Naturvetenskap & Miljö

Intresseras du av frågor som effekten av klimatförändringarna på jorden och samhället och vilken roll människan spelar i kattens evolution? Naturvetenskap & Miljö är ett stort ämne som berör stora delar av samhället och dess människor. Genom att gå... Läs vidare

Visar 1 till 2 av 2

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad Arbetsmiljökonsult

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
11 990 SEK

Miljö-och Hållbarhetsstrateg

Humanistiskt Lärcentrum

Yrkesutbildning
Program
Löpande
Distans
18 900 SEK

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå utbildningar åt dig. Helt gratis!

Vad vill du plugga?
Robin

Naturvetenskap & Miljö

Naturvetenskap & Miljö

Intresseras du av frågor som effekten av klimatförändringarna på jorden och samhället och vilken roll människan spelar i kattens evolution? Naturvetenskap & Miljö är ett stort ämne som berör stora delar av samhället och dess människor. Genom att gå en yrkesutbildning får du den kunskap och kompetens du behöver för att kunna konkurrera om attraktiva tjänster på arbetsmarknaden. Du kan välja att plugga på distans såväl som på plats. Vi hjälper dig hitta rätt yrkesutbildning bland Sveriges hetaste utbildningsanordnare!

Yrkesutbildning i Naturvetenskap & Miljö

När du går en yrkesutbildning inom naturvetenskap & miljö står du inför ett smörgåsbord av framtidsmöjligheter. Studier inom detta breda ämne kan till exempel leda till yrken som astronom, fysiker, biolog, geolog eller kemist. Du kan forska, kontrollera eller utbilda andra. Möjligheterna och vägarna är många och intressanta för dig som vill utbilda dig inom naturvetenskap & miljö.

Är du osäker på vilken inriktning du vill gå eller vilka möjligheter som finns i ditt närområde? Då kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig hitta rätt utbildning för just dina mål och behov.

Lärande i arbete (LIA)

I de flesta yrkesutbildningar ingår det praktik (LIA) vilket innebär att du får göra en del av utbildningen på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Den praktiska erfarenheten är högt efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig goda möjligheter till anställning efter avklarad utbildning. Genom praktiken får du också en fot in hos företaget och många får även anställning direkt efter sin avslutade praktikperiod.

Utbildningarna och kurserna inom naturvetenskap & miljö varierar i omfattning och karaktär. På så vis blir det svårt att fastställa en generell kostnad för utbildningarna eftersom dessa skiljer sig. Se istället under respektive utbildningar och kurser för att hitta och jämföra kostnader. Vissa yrkesutbildningar kan även vara CSN-berättigade vilket är underlättande för dig som behöver hjälp med att finansiera dina studier.

Vidare läsning och liknande ämnesområden

Vi tillhandahåller flera olika typer av utbildningar och kurser runtom hela landet, både för privatpersoner och företag. Går du kring tankarna att utbilda dig på distans? Läs då gärna mer om aktuella distansutbildningar som går att läsa.

Om du är intresserad av att få en yrkesexamen med hög chans till anställning efter dina avslutade studier kan du också studera på yrkeshögskola. För mer information om YH utbildningar kan du hitta i våra artiklar om ansökan yrkeshögskola, yrkeshögskola distans, yrkeshögskola i Stockholm och yrkeshögskola i Göteborg. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig. Du kan även kika in på vilka som är Sveriges bästa yrkesutbildningar eller Sveriges bästa YH-utbildningar för mer inspiration!