Microsoft Dynamics Utbildning

Med en Microsoft Dynamics utbildning lär du dig att ansluta kunder, produkter samt data för att visa företag och kunddata från hundratals olika källor på en och samma plats. Microsoft har idag tagit fram Microsoft Dynamics 365 som samlar all data om ditt företag och skapar en helhetsbild av organisationen. Vi har samlat de mest populära utbildarna inom Microsoft Dynamics på studier.se.

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt Microsoft Dynamics utbildning

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Microsoft 365 för Helpdesk & Servicedesk

  Republify

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Distans
  Göteborg
  Rikstäckande
  4900 SEK

  Vad är Microsoft Dynamics 365?

  Har ert företag funderat på att gå en Microsoft Dynamics utbildning? Microsoft Dynamics 365 är en programvara som kombinerar företags affärssystem (ERP) med företagets kundrelationer (CRM). I dagens samhälle förändras affärstransformation konstant och där har dessutom teknologi och digitalisering blivit nyckelord. Hantera dagens utmaningar genom att föra samman dina kunder och ditt företag med en Microsoft Dynamics utbildning.

  Enterprise Resource Planning (ERP)

  Många företag använder sig av någon form av programvaror för redovisnings-, ekonomi- eller personalhanteringsprocess. Genom olika ekonomi utbildningar lär du dig mer om andra programvaror men problematiken är att dessa programvaror ofta fungerar var för sig och inte har möjligheten att kommunicera med varandra. Det är vad som utmärker Microsoft Dynamics moderna programvara eftersom den sammanför dessa olika processer till ett system. Detta innefattar dessutom att de olika avdelningarna på ett företag kan se vad de andra gör. Redovisnings- och personalavdelningarna kan på ett enklare sätt samarbeta med försäljning och kundrelationer.

  Customer Relations Management (CRM)

  CRM står för Customer Relations Management och är en Microsoft Dynamics utbildning av flera. CRM är en kategori av samlade samt datadrivna mjukvarulösningar som förbättrar hur du interagerar och gör affärer med dina kunder. Ett CRM-system används för att hantera och underhålla företagets kundrelationer, spåra försäljningsledningar, marknadsföring samt levererad data. En marknadsföring utbildning kan utveckla din kunskap inom området. Detta ökar företagets lönsamhet genom att effektivisera administrativa processer i försäljnings-, marknadsförings- och serviceavdelningar, dessutom fokuserar man på att förstärka och upprätthålla företagets kundrelationer.

  Kurs Dynamics 365

  Med en Dynamics 365 utbildning lär du dig att anpassa och konfigurera affärssystemet. Lärdomar från kursen innehåller säkerhet, systeminställningar och anpassning av relationer samt vyer. Kursen kundanpassas och skräddarsys efter ditt företag. Dynamics 365 kursen tar upp till 3 dagar att genomföras. För att läsa kursen behöver du erfarenhet inom Microsoft CRM 2011 eller senare.

  Microsoft Dynamics utbildning

  Det finns flera olika Microsoft Dynamics utbildningar tillgängliga men följande ingår bland annat i kursinnehållet:

  • Användningsområden
  • Journaler
  • Effektiv tillämpning
  • Anpassa relationer i Dynamics 365
  • Mer om säkerhet i CRM
  • Anpassning av entiteter
  • Business Process Flows

  Efter avslutad Microsoft Dynamics utbildning kan du applicera de olika affärssystemen i ditt företag. För att öka er kompetens kan du alltid läsa fler IT utbildningar.

  Microsoft Dynamics distansutbildning

  Utbildningarna är endast erbjudna av Microsoft i dagsläget på distans. Vi har flera olika distansutbildningar att välja mellan på studier.se så du kan hitta utbildningen som passar just dig eller ditt företag på distans.

  Microsoft Dynamics pris

  Priset för en utbildning är oftast skräddarsytt för varje företag. Generellt sätt ligger en utbildning under en dag på mellan 10-15 000 kr.

  Vad kan man arbeta med?

  Vi har samlat de mest attraktiva utbildarna på studier.se. Implementera utbildningarna till ditt företag eller börja arbeta som bland annat CRM-utvecklare, CRM-Lösningsarkitekt eller Affärskonsult.