Bartenderutbildning i Stockholm

Vill du jobba som bartender? Gå en bartenderutbildning i Stockholm! Ta möjligheten att träffa nya människor och få ett fartfyllt och spännande yrke! Som bartender kan du jobba på barer, restauranger, klubbar och event över hela världen. I Stockholm finns det ett flertal olika aktörer som erbjuder just bartenderutbildningar!

Utbilda dig till bartender

Vill du utbilda dig till bartender? Det finns flera olika bartenderutbildningar du kan välja mellan i Stockholm. I en utbildning ingår oftast både teori och praktik. De olika stegen du kan gå i din bartenderutbildning är basic, advanced, superior. Du kan alltid lära dig mer och utvecklas även om du jobbat som bartender och har tidigare erfarenheter. För dig som är nybörjare rekommenderar vi att du går en basic utbildning. Att utbilda sig till bartender passar dig som är social och gillar att jobba med många olika människor. Det ingår även mycket service i rollen som bartender, så att vara serviceinriktad är en bra egenskap att ha. Under en bartenderutbildning kommer du lära känna många nya människor och ha möjligheten att knyta värdefulla kontakter!

Vill du veta mer om vad det innebär att gå en bartenderutbildning? Kika vidare här!

Är du redan bartender?

Du som är yrkesverksam bartender kan utveckla ditt yrkeshantverk till nya nivåer. Bartenderutbildningar på nivån advanced och superior är för dig som vill slipa på dina kunskaper för att kunna hantera mer avancerade cocktails och drinkar. Advanced- och superiorutbildningar låter dig också förbättra din flair.

Bartender som yrke

Att arbeta som bartender innebär att kombinera sin konst och livsstil. Det är viktigt att du som bartender är stresstålig, social och kreativ. Inte sällan innebär bartenderyrket utmaningar, både professionellt och privat. Du måste vara beredd att arbeta obekväma arbetstider och att se till så att dina gäster har trevligt, varje gång de besöker din arbetsplats. Din arbetsmiljö kommer alltså minst sagt att vara speciell. Även om det inte är för alla kan bartender vara precis rätt yrkesval för dig som trivs i nattlivet.

Nöjeslivet i Stockholm

I Stockholm finns det ett omfattande utbud av nöjesliv. De största nöjesdistrikten ligger runt Stureplan och Götgatan. Vill du gå på nattklubb rekommenderar vi på studier.se att du besöker Sturecompagniet eller Spy Bar. Båda ligger vid Stureplan och är drivda av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen.

Vill du äta gott i Stockholm kan du boka bord på restaurant Frantzén. Frantzén har fått två stjärnor i Guide Michelin och räknas som en av världens 50 bästa restauranger. Vi kan dock förvarna om att det här kostar lika mycket som det smakar: Frantzén erbjuder ett fast avsmakningspaket på 14 rätter för 2500:-. Till detta tillkommer dryck.

Vill du plugga på annan ort? Läs även om bartenderutbildning i Göteborg och bartenderutbildning i Malmö!

Låter detta intressant? Läs mer på respektive kurser eller skicka en intresseanmälan!

Läs mer om fler populära utbildningar

Bartenderutbildning i Göteborg

Vill du bli bartender? Du kan välja att läsa din bartenderutbildning i Göteborg. Efter genomförd utbildning kan du få...

Bartenderutbildning i Malmö

Vill du arbeta som bartender? Malmö erbjuder en rad olika utbildningar inom bartenderyrket. Bartenderutbildningar erbjuds på tre olika nivåer:...

Bartenderutbildning

Vill du ha ett socialt jobb där du träffar mängder med nya människor? Då är bartender något för dig!...

Örtterapeut utbildning

Örtterapeut utbildning är för dig som delar en passion för växter och deras helande krafter samt strävar efter att...

Inredningsdesigner utbildning

En inredningsdesigner utbildning erbjuder en spännande möjlighet att förvandla kreativa idéer till konkreta, funktionella och estetiskt tillfredsställande inomhusmiljöer. Genom...

Andlig utveckling

Längtar du efter en djupare förbindelse med dig själv och universum? I så fall kan en spirituell kurs i...

Personlig tränare utbildning

En personlig tränare utbildning är valet för dig som är har ett stort intresse för träning och vill vara...

Frisörutbildning i Göteborg

Letar du efter frisörutbildning i Göteborg? På studier.se kan du söka och jämföra olika utbildningar. Frisöryrket är kreativt yrke...

Hypnos kurs

Vill du lära dig hypnos? Då bör du gå en hypnos kurs! Hypnos kan användas på andra eller dig...

Hundkurser

Äger du en hund och vill hitta en aktivitet där din hund utvecklas samtidigt som den får socialisera med...