Vilka kurser intresserar flest just nu?

Publicerad 3 december 2016

Ett kinesiskt ordspråk lär lyda att kunskap är en skatt som vi bär med oss hela livet. Men även om du inte gillar flummiga talesätt, kan du säkert hålla med om att lärande aldrig är förlorad tid. Vilken är din kommande kompetens? Vad krävs av dig för att du ska fortsätta utvecklas inom ditt yrke?

En fördel med att arbeta brett med många typer av utbildningar är att det blir lätt att jämföra och se hur vissa ämnesområden växer i populäritet, medan andra vilar. All typ av lärande är givande, och vissa områden verkar vara ständigt populära (ledarskap och projektledning, till exempel), medan andra fluktuerar och rör på sig på topplistorna. Genom vår statistik och ständiga fokus på Google, kan vi avslöja vilka kurser som just nu klättrar flest placeringar på topplistan. Utan inbördes ordning:

Offentlig upphandling

Offentlig upphandling är ett brett område som kanske kan verka tråkigt vid första ögonkastet. Många företag gör upphandlingar med offentlig sektor då och då, och det är lätt att döma ut något som trist när man inte har haft tillfälle att fördjupa sig i uppgiften. Vi vågar lova att det bland våra erfarna utbildare i området Offentlig upphandling och anbud finns någon som passar perfekt, och som kan göra även det klurigaste anbudsskrivandet roligt.

Stresshantering

Är det mycket att göra inför semestern? Stresshantering kan bli det som räddar dig eller dina kollegor från utbrändhet. Genom enkla men effektiva verktyg kan vem som helst lära sig att upptäcka skadlig stress innan den hinner bli just skadlig. Mindfulness är en populär teknik med mycket forskning bakom sig som ökar din koncentrationsförmåga, hjälper dig att prioritera och skapar en känsla av livsglädje. Lär hela arbetsplatsen när det är dags att varva ner med en föreläsning eller en duktig coach!

HLR-utbildningar

Kanske beror det på att det finns allt fler hjärtstartare syns ute i samhället, men oavsett är en utbildning i HLR en otroligt viktig investering för ditt företag. Även om det är ovanligt, kan en tragedi inträffa när som helst. Vill du också kunna göra allt för att rädda en kollega eller medmänniska som råkar ut för hjärtstopp? En utbildning i hjärt-lungräddning ökar chanserna för överlevnad. Genom att boka en duktig utbildare i området, får du och ditt företag tillräcklig kunskap för att kunna rädda liv.

– Lisa Jagemark
copywriter

Erbjuder du en kurs eller utbildning i något av dessa områden? Prova att marknadsföra er här!