Conferator Kompetens AB

Hur utvecklar ni er smartast?

Ta hem utbildaren!
Vi anpassar kurser från 5 deltagare

 • Enkelt, kostnadseffektivt och högre effekt
 • Genomtänkt process och beprövade kursupplägg
 • Mycket meriterade och engagerade utbildare
 • Grymt motiverade medarbetare som brinner för din utveckling

Företagsanpassade kurser

Funderar ni över hur ni smartast kan utveckla er som företag eller grupp?

…hur ni ska utveckla er så att det får genomslag och effekt i ert arbete?

Sluta fundera!

Kontakta vår rådgivning så vägleder vi dig till en kombinerad utbildning och utvecklingslösning som ger upp till 5 gånger mer värde tillbaka på er investering, jämfört med traditionell öppen utbildning!

Fördelar med beställa en internkurs från Conferator

Enkelt, kostnadseffektivt och högre effekt

Redan vid 4-5 deltagare kan kostnaden per person vara lägre än motsvarande öppen utbildning.

Samtidigt blir effekten ofta avsevärt högre. Skälen är
1. vi fokuserar på det som är viktigt för just er
2. vi använder exempel från er verklighet
3. vi ”värmer upp” deltagarna i förväg om ni vill
4. vi planerar redan i förarbetet för hur ni för in de nya kunskaperna i det dagliga arbetet.

Genomtänkt process och beprövade kursupplägg

Under många år har vi arbetat för att göra det enkelt för dig som kund att vara delaktig i din egen viktiga utbildningssatsning.

Vi arbetar för att göra er utveckling till något konkret, inspirerande och utvecklande. För att er utbildning ska ge resultat direkt i er verklighet – meningsfulla kunskaper som är lätta att ta till sig. För att ge er en injektion i er utveckling!

Mycket meriterade och engagerade utbildare

Utbildningsledare från Conferator har gedigen teoretisk kunskap och lång praktisk erfarenhet. De håller sig uppdaterade och vet vad som gäller i dagens privata och offentliga verksamhet. De kan förmedla insikter och kunskaper, men också beröra, inspirera och mana till eftertanke.

Ni möter alltid en initierad och intresserad utbildningsledare som kan och vill föra en utvecklande dialog kring vad som är viktigt för just er…

Så tar du hem en av Sveriges bästa kurser – steg för steg

Fråga efter offert om ni är fler än 4-5 personer

Bolla kursbehov kostar inget…
beskriv kort ämnet, ca antal deltagare samt andra funderingar du har. Fyll i formuläret nedan eller maila internkurs-at-conferator.se

Ett kort samtal per telefon …
…för att förstå ert upplevda behov av kunskap och träning. Vi bedömer om vi kan hjälpa er givet förutsättningarna.

Du får ett förslag med omfattning och prislapp
Offert med exempel på beprövat kursinnehåll.

Vi förbereder och anpassar

Om vi går vidare…
…får du våra stöddokument som kan hjälpa dig att avgränsa behov och mål med kursen men även planera för det praktiska runt en kurs.

Förstudie: Förberedande frågor
Vi sänder ut några frågor till deltagarna. Dels för att få in exempel, få höra individens egen uppfattning om ”problem” samt dennes förmåga att hantera dessa. Dels för att få deltagaren att ”logga in” på frågeställningarna.

Telefonsamtal mellan beställare och utbildare
Deltagarsvar tolkas av utbildare och diskuteras med dig som uppdragsgivare. Dessa sammanvägs med utbildningsinsatsens specifika mål. Detta ligger till grund för utformning av kursinnehållet.

En förberedande uppgift kan skickas ut till deltagarna om så beslutas

Själva kursen och efterarbete

Själva kursen
Det som bl a är viktigt är övningar samt i vissa fall diskussioner i gruppen under ledning av en erfaren coach.
* Kurs: kunskap, verktyg och övningar.
* Skapa individuell handlingsplan. Vad behöver jag träna på.
* Stöd och råd till ansvarig chef för att befästa ny kunskap och stötta nya vanor.

Deltagarna arbetar …med gemensamma och individuella hemuppgifter där varje individ tränar på det som kommit fram.

Utvärdering och hur håller ni det ”vid liv”
Kvalitativ uppföljning av insatsen mot dess mål. Finns möjlighet till kvantitativ mätning som ligger i linje med insatsens mål behöver dessa bestämmas i god tid före kursstart.

Vilka är Conferator?

Vi skapar resultatfokuserade utbildningar med hög kvalitet till relativt lågt pris. Genom åren har vi blivit ansedda som en kompetent, seriös och välrenommerad utbildningsarrangör.

Sedan starten för 20 år sedan har vi haft förmånen att få hjälpa till i individers och organisationers utveckling i ett allt mer intressant arbetsliv. Vi har skapat 100-tals kundanpassade utbildningar för de flesta funktioner inom privat och offentlig verksamhet. 10.000-tals nöjda kunder kan vittna om våra högt ställda krav på utbildare, innehåll och resultat.

Vi arbetar ständigt för att uppnå högre kvalitet på våra utbildningar. Högre kvalitet för oss är att du som uppdragsgivare och deltagare får med dig än bättre anpassad kunskap, ännu mer lättanvända verktyg och ännu fler aha-upplevelser.

Vi har ett kall. Att ge er kunskap som förbättrar din verksamhet. Det genomsyrar allt vårt arbete. När du är nöjd med er utbildningsinvestering. När du ni arbetar på ett annat sätt redan dagen efter ni deltagit på vår utbildning. När dina medarbetare ser resultat av sitt arbete. När ni mår bättre på jobbet och presterar mer. Det är då vi har lyckats. Det är då vi känner att vi gjort nytta.

Vad bidrar vi med?

Kunskapen är kärnan i varje utbildning. Kunskapen är aktuell, relevant och kompakt. Beprövade idéer och verktyg som verkligen fungerar. Utbildarna är seniora med egen praktisk erfarenhet och har en unik förmåga att entusiasmera och leverera kunskap på ett medryckande sätt. Alla får betyg av tidigare uppdragsgivare och deltagare på minst 4,5. Kurspedagogiken anpassas efter uppdragsgivarens syfte, mål och innehåll samt målgruppens behov och förutsättningar.

Energi hos varje deltagare behövs för att något ska hända. Fokus läggs på deltagarnas motivation och drivkraft till förändring. Kursen ska vara en stimulerande vitamininjektion – nyttig, stimulerande och peppande. Vid kurstillfället skapar vi momentum för varje deltagare – ett startskott så de känner att de VILL och KAN tillämpa kunskaperna i sitt eget arbete.

Stöd underlättar för att deltagarna ska omvandla kunskaperna till resultat. Vi hjälper till med mål och förberedelser inför utbildningen. Under utbildningen förväntar vi oss att deltagarna ska vara aktiva – att ställa frågor, utmana sig själva och knyta nya kontakter. Varje utbildning avslutas med en individuell handlingsplan. Efter utbildningen hjälper vi till med uppföljning, påminnelser och coaching – för att verkligen nå resultat.

Resultat. Vårt mål är att deltagarna ska använda sina nya kunskaper och nå resultat. Genom att ge både dig som beställare och varje deltagare kunskap, energi och stöd, har vi sett gång på gång att våra kurser leder till varaktiga resultat.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort. Vi är måna om service och snabb återkoppling, hör av dig för eventuella frågor!

Utbildningar från Conferator Kompetens AB

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Conferator Kompetens AB av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Conferator Kompetens AB
  Tegeluddsvägen 31
  115 41 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Conferator Kompetens AB

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Conferator Kompetens AB av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren