GDPR utbildning i Stockholm

Den 25 maj (2018) träde den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft och du eller ditt företag behöver hädanefter vara förbereda för de nya kraven för hantering av personuppgifter. Gå en distans eller endagars GDPR utbildning i Stockholm (eller på annat ort/distans) och ta del av all kunskap du behöver!

Här har vi samlat kurser inom GDPR från några utav de bästa utbildarna i Stockholm och i övriga landet. Vi samarbetar med professionella GDPR-utbildare och har GDPR kurser online, på distans eller som anpassas helt efter ert behov oavsett om ni är en stor organisation eller ett mindre företag. Vi har 100-tals kurser!

Spar tid och pengar och gör en intresseanmälan här nedan och vi matchar dig samman med 5 utbildare med GDPR utbildningar i Stockholm eller på andra platser i Sverige.

Skickar...

Offertförslag på GDPR utbildningar!

  • Spar tid - vår personal hjälper dig!
  • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
  • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
  • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
  • Din förfrågan är helt gratis!

    Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

    Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

    GDPR

    Capivo

    Kompetensutveckling
    Anpassat
    E-Learning
    Företagsanpassat
    Onlineutbildning
    Öppen utbildning
    Löpande
    Distans
    600 SEK

    Skräddarsydd GDPR utbildning

    Arkivit AB

    Kompetensutveckling
    1 dag
    Företagsanpassat
    Löpande
    Stockholm
    -

    Hitta en GDPR utbildning i Stockholm

    Våren 2018 är det hög tid att gå en GDPR utbildning och lära sig om förändringarna inför att den nya dataskyddsförordningen träder i kraft den 25 maj 2018. Den nya förordningen, general data protection regulation, ersätter 95/46/EG, det vi kallar personuppgiftslagen (PUL). GDPR kommer ställa högre krav på den som hanterar personuppgifter.

    Digitaliseringen kräver skärpta lagar

    I och med digitaliseringen av samhället finns det en stort behov av att skärpa lagen om hantering av personuppgifter. Många är idag osäkra på vad som gäller och vilka rättigheter och skyldigheter man har både som privatperson och företagare. Den nya lagen är aktuell för alla, även för dig som privatperson som vill känna trygghet i hur dina uppgifter på nätet blir sparade och hanterade.

    Behöver du kompetensutveckling inom IT? På studier.se hittar du kompetensutveckling, bl.a. utbildningar inom Excel.

    Vilka uppgifter behövs?

    Som företagare kan du behöva se över vilka uppgifter du verkligen behöver samla in från kund. Ska man göra ett utskick behövs givetvis en postadress, men är det något som går över e-post kan det vara överflödigt med postadress.

    Vem har tillgång till personuppgifter?

    Vilka på kontoret har tillgång till personuppgifter och hur blir de lagrade? Detta kan vara idé att se över, lösenordsskydda inloggning till system där personuppgifter blir sparade.

    Varför GDPR utbildning?

    Den nya dataskyddsförordningen är viktig att förstå och kunna för alla företag, organisationer och myndigheter som hanterar personuppgifter. Kraven kommer skärpas, och den som bryter mot lagen kan komma att bötfällas.

    Gå in på dataskyddsombud utbildning för att hitta mer information och kurser i hela Sverige inom GDPR och till dataskyddsombud.

    Tydliga riktlinjer att följa

    En GDPR utbildning är bra för både säljare, IT, ledningsgrupp, marknad osv. att ha koll på. Det finns en oro hos många privatpersoner i och med att fler och fler hemsidor kräver att man lämnar ut sina personuppgifter. En stor del av vårt vardagliga liv spenderas på nätet, vi handlar i webbshopar och vi umgås med vänner i sociala medier. Den nya GDPR dataskyddsförordningen ger en tydlighet för företag och en trygghet för privatpersoner.

    Behöver ert företag utveckla er internkommunikation för att nå bättre resultat? Hitta passande kurser hos oss på studier.se

    Vilken GDPR utbildning passar dig?

    På studier.se har vi flera olika alternativ på GDPR utbildning i Stockholm. Välj mellan intensivkurs, heldagsutbildning eller onlinekurs där du själv väljer tempo. Flera av kurserna innehåller case med exempel för att anpassa en verksamhet efter den nya lagen, samt workshops för att arbeta med nya rutiner för den egna verksamheten. Med en utbildning får du verktyg att direkt omsätta teorin i praktiken i er verksamhet.

    Experter på juridik

    De kursledare som utbildar är experter på juridik och lagstiftning. Ta med dig alla dina frågor och gå därifrån med allt du behöver. Anmäl ditt intresse i formuläret här ovan och få upp till 5 förslag på utbildningar du kan jämföra!

    Är du jurist och behöver uppdatera dina kunskaper? På studier.se har vi flera kurser inom karriärutveckling för jurister.

    Är du mer intresserad av att lära dig att använda Office-paketet effektivt kan du gå en Excelkurs i Stockholm.

    Läs mer om fler populära utbildningar

    GDPR utbildning, utbildning i GDPR

    Funderar du på att gå en GDPR utbildning? Innan GDPR, General data protection regulation, trädde i kraft var det...

    Dataskyddsombud utbildning

    Behandlar du olika personuppgifter i ditt arbete? Enligt lag är det ett krav att vissa verksamheter måste utse ett...

    Karriärutveckling för jurister

    Är du advokat, jurist eller paralegal och behöver gå en juridisk fortbildning? Eller jobbar du med lagen inom din...

    Mastarbete

    Arbetar du i master, höga stolpar eller utför annat arbete på hög höjd? En mastutbildning riktar sig till dig...

    Red Hat utbildning och certifiering

    Söker du en Red Hat utbildning? Eller behöver du en Red Hat Certifiering? Från Linuxutbildning till DevOps-certifiering, hitta Sveriges...

    Anläggningsskötarutbildning

    Behöver du eller dina medarbetare gå en anläggningsskötarutbildning? Här kan du hitta och jämföra kvalitetssäkrade anläggningsskötarutbildningar för att få...

    Stressterapeut utbildning & diplomerad mindfulnessinstruktör

    Vill du gå en stressterapeut utbildning och vägleda dina klienter till en starkare mental hälsa som diplomerad stressterapeut? Eller...

    Hot och våld utbildning

    En hot och våld utbildning ger dig och din verksamhet dom rätta verktygen för att förebygga och hantera hot...

    Utbildningar som ger flexibla jobb

    Drömmer du om att jobba och tjäna pengar hemifrån och söker utbildningar som ger flexibla jobb? Ser du distansarbete...

    Arbete i slutet utrymme

    Arbete i slutet utrymme är en av de största riskmomenten på arbetsplatser och en bristande kunskap kan komma att...