Bartenderutbildning i Malmö | studier.se | Hitta och jämför utbildningar
Bartenderutbildning-i-Malmö

Bartenderutbildning i Malmö

Vill du arbeta som bartender? Malmö erbjuder en rad olika utbildningar inom bartenderyrket. Bartenderutbildningar erbjuds på tre olika nivåer: basic, advanced och superior. För dig som vill ta de första stegen på din yrkesbana som bartender rekommenderar vi på studier.se att du riktar in dig på basicutbildningen.

Utbildare Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Pris Jämför

Bartenderutbildning 2 veckor

Malmö Bartenderskola

Fyll i formuläret direkt här på sidan för att få kontakt med utbildaren och att…
Yrkesutbildning
Skåne län
Malmö
2395 kr och 1995 kr om man är student. Ord. 4995 SEK
Jämför

Bartender och Servitör/Servitris

Astar

Bartender och Servitör/Servitris Bar- och serveringspersonal är nyckelspelare på restauranger, barer och konferenshotell. I yrket…
Vuxenutbildning/Komvux
CSN-berättigad
Jönköpings län
Jönköping
Kundanpassat
Jämför

Restaurang grund, Kock/Kallkök, Servering & Arbete i Bar

Astar

Restaurang grund, Kock/Kallkök, Servering & Arbete i Bar Arbetsmarknadsutbildningen inom restaurang och storhushåll ger dig…
Yrkesutbildning
CSN-berättigad
Örebro län
Jönköpings län
Skåne län
Jämtlands län
Uppsala län
Östergötlands län
Västmanlands län
Stockholm
Uppsala
Norrköping
Nässjö
Kristianstad
Malmö
Göteborg
Sunne
Örebro
Västerås
Östersund
Kundanpassat
Jämför

Basic bartenderutbildning

Basicutbildningen är för dig som vill lära dig grunderna inom bartending. Du lär dig grundrecept för klassiska drinkar och får kunskaper om smaksättning och färger på egenkomponerade drinkar. Du får också grundkunskaper om öl, vin och andra alkoholhaltiga drycker. Slutligen får du också lära dig att servera. Basicutbildningen är den perfekta utbildningen för dig som antingen vill arbeta eller redan arbetar inom servicesektorn. Utbildningen är prisvärd och du kan efter genomförd utbildning arbeta på många olika orter. Vissa väljer att kombinera sin bartenderutbildning med matlagningskurser för att på så sätt ha en ännu vassare kompetensprofil.

Advanced bartenderutbildning

Detta är en kurs som riktar sig till dig som redan gått basic kursen eller har minst två erfarenhet som bartender. Kursen är intensiv och kräver stor fokus och disciplin. Kursen lägger vikt vid kunskap, teknik och snabbhet. Här lär man sig hur en välfungerande bar ska vara upplagd och se ut. Du får även lära dig om smaksättning och hur man använder sig av olika örter.

Superior bartenderutbildning

Nästa steg är en superior utbildning där det är mycket teori om smaker och stort fokus på detaljer. Det där lilla extra som gör att gästen älskar din drink! Det finns en stor efterfrågan på bartenders med kvalité både hos arbetsgivarna men även hos gästerna. En sådan bartender, eller mixologis som det även kallas, använder sig mycket av färska ingredienser för maximal smakupplevelse. Att jobba på detta sätt kräver mycket tålamod och tid.

Att göra i Malmö

Malmö är en stad som erbjuder aktiviteter och evenemang för alla åldrar. Under sommaren kan du med fördel välja att ta en mysig promenad vid stranden längs Västra hamnen. Kvällen kan sedan avslutas på en uteservering på Lilla Torg. På Lilla Torg huserar några av Malmös bästa restauranger.

Ska du besöka Malmö under vintern rekommenderar vi att du tar dig till Vångabacken för att åka skidor. Du kan också ta tåget över till Köpenhamn för att besöka Julmarknaden på Tivolit. Ett nyår i Malmö har många möjligheter. Vi på studier.se rekommenderar att du firar in tolvslaget vid Malmö Opera. Varje år besöker uppemot 10 000 personer firandet. Du kommer alltså garanterat vara i gott sällskap!

Vill du inte läsa din bartenderutbildning i Malmö? Inga problem! Här på studier.se har vi särskilda informationssidor för bartenderutbildning i Göteborg och Stockholm. Du kan också välja att läsa din bartenderutbildning utomlands.

Läs mer om fler populära utbildningar

Se alla populära utbildningar
Jämför utbildningar