Rekrytering

Vill du arbeta med rekrytering? Vill du ha jobb direkt efter dina avslutade studier? Genom att gå en yrkesutbildning i rekrytering lär du dig de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna rekrytera rätt personer och effektivisera... Läs vidare

Visar 1 till 2 av 2

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad Jobbcoach

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
11 500 SEK

Certifierad Rekryterare

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
12 400 SEK

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå utbildningar åt dig. Helt gratis!

Vad vill du plugga?
Robin

Rekrytering

Vill du arbeta med rekrytering? Vill du ha jobb direkt efter dina avslutade studier? Genom att gå en yrkesutbildning i rekrytering lär du dig de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna rekrytera rätt personer och effektivisera rekryteringsprocessen genom slagsäker kravprofilering och intervjuteknik.

Yrkesutbildning i rekrytering

När du arbetar med rekrytering fokuserar du på att söka, attrahera och anställa människor till en tjänst. I din utbildning får du lära dig om allt mellan systematisk kravprofilering, intervjumetodik, kommunikation, kroppsspråk, personlighetsbedömning, lagstiftning till etik och moral. Efter examen eller certifiering får du en yrkestitel som exempelvis rekryterare, jobbcoach eller personalansvarig.

I alla utbildningar ingår det praktik (LIA) vilket innebär att delar av utbildningen sker på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Genom praktiken får du också en fot in hos företaget och många får anställning direkt efter sin avslutade praktikperiod. Kurserna inom rekrytering är av varierande omfattning och karaktär. Därför blir det svårt att fastställa kostnader för en utbildning då dessa skiljer sig. Se istället under respektive utbildningar och kurser för att se vad de kostar.

Liknande kurser

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Andra relevanta kurser för dig som vill utbilda dig inom rekrytering kan du hitta i kategorierna karriärcoach i Göteborg och kurser i rekrytering. Om du är intresserad av få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter studier kan du också studera på yrkeshögskola. Kika gärna även in på våra artiklar om ansökan yrkeshögskola, yrkeshögskola distans och yrkeshögskola i Göteborg. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även läsa mer om vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar.