Akademi Coachstjärnan

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka eller ställa frågor direkt till utbildaren!

Välkommen till Akademi Coachstjärna!

Hos oss står du som kursdeltagare i fokus och vårt mål är alltid att utbilda Sveriges bästa coacher. Akademi Coachstjärnan AB är ett av Sveriges marknadsledande företag inom coachutbildningar för alla yrkesgrupper. Vi erbjuder mycket prisvärda ICF-ackrediterade/kvalitetssäkrade coachutbildningar med möjlighet till vidare certifiering på olika nivåer inom den världsledande branschorganisationen ICF International Coach Federation.

ICF certifiering

Genom att certifiera dig hos ICF får du den mest efterfrågade kompetensen man kan ha som coach. Sedan 2006 har vi utbildat över 1 000 Diplomerade Coacher varav en stor del redan blivit certifierade på ACC-nivå inom ICF. Akademi Coachstjärnan AB tillhandahåller även personlig coachning för chefer/privatpersoner, skräddarsydda coachprogram för företag och påbyggnadsutbildningar för coacher, samtliga ackrediterade av ICF. Vi har även ett aktivt nätverk för coacher som har utbildat sig hos oss – LET’S COACH.

Vi är Akademi Coachstjärnan

Företaget startades 2003 av Margareta Sundin och har i dagsläget utbildat över 1 000 Diplomerade Coacher varav en stor del redan blivit certifierade på ACC-nivå inom ICF.

Margareta Sundins erfarenheter inom arbetslivet har resulterat i ett hälsofrämjande och kvalitetstänkande synsätt. Den röda tråden i Akademi Coachstjärnans verksamhet handlar om att inspirera och motivera andra till ökat lärande och personlig utveckling. LUGI-modellen står för Lärande Utveckling Glädje Inspiration.

Margareta Sundin är kursansvarig och lärare på utbildningarna tillsammans med andra lärare. Margareta Sundin har varit mycket aktiv inom den världsledande branschorganisationen för coacher International Coach Federation bl a som s k ”Chapter Host” i Stockholm, dvs en av ledarna i International Coach Federation ICF. Margareta är även verksam som International Assessor när det gäller certifieringar inom ICF. Margareta har utbildat sig inom flertalet Coachskolor, bl a Coach University London och innehar flera certifieringar:

 • PCC- Certifierad Coach ICF
 • ICC – Certifierad Coach International Coaching Community
 • Certifierad Business Coach ICC
 • Certifierad Reteaming Coach hos Ben Furman
 • Coach U Graduated vid Coach University London
 • Certifierad Meta-coach

Vår vision

Vår vision är att tillhandahålla marknadens mest kvalitativa och prisvärda coachutbildningar och företagsanpassade coachprogram. Vi är verksamma i Stockholm och Göteborg.

Yrkesutbildningarna till Diplomerad Coach med möjlighet till internationell certifiering på flera nivåer: ACC och PCC utgör en stor del av kärnverksamheten.

Genom ökat välbefinnande, bättre prestationsförmåga och ökad kreativitet bidrar individen till lönsammare verksamhet.

Kontakt

Använd intresseformuläret för att komma i direkt kontakt med Akademi Coachstjärnan.

Utbildningar från Akademi Coachstjärnan

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Diplomerad Coachutbildning

Akademi Coachstjärnan

Kompetensutveckling
1-2 veckor
Öppen utbildning
Löpande
Distans
Göteborg
Stockholm
28 500 SEK
Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Akademi Coachstjärnan av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Akademi Coachstjärnan
  Hälsingegatan 49
  113 31 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Akademi Coachstjärnan

  Visar 1 till 1 av 1

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Diplomerad Coachutbildning

  Akademi Coachstjärnan

  Kompetensutveckling
  1-2 veckor
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Göteborg
  Stockholm
  28 500 SEK

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Akademi Coachstjärnan av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren