Topplista: 10 utbildningar för dig som vill plugga på engelska

Publicerad 3 september 2018

Tips på utbildningar på engelska

Vill du studera på engelska, men vet inte helt vad? Oavsett om du vill plugga utomlands eller i Sverige så kan vi erbjuda dig kurser på engelska. Vi har listat 10 helt olika utbildningar, både på universitetsnivå och kurser inom kompetensutveckling, där utbildningen sker på engelska! Hoppas du finner inspiration för att plugga på engelska!

10 utbildningar för dig som vill plugga på engelska

1. Master Programme in Global Studies – Göteborgs Universitet – Institutionen för globala studier

Är du intresserad av genus och vill plugga utvecklingsstudier är detta programmet för dig. På två år läser du bland annat konfliktlösning, globala genusstudier, internationella relationer och socialantropologi.

2. Effective leadership for non-managers – Kunskapsgruppen GM Sverige AB

Lär dig att leda andra utan att vara chef! Detta är en kurs inom ledarskap helt på engelska! Även du inte har befattningen chef så kan det endå vara bra att kunna leda. Du kanske leder ett team eller en grupp? En chef är någon du måste följa, en ledare är någon du följer för att du vill!

3. Courses in English – Teknikutbildarna i Norden AB

Jobbar du som elektriker eller inom byggarbete? Dessa kurser inom elsäkerhet, fallskydd och BAS P/BAS U kan vara till hjälp om du ska jobba utomlands i ett engelsktalande land!

4. Filmmaking and commercials crash course – Changemaker Educations AB

Hoppa på en snabbutbildning inom filmskapande! Du arbetar med Sveriges ledande företag inom filmskapande och lär dig skapa rörliga bilder med högsta kvalitet för alla plattformar.

5. Internationell säljare B2B – IHM Business School

Hur är din business english? Denna utbildning är inte enbart på engelska, men banar också väg för internationellt arbete. Du läser bl.a. kursen business english på engelska!

6. Master’s Programme in Social Work and Human Rights, 120 hp – Göteborgs universitet

Vill du ta ut en Master of Science med huvudämne Social Work and Human Rights så är detta programmet för dig. Du läser om mänskliga rättigheter, globalisation, socialt arbete och välfärdssystem.

7. Environmental Communication and Management, 120 credits – Sveriges lantbruksuniversitet SLU

I detta program lär du dig att organisera och genomföra kommunikation och konflikthantering inom miljö- och naturresursområdet. Vad motiverar människor att verka miljöförstörande eller miljöfrämjande? Detta och mycket mer blir din uppgift att ta reda på!

8. College & universitet i England – EduPlanet

Plugga engelska på en språkskola eller gå en utbildning på ett universitet, EduPlanet hjälper dig hitta exakt den utbildning du söker! De kan hjälpa dig hitta engelska utbildningar i allt från Kanada och Australien till USA och Irland.

9. Master’s programme in Biochemistry, 120 hp – Stockholm University – Department of Biochemistry and Biophysics

Är biokemi något som fascinerar dig? I Stockholm kan du läsa en master där du förbereds för ett jobb inom läkemedels- och bioteknikindustrin.

10. Master Programme in Roads to Democracy – Uppsala Universitet

Vägen till demokrati – låter spännande eller hur? Med denna utbildning får du välja många kurser själv ur det breda kursutbudet! Du kan välja att utbildas i bland annat akademiskt skrivande och kurser inom teori och metod.

Mer om våra utbildningar

Studier.se erbjuder flera olika typer av utbildningar, både för privatpersoner och företag. Vi erbjuder utbildningar i hela Sverige och från Sveriges bästa utbildningsanordnare. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med att hitta en utbildning som passar just dig.

Fyll snabbt i formuläret så skickar vi upp till 5 förslag på utbildningar inom 2 timmar!