Topplista: 10 utbildningar för dig som gillar att träna

Publicerad 3 augusti 2018

Tips på utbildningar för dig som gillar att träna

Det finns säkert över 1000 st olika sätt att träna på. Vi har listat 10 st olika kurser samt upplevelser för dig som gillar att träna. Allt ifrån att satsa på en kurs som personlig tränare till att åka på en retreat där yoga är i centrum.

1. Burlesque – Artistique

Vill du lära dig att inte bara gå utan dansa sensuellt i klackskor? Burlesque lär dig allt om kroppens balans i olika höjder och positioner, snabba fötter och också om att få en fin hållning. En kurs kostar 1630 kr och startar inför hösten den 29 augusti!

2. Yogaretreat på Sri Lanka – LIGHT YOGA by Annaf & Malin

Följ med på ett yogaäventyr i november! Vi åker till Sri Lanka där vi kommer att ha yoga varje morgon och kväll samt äter måltider tillsammans. Du kommer att få uppleva vacker natur, exotiska djur, total avslappning och möjlighet att ta behandlingar. Är du intresserad av ett extra äventyr finns det teplantager och berg man kan besöka.

Som extra grädde på moset så kommer vi att åka på en delfin- och valsafari och besöka en nationalpark med elefanter, leoparder och andra vilda djur samt ett rehabiliteringshem för elefanter. Detta får ni inte missa! För endast 28.500 kr och då ingår allt, kan du få uppleva Sri Lankas skönheter.

3. PT utbildning – Personlig tränare – EBT Academy

Har du det rätta drivet att bli en personlig tränare? Hos EBT Academy kan du gå en PT utbildning enligt en metodik som kallas evidence based training, vilket innebär att utbildningen baseras på evidensbaserad forskning. Utbildningen är 3 veckor lång och kostar 37 500 kr inkl. moms. Utbildningen finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

4. Bollywood dans – World Dance Company

Lär dig kärleksdansen Bollywood! Dansen har fått sitt namn från Indiens filmindustri där karaktärerna i musikaler oftast dansar till en dramatisk innehåll. Dansscenerna kan referera till handlingen eller vara som en drömsekvens. Den symboliserar oftast en kärleksscen mellan man och kvinna, då filmkyssar sällan syns i Bollywood. En nybörjarkurs kostar 2 100 kr och då får du dansa loss 12 gånger.

5. Virya styrkeyoga – Fysisk – Linda Lilja Hälsa och Livsstil

Virya styrkeyoga är en fysisk kurs som bygger på viryayogans första flöde där vi svettas, bygger styrka och blir rörligare i kroppen. Gruppen riktar sig främst till män men vi välkomnar förstås även dig som är van yogautövare och som vill yoga tillsammans med andra män. Gruppen kostar 3600 kr och pågår den 3 september till 17 december med 15 träffar.

6. Styrkeveckan Träningsresa – AerobicWeekends

På styrkeveckan på Playitas Fuerteventura tränar du under ledning av Ako ”Toro” Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre! Träningsresan vänder sig till dig som vill utveckla sin styrka där fokus ligger på bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, fitness och crossfit. Utöver träning erbjuds en kombination av praktik, teori och workshops. Träningsresan kostar från 11.998 kr, klicka på länken för att se vad som ingår.

7. Dansa Stepp – Studiefrämjandet Göteborgsregionen

Gå en steppkurs och upplev glädjen i dansen! Steppen har sina rötter i den afrikanska dansen som kom till USA i början av 1900-talet. Steppen blev mycket populär i filmer med Fred Astaire och musikaler som t.ex. Singing in the Rain. Nybörjarkursen börjar den 3:e september och kostar 1 150 kr.

8. Argentinsk tango – World Dance Company

Lär dig dansa argentinsk tango tillsammans med någon du gillar. Argentinsk tango är en inlevelsefull dans som dansas över hela världen. Hos World Dance Company dansar ni social tango i avspänd och mysig miljö, och du kommer snart känna dig redo för dansgolven på olika tangoklubbar. Startdatum för kursen är 3:e eller 4:e september och kostar 1.830 kr för 12 gånger.

9. Körsång, yoga och rörelse – Lendasoasen

Åk tillsammans med Lendasoasen till Kreta för att sjunga, dansa och yoga. Tillsammans blir det en magiskt, helande och vansinnigt roligt vecka!
Alla kan vara med. Inga noter eller förkunskaper krävs. Vi åker den 27 september och är hemma igen den 4:e oktober.

10. Idrottsnutrition – kost för prestation – AB Wandus Idrott & Hälsa

Kursen vänder sig till dig som vill veta mer om hur man kan optimera kosten i syfte att öka sin prestation. Få kunskaper om evidensbaserade råd och riktlinjer för kost, kunskap om fettets, proteinets och kolhydratens roll vid såväl träning som återhämtning. Kursen pågår preliminärt den 7-9 december 2018 och kostar 6 995 kr.

Mer om våra utbildningar

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Vi erbjuder utbildningar i hela Sverige och från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig.

Fyll snabbt i formuläret så skickar vi upp till 5 förslag på utbildningar inom 2 timmar!