Topplista: 10 utbildningar för dig som vill göra internationell karriär

Publicerad 5 september 2019

Utbildningar för dig som vill göra internationell karriär

Vill du flytta utomlands och göra karriär? Eller kanske stanna kvar i trygga Sverige och få ditt företag att blomstra utomlands? Vi listar här 10 st utbildningar som gör det möjligt för dig att göra internationell karriär.

1. Språkresa till USA – EduPlanet

Börja din internationella karriär med en språkresa! Lär dig språket och kulturen på plats.

Att åka till exempelvis USA har många fördelar, då landet erbjuder allt från pulserande storstadsmiljöer blandat med amerikanskt småstadsliv och strandnära destinationer.

2. Lär dig mingla och nätverka som proffsen – Egestam Marketing

Att lyckas internationellt handlar mycket om kontakter och nätverk. Lär dig att mingla och nätverka som ett riktigt proffs!

3. Reportage – Poppius

Har du en dröm om att resa runt och utforska olika länder och samtidigt arbeta? Bli en riktigt vass reporter som skriver fantastiska reportage. Skriv så att läsaren blir din medresenär till de platser du skriver om.

4. Internationell säljare B2B – IHM Business School

Vill du arbeta som t.ex. internationell (export-) säljare, säljkonsult, Account Manager, Key Account Manager, projekt-/säljledare och marknadsförare i företag eller organisationer? Utbildningen Internationell säljare B2B ger dig kompetens inom exportförsäljning, ekonomi, internationell marknadsföring och logistik samt projektledning – en profil som gör dig mycket attraktiv både nationellt och internationellt.

5. Kost- och Näringsterapeut – Nordiskt Näringscenter

Bli en hälsodetektiv och hjälp människor världen över att hitta en balans i sin kropp. Du får under utbildningen lära dig både ett makroperspektiv – vilket handlar om maten vi äter, kolhydrater, fetter och proteiner. Samt ett mikroperspektiv på näring – vilket handlar om hur man komponerar en måltid som är näringsmässigt balanserad, vad man bör undvika och hur man anpassar kosten till olika individers behov.

6. Facebook & Instagram Ads – TopVisible

Att arbeta med marknadsföring via Facebook och Instagram ads gör att det enda du behöver är en dator och uppkoppling för att du ska kunna ta dig an världen.

7. Skapa och leda effektiva grupper – iOH Organisationsutveckling AB

Utveckla ditt ledarskap och ditt team. Arbetslivet och vårt liv i är i ständig kontakt med andra människor och det behövs träning och förståelse för de processer och krafter som finns i grupper. Få kunskap i hur du kan leda din grupp på allra bästa sätt för att kunna arbeta mot ett och samma mål.

8. Hudterapeut och Spaterapeut, privatutbildning – Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa

När du gått en utbildning till Hud- och spaterapeut får du efter utbildningen ett CIDESCO diplom. Med hjälp av diplomet kan du arbeta som hud- och spaterapeut i hela världen.

9. Affärsekonomi – Mindset AB

Vill du får en bättre förståelse för hur en verksamhet kan skapa värden ur ett affärsekonomiskt perspektiv? Under utbildningen får du kunskap och förståelse för ekonomiska samband, får en ökad kunskap inom det ekonomiska språket (begrepp & förkortningar), ett stärkt affärsmannaskap samt ökad förmåga att delta i affärsekonomiska diskussioner.

10. Objekt Smyckekonst – Stenebyskolan

Ta steget till att bli nästa stora smyckesdesigner. Få kunskap i hantverksteknik och olika tekniker för metallbearbetning. Du får gå kurs i formgivning/design, Frihands- och modellteckning, Formlära, Miljö- och säkerhetsfrågor och Färglära. Allt för att du ska kunna växa som smyckesdesigner.

Mer om våra utbildningar

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Vi erbjuder utbildningar i hela Sverige och från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig.

Fyll snabbt i formuläret så skickar vi upp till 5 förslag på utbildningar inom 2 timmar!