Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II
Utbildningsform
Start
Kontakta skolan
Takt
100%
Pris
CSN-berättigad & kostnadsfri
Upplägg
Kurser, Program
Ort
Omdöme
Begränsad information!
Utbildningen kommer från offentliga register. Studier.se kan inte garantera rätt information då vi inte har ett aktivt samarbete med skolan. Du kan hitta andra utbildningar som är verifierade under delen liknande utbildningar.
Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II
Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II är en utbildning i som bedrivs av Stockholms universitet. Genom att studera Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II får du fördjupade kunskaper inom ämnet på en akademisk nivå.
Jobb efter Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II
Utbildningen förbereder dig inför arbetsmarknaden och ökar dina chanser till att få jobb efter Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II. Statistik visar på att det finns en stor efterfrågan på utbildad personal. Efter en avslutad utbildning får de flesta lättare att få jobb. Genom att studera på universitet blir du väl rustad för att börja jobba och ta dig ut på arbetsmarknaden.
Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II behörighet
För att bli behörig måste du uppfylla kraven för en grundläggande behörighet. Det betyder att du måste ha en examen från ett högskoleförberedande program eller en yrkesexamen med godkänt betyg i svenska 2 och 3, alternativt svenska som andraspråk 2 och 3 samt engelska 6. Saknar du behörighet finns det möjlighet att komplettera betygen i efterhand. I vissa fall krävs även särskilda kunskaper i specifika ämnen.
Ansökan Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II
Du skickar in din ansökan till Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II via antagning.se. Sista ansökningsdatumet brukar vanligtvis vara den 15 april för studiestart på höstterminen och 15 oktober för studiestart under våren. Platsfördelning och urval baseras på olika meriter, bland annat betyg och poäng på högskoleprovet.
Avancerad forskningspraktik i biokemi, biofysik, bioinformatik eller neurokemi II antagningspoäng
För att veta vilka krav det finns för antal antagningspoäng för universitet kan du läsa av statistik på tidigare antagningstillfällen. Med statistik från tidigare år kan du få en överblick kring antalet sökande, hur många som blivit antagna och hur många antagningspoäng som krävdes för att komma in på universitetet.
CSN
När du studerar vid Stockholms universitet kan du ansöka om studiemedel. Du blir berättigad till studiemedel så länge de krav och villkor som ställs uppfylls. Hur mycket studiemedel du har rätt till beror bland annat på din inkomst, studietakten och hur länge du studerar.
Mer information och kontakt
I nuläget har inte Stockholms universitet ett aktivt samarbete med Studier.se. För frågor, anmälan eller mer information behöver du själv ta kontakt med Stockholms universitet. Kontakta Stockholms universitet genom att besöka skolans webbplats.
Stockholms universitet
Stockholms universitet är en högskola/universitet i . Skolan bedriver akademiska utbildningar och kurser på eftergymnasial nivå. Genom att studera vidare fördjupar du dina kunskaper och öppnar upp möjligheterna för din framtida karriär.
På Stockholms universitet kan du välja att studera en utbildning eller enskilda kurser. En utbildning på universitets- eller högskolenivå är ofta indelade i tre olika nivåer:
- Grundnivå (tre år)
- Avancerad nivå (två år)
- Forskarnivå - (två till fem år)
Studentbostäder
Du som studerar vid Stockholms universitet har möjlighet att söka en studentbostad i . Du kan ställa dig i kö till studentbostäder innan du påbörjat dina studier. För att få bo i en studentlägenhet i måste du däremot studera en studiemedelsberättigad utbildning på Stockholms universitet. Det ställs även krav på att du klarar ett antal poäng per termin för att få behålla din studentbostad.
Stockholms universitet antagningspoäng
För att veta vilka krav det finns för antal antagningspoäng för att studera vid Stockholms universitet kan du läsa av statistik på tidigare antagningstillfällen. Med statistik från tidigare år kan du få en överblick kring antalet sökande, hur många som blivit antagna och hur många antagningspoäng som krävdes för att komma in på Stockholms universitet.
Stockholms universitet terminstider
Terminstiderna för Stockholms universitet skiljer sig inte åt från andra högskolor eller universitet. Höstterminen börjar som regel från slutet av augusti eller början av september, fram till mitten av januari. Efter det startar vårterminen som pågår fram till början av juni.
Mer information och kontakt
I nuläget har inte Stockholms universitet ett aktivt samarbete med Studier.se. För frågor, anmälan eller mer information behöver du själv ta kontakt med Stockholms universitet. Kontakta Stockholms universitet genom att besöka skolans webbplats.
Fler utbildningar från Stockholms universitet
Visar 1 till 10 av 1297
Liknande utbildningar
Visar 1 till 10 av 3865
Kontaktuppgifter
Adress
Stockholms universitet
Omdömen
Kursen saknar omdömen
Lämna ett omdöme
Fler utbildningar från Stockholms universitet
Visar 1 till 10 av 1297
Liknande utbildningar
Visar 1 till 10 av 3865
Jobbar du på skolan eller är ansvarig?
Informationen som visas är importerad från offentliga register. Ni kan lägga till rätt information och skapa ett attraktivt innehåll och ta del av elever som vill ansöka till er skola och era utbildningar.
Kontakta oss