Fotoutbildning i Malmö

Har du redan grundläggande kunskaper inom fotografering och känner att det är dags för dig att ta nästa steg? Då kan du gå en fortsättningskurs i fotografi. Vi har fotograferingskurser runt hela Sverige hos de populäraste utbildningsanordnarna.

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Fotokurs för inredare

Inredningskurser Sverige AB

Kurser
Öppen utbildning
Löpande
Distans
Rikstäckande
4 500 SEK

Foto Start

Berghs School of Communication

Kurser
Kurser
Löpande
Stockholm
Stockholms län
20 625 SEK

Inriktningar foto

Det finns mängder av fotoutbildningar i Malmö med olika inriktningar att gå. Gemensamt för dem är att de är väldigt kreativa där du får skapa i olika former av foto. Du får välja om du vill rikta in dig på analog eller digital fotografi. Det finns även kortare kurser som du kan gå eller hela utbildningar för dig som vill ha mer djupgående kunskap.

Gå en fotoutbildning i Malmö

Brinner du för fotografi? Så mycket att du skulle kunna tänka dig att arbeta med fotografi på heltid? Är det så kan vi på studier.se rekommendera att du läser en fotoutbildning antingen på folkhögskolan eller universitetet. Folkhögskoleutbildningen med inriktning fotografi är en yrkesförberedande kurs för dig som vill arbeta som professionell fotograf. Under den yrkesförberedande kursen får du grundläggande kunskaper om hantverket fotografering. Du och dina kurskamrater lär er om kamerateknik, ljussättning, svartvit mörkrumsteknik och digital bildhantering.

Vidareutbildning foto

Har du redan grundläggande kunskaper inom fotografering och känner att det är dags för dig att ta nästa steg? Då kan du gå en fortsättningskurs i fotografi. Tillsammans med en professionell fotograf utvecklar du ditt fotograferande och får ovärderliga tips som du kan använda när du fotograferar.

Kommer du från Malmö men känner att du vill resa bort och lära dig något nytt? Kanske vill du passa på och läsa din fotoutbildning i Göteborg? Eller kanske är det en fotoutbildning i Stockholm som lockar?

Ät i Malmö

Oavsett om du är bofast i eller bara besöker Malmö har du här möjlighet att äta riktigt gott. Vi på studier.se rekommenderar att du besöker restaurangen Vollmers. På Vollmers strävar personalen efter att servera det bästa ur den skånska myllan. Här vill man ta den skånska gastronomin till nya höjder.

Tycker du väldigt mycket om mat kan vi också rekommendera att du ser till att besöka matmässan Malmö Älskar Mat. Mässan äger rum under en vecka i oktober och drar till sig matnördar och matturister från hela världen. Under veckan bjuds på flertalet olika event såsom till exempel Grand Tasting, vinskola och Matnatten. Se till att komma hungrig!

Låter detta som något för dig? Läs mer om