Bartenderutbildning i Göteborg | studier.se | Jobba som bartender
bartenderutbildning-e1494415158712

Bartenderutbildning i Göteborg

Vill du bli bartender? Du kan välja att läsa din bartenderutbildning i Göteborg. Efter genomförd utbildning kan du få jobb på någon av Göteborgs många trendiga restauranger och nattklubbar. Kanske vill du vässa din kompetensprofil genom att lära dig mer om mat?

Utbildare Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Pris Jämför

Bartenderutbildning 2 veckor

Malmö Bartenderskola

Fyll i formuläret direkt här på sidan för att få kontakt med utbildaren och att…
Yrkesutbildning
Skåne län
Malmö
2395 kr och 1995 kr om man är student. Ord. 4995 SEK
Jämför

Bartender och Servitör/Servitris

Astar

Bartender och Servitör/Servitris Bar- och serveringspersonal är nyckelspelare på restauranger, barer och konferenshotell. I yrket…
Vuxenutbildning/Komvux
CSN-berättigad
Jönköpings län
Jönköping
Kundanpassat
Jämför

Bartenderutbildning: Basic Bartending på Gran Canaria

Behind Bar Academy

DRÖMYRKET ÄR SNART DITT MED BEHIND THE BAR ACADEMY! - Utbilda dig till professionell bartender under…
Kurser
Kurser
Löpande Rikstäckande
Utomlands
14400 SEK
Jämför

Restaurang grund, Kock/Kallkök, Servering & Arbete i Bar

Astar

Restaurang grund, Kock/Kallkök, Servering & Arbete i Bar Arbetsmarknadsutbildningen inom restaurang och storhushåll ger dig…
Yrkesutbildning
CSN-berättigad
Örebro län
Jönköpings län
Skåne län
Jämtlands län
Uppsala län
Östergötlands län
Västmanlands län
Stockholm
Uppsala
Norrköping
Nässjö
Kristianstad
Malmö
Göteborg
Sunne
Örebro
Västerås
Östersund
Kundanpassat
Jämför

Utbilda dig till bartender

Det finns många olika utbildningar för dig som vill bli bartender. Du som redan är bartender kan läsa en vidareutbildning inom området. De olika stegen du kan gå i din bartenderutbildning är basic, advanced, superior. Du kan alltid lära dig mer och utvecklas även om du jobbat som bartender och har tidigare erfarenheter. För dig som är nybörjare rekommenderar vi att du går en basic utbildning. Att utbilda sig till bartender passar dig som är social och gillar att jobba med många olika människor. Det ingår även mycket service i rollen som bartender, så att vara serviceinriktad är en bra egenskap att ha!

Jobba som bartender

Att jobba som bartender kan lära mycket om dig själv men även andra. Det är ett otroligt socialt jobb där du får träffa massa nya människor. Det kan vara utmanade på många sätt då du har hand om mycket. Gillar du att jobba i en miljö där det är fart och fläkt kan bartender vara något för dig. Arbetsmöjligheterna och arbetsplatserna är många. Du kan jobba på barer, restauranger, klubbar, hotell eller privata evenemang. Varför inte testa på att jobba utomlands en period och se nya platser samtidigt som du arbetar. Lönen som baren varierar något men ligger runt 23 000 kr.

Bartender genom tiderna

Låter detta intressant? Läs mer om vad som ingår i en bartenderutbildning här!

Matstaden Göteborg

Om du tycker om mat finns det i Göteborg många möjligheter att verkligen djupdyka inom det ämnet. Både matlagningskurser och förstklassiga restauranger erbjuder möjligheter för dig att äta gott. Vill du äta ute rekommenderar vi på studier.se att du bokar bord på Sjömagasinet. Sjömagasinet har två stjärnor i Guide Micheline Rouge. Här serveras välkomponerade rätter med noggrant utvalda viner.

Är du vegetarian? I Göteborg finns några av Sveriges bästa vegetariska restauranger. Beroende på vad du är sugen på rekommenderar vi Thali (indiskt), Solrosen (svensk husmanskost) och Blackbird (internationellt kök).

Vill du lära mer om matlagningskurser? Gör det här isåfall!

Läs mer om fler populära utbildningar

Se alla populära utbildningar
Jämför utbildningar