Bartenderutbildning i Malmö

Vill du arbeta som bartender? Malmö erbjuder en rad olika utbildningar inom bartenderyrket. Bartenderutbildningar erbjuds på tre olika nivåer: basic, advanced och superior. För dig som vill ta de första stegen på din yrkesbana som bartender rekommenderar vi på studier.se att du riktar in dig på basicutbildningen.

Basic bartenderutbildning

Basicutbildningen är för dig som vill lära dig grunderna inom bartending. Du lär dig grundrecept för klassiska drinkar och får kunskaper om smaksättning och färger på egenkomponerade drinkar. Du får också grundkunskaper om öl, vin och andra alkoholhaltiga drycker. Slutligen får du också lära dig att servera. Basicutbildningen är den perfekta utbildningen för dig som antingen vill arbeta eller redan arbetar inom servicesektorn. Utbildningen är prisvärd och du kan efter genomförd utbildning arbeta på många olika orter. Vissa väljer att kombinera sin bartenderutbildning med matlagningskurser för att på så sätt ha en ännu vassare kompetensprofil.

Advanced bartenderutbildning

Detta är en kurs som riktar sig till dig som redan gått basic kursen eller har minst två erfarenhet som bartender. Kursen är intensiv och kräver stor fokus och disciplin. Kursen lägger vikt vid kunskap, teknik och snabbhet. Här lär man sig hur en välfungerande bar ska vara upplagd och se ut. Du får även lära dig om smaksättning och hur man använder sig av olika örter.

Superior bartenderutbildning

Nästa steg är en superior utbildning där det är mycket teori om smaker och stort fokus på detaljer. Det där lilla extra som gör att gästen älskar din drink! Det finns en stor efterfrågan på bartenders med kvalité både hos arbetsgivarna men även hos gästerna. En sådan bartender, eller mixologis som det även kallas, använder sig mycket av färska ingredienser för maximal smakupplevelse. Att jobba på detta sätt kräver mycket tålamod och tid.

Att göra i Malmö

Malmö är en stad som erbjuder aktiviteter och evenemang för alla åldrar. Under sommaren kan du med fördel välja att ta en mysig promenad vid stranden längs Västra hamnen. Kvällen kan sedan avslutas på en uteservering på Lilla Torg. På Lilla Torg huserar några av Malmös bästa restauranger.

Ska du besöka Malmö under vintern rekommenderar vi att du tar dig till Vångabacken för att åka skidor. Du kan också ta tåget över till Köpenhamn för att besöka Julmarknaden på Tivolit. Ett nyår i Malmö har många möjligheter. Vi på studier.se rekommenderar att du firar in tolvslaget vid Malmö Opera. Varje år besöker uppemot 10 000 personer firandet. Du kommer alltså garanterat vara i gott sällskap!

Vill du inte läsa din bartenderutbildning i Malmö? Inga problem! Här på studier.se har vi särskilda informationssidor för bartenderutbildning i Göteborg och Stockholm. Du kan också välja att läsa din bartenderutbildning utomlands.

Läs mer om fler populära utbildningar

Bartenderutbildning i Göteborg

Vill du bli bartender? Du kan välja att läsa din bartenderutbildning i Göteborg. Efter genomförd utbildning kan du få...

Bartenderutbildning i Stockholm

Vill du jobba som bartender? Gå en bartenderutbildning i Stockholm! Ta möjligheten att träffa nya människor och få ett...

Bartenderutbildning

Vill du ha ett socialt jobb där du träffar mängder med nya människor? Då är bartender något för dig!...

Inredningsdesigner utbildning

En inredningsdesigner utbildning erbjuder en spännande möjlighet att förvandla kreativa idéer till konkreta, funktionella och estetiskt tillfredsställande inomhusmiljöer. Genom...

Andlig utveckling

Längtar du efter en djupare förbindelse med dig själv och universum? I så fall kan en spirituell kurs i...

Personlig tränare utbildning

En personlig tränare utbildning är valet för dig som är har ett stort intresse för träning och vill vara...

Frisörutbildning i Göteborg

Letar du efter frisörutbildning i Göteborg? På studier.se kan du söka och jämföra olika utbildningar. Frisöryrket är kreativt yrke...

Hypnos kurs

Vill du lära dig hypnos? Då bör du gå en hypnos kurs! Hypnos kan användas på andra eller dig...

Hundkurser

Äger du en hund och vill hitta en aktivitet där din hund utvecklas samtidigt som den får socialisera med...

Skönhetsutbildningar och kurser

Söker du efter skönhetsutbildningar och kurser inom makeup, fransar, hår eller naglar? Här har vi samlat flera av de...