK

Coachande ledarskap

Kursakademin

Kompetensutveckling
Coaching
Företagsanpassat
Löpande
Rikstäckande
17 900 SEK

Coachande Ledarskap

CoachMastery

Kompetensutveckling
6 dagar
Företagsanpassat
Löpande
Malmö
Skåne län
-

Visa alla 89 kurserna

Skickar...

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, har frågor eller vill boka. Love it hör av sig inom kort! En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Love it
  Sälgvägen 20
  275 63 Blentarp

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Omdömen

  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Kursen har varit fantastiskt lärorik inte bara genom att lära mig ett nytt yrke utan också alla nya insikter om mig själv. Vi har utfört hypnos på varandra och då även läkt oss själva. Jai och Jeanette har lotsat oss igenom kursens olika steg och det har känts tryggt. Jai har alltid ett bra svar på våra frågor och det skapar stabilitet och trygghet i oss alla. Jag rekommenderar varmt att gå denna kurs.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En fantastisk utbildning, den ger ett djup och jag känner verkligen att jag både fått kunskapen, förståelsen och tryggheten att jobba med hypnos och tidigare liv. Jag startar alltid en utbildning för att kunna hjälpa andra, men denna utbildning går på djupet även i dig själv. Om jag tyckte att jag var balanserad och stabil innan utbildningen började så var det hälften av hur det känns nu. Tryggheten, kunskapen och kärleken som strålar ut från Jai och Jeanette gör det till en fantastisk plats att växa på. Under våra helger så gavs det plats till allt. Så om du funderar på att gå kan jag bara säga, gör det!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Kursen gav mig mer än jag kunde önska! Djupa insikter och tydliga budskap. Verktyg att hantera mitt egna mående och samtidigt kunskap och möjlighet att hjälpa andra. Stor eloge till kursledare som ingav trygghet till att våga delta och uttrycka sig fullt ut!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Fantastiskt fin hypnos och tidigare liv utbildning. Lärt mig så mycket. Jai är fantastiskt som kursledare. Väldigt nöjd. Nils N
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Så härligt och spännande att få lära sig mer om hypnos som terapiform. Utbildningen bjöd på massor med möjligheter att öva både som terapeut och klient. Det är så värdefullt att också få uppleva själv hur det är att få hypnos. Fina diskussioner i öppenhet där vi fick dela våra erfarenheter och få svar på våra frågor. Jai är väldigt inlyssnande och delar med sig av sina erfarenheter. Vi fick också med oss väldigt många mallar som vi kan använda oss av i arbetet med våra klienter. Tacksam!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Så glad och tacksam att jag valde att gå denna utbildning, jag kan varmt rekommendera den. Spännande, lärorik och givande på många sätt. Jai är en fantastisk terapeut som med hjärtat delar med sig av all sin kunskap. Det är en trygg plats att våga gå djupare in i sig själv och utvecklas, samtidigt som man får med sig något att ge vidare till andra. Det hände väldigt mycket hos mig under denna utbildning som hjälpt mig på min resa, Tack!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En fantastisk utbildning som jag varmt kan rekommendera. Du får vända dig inåt och utforska dig själv, härliga kurs kamrater i en trygg miljö, en lärare som är kunnig, ödmjuk och möter alla där de är, samt en utbildning som kan leda till ett nytt yrke för dig. Har du funderat, så gå den! Tack! ?❤️
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Superfin och djupgående utbildning med en fantastisk duktig lärare. Jai är en lärare med mycket kunskap och ett hjärta av guld. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Jai är en fantastik tydlig ödmjuk kursledare. Hans professionalitet som utbildare /mentor gör att jag vågat släppa taget, dedicerat och våga säga JA till mig själv -I Am . Ett helt underbart år med mycket kunskap av Jai och Samya, djupdykningar känslomässigt, för att kunna hitta hem i mig själv. Underbar kursgård, plats och kurskamrater. Rekommenderar det varmaste denna utbildning! Jag känner stor frihet i mig själv, ett av det bästa året i mitt liv och bästa kurs . TACK!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En oerhört intressant kurs med både teori och praktik i ämnet. Jai är en fantastiskt kunnig terapeut med stor förmåga att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Det skapas en enormt fin gemenskap i gruppen och både den personliga och professionella utveckling som sker hos alla deltagare är otrolig. Jag har lärt mig väldigt mycket och ser framemot att börja praktisera mina kunskaper nu efter avslutad kurs.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Hypnos Tidigare liv terapi En kurs för själens längtan. Som alltid på Love it´s kurser så genomsyras hela verksamheten av villkorslös kärlek - vilket visar sig genom en hjärtlig gemenskap, alla blir sedda och alla är välkomna. Kursen ger din själ hjälp och du får kunskaper att hjälpa andra sökare. Rekommenderas!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Kanonkurs! Bara älskar love it wow vilket ställe och vilka ledare ? gick hypnos kursen hos Jai och det är en kurs som är väl värd att gå och rekommenderar den starkt. ❤️❤️
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Alla borde gå denna utbildning Kan varmt rekommendera denna kurs. Saklig och mycket givande. Som akademisk utbildad inom psykologi gav denna kurs mig många insikter. Lärare/ Jai var fantastiskt kunnig och inspirerande. Mycket imponerad! Många trevliga kurskamrater, bra sammansatt grupp under utbildning. Kan varmt och ärligt rekommendera denna kurs
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Fantastisk utbildning. Den gav mig många nya insikter. Otroligt kraftfulla verktyg som kan göra stora förändringar i människors liv. Vill varm rekommendera denna kurs vars ledare delar med sig av sin visdom och kraft i en trygg miljö. Tack för allt stöd!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Underbar! Väldigt givande. Lärde mig mycket. Fick många nya insikter och lärde känna nya underbara människor. Jag har gått andra kurser också på love it och har alltid varit nöjd. Jai och Samya är underbara lärare ❤️
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Rekommenderas varmt!!! Tankeväckande och oerhört lärorik kurs gällande vårt undermedvetna sinne och hur vi kan lära oss att använda vår intuition och våga lita på den. För min del föll allting på plats och är oerhört tacksam för all klok kunskap som Jai frikostigt delar med sig av.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En kurs utöver det vanliga! Fantastisk! Bland det mest intressanta och insiktsfulla jag lärt mig. Kursen var komplett med dess innehåll & den kunskap & erfarenhet som Jai delade av sig med!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Bästa jag gjort på länge! Superspännande utbildning med fantastisk lärare! Tacksam! ??
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Med varm, trygg inkännande känsla och kunskap förmedlar och lär Jai ut hypnosens grunder så att du kan ta emot det på ditt individuella sätt. Är du nyfiken på hypnos/tidigare liv rekommenderar jag starkt Jais utbildningar.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En fantastisk utbildning för att hjälpa andra men du får också själv djupa insikter och helande. Vi vägleds av en vänlig och professionell lärare i en varm atmosfär.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En fantastiskt kurs! Att gå denna utbildning är det bästa jag gjort. Utbildningen håller en hög kvalitet så jag känner mig verkligen trygg när jag nu ska börja arbeta som hypnosterapeut. Tack vare vår extremt kunnige lärare känner jag en stolthet över vad jag lärt och det jag kan idag, tack vare honom. Jag kan varmt rekommendera den här utbildningen!
  Skickar...

  Lämna ett omdöme

  12345 (0/5)

  Fler utbildningar från Love it

  Visar 1 till 7 av 7

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Certifierad Spirituell Coach

  Love it

  Kompetensutveckling
  6-12 månader
  Öppen utbildning
  VT 2024
  Klippan
  Skåne län
  15 800 SEK

  Diplomerad Hyposyntesterapeut®

  Love it

  Kompetensutveckling
  6-12 månader
  Öppen utbildning
  VT 2024
  Flera orter (4 st)
  29 000 SEK

  Diplomerad Soul Manifestation Coach® & Mindfulnessinstruktör

  Love it

  Kompetensutveckling
  1 år
  Öppen utbildning
  HT 2024
  VT 2024
  Distans
  18 900 SEK

  ICR Medberoendecoach

  Love it

  Kompetensutveckling
  3-4 månader
  Öppen utbildning
  Distans
  21 900 SEK

  ICR Medberoendeterapeut

  Love it

  Kompetensutveckling
  3-4 månader
  Öppen utbildning
  Klippan
  Skåne län
  39 800 SEK

  ICR-Medberoendeprogram

  Love it

  Kompetensutveckling
  6-12 månader
  Öppen utbildning
  Distans
  6 995 SEK

  Spirituell Ledarskapsutbildning

  Love it

  Kompetensutveckling
  6-12 månader
  Öppen utbildning
  VT 2024
  Klippan
  Skåne län
  17 900 SEK

  Liknande utbildningar

  Visar 1 till 10 av 89

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Livspusslet för ett bättre liv - 2 dagars kurs/workshop

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  2 dagar
  Workshop
  Löpande
  Flera orter (6 st)
  7650 SEK

  Online Sommarkurs 4 veckor Intensiv – Livsbalans & Återhämtning

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  -

  3 veckors ONLINE-kurs inklusive coachning: Upptäck ditt livspussel och din livsbalans på dina egna villkor

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Skurup
  7 950 SEK

  Att leda en ledningsgrupp – så lyckas du i politiskt styrda organisationer

  Dagens Samhälle Utbildning

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Rikstäckande
  Stockholm
  Stockholms län
  9 900 SEK

  Balansera ditt liv i det gränslösa samhället - Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Skurup
  Skåne län
  -

  Certified ICF coach step 1 and 2 English

  CoachCompanion

  Kompetensutveckling
  2-4 veckor
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  -

  Certifierad Spirituell Coach

  Love it

  Kompetensutveckling
  6-12 månader
  Öppen utbildning
  VT 2024
  Klippan
  Skåne län
  15 800 SEK

  Coachande Handledning

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Kurser
  Öppen utbildning
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  39 000 SEK

  Coachande ledarskap

  Kursakademin

  Kompetensutveckling
  Coaching
  Företagsanpassat
  Löpande
  Rikstäckande
  17 900 SEK

  Coachande Ledarskap

  CoachMastery

  Kompetensutveckling
  6 dagar
  Företagsanpassat
  Löpande
  Malmö
  Skåne län
  -

  Visa alla 89 kurserna