TikTok kurs

En TikTok kurs hjälper dig att öka dina kunskaper inom marknadsföring på TikTok. Bli trygg i att kunna planera, genomföra och utvärdera marknadsinsatserna på TikTok. Inspireras och få kunskaper om hur du annonserar, samarbetar med TikTok influencers och skapar en digital närvaro på TikTok.

Jämför olika utbildningar och kurser eller skicka en intresseanmälan till oss – så hjälper vi dig!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt TikTok kurs!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  TikTok – så lyckas du med innehåll, annonsering och strategi

  Resumé Akademi

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Rikstäckande
  Stockholm
  Stockholms län
  10 900 SEK

  Social Media Academy

  Social Media Academy

  Kompetensutveckling
  1-3 månader
  Anpassat
  Onlineutbildning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  12 490 SEK

  Kurs i marknadsföring i TikTok på distans

  Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans

  Kompetensutveckling
  Distansutbildningar
  E-Learning
  Onlineutbildning
  Löpande
  Distans
  4 995 SEK

  Bygga varumärke i sociala medier Berghs Professional

  Berghs School of Communication

  Marknadsföring & PR
  Kurser
  Löpande
  Stockholm
  Stockholms län
  30 625 SEK

  Vad är TikTok?

  TikTok är en social mediekanal där användarna följer, delar och själva publicerar innehåll. Det är en plattform där den yngre generationen samlas och interagerar med varandra. Enligt svenskarna och internets rapport ökar det dagliga användandet bland 00-talisterna och 90-talisterna. TikTok är den självklara mediekanalen att synas på för företag med en yngre målgrupp. Hur lyckas du skapa rätt innehåll för din kanal och vart börjar man någonstans? En TikTok kurs kommer ge dig färdigheter om hur du planerar, följer upp och utvärderar ditt innehåll.

  TikTok kurser

  Om du är nyfiken på att bekanta dig och få förståelse för hur TikTok fungerar som social medikanal, är en TikTok-kurs en bra första steg. Genom att gå en kurs i TikTok får du grundläggande kunskaper i hur du använder TikTok business och hur du skapar en marknadsstrategi för kanalen. Lär dig om hur du använder olika annonsformat och hur du kan skapa varumärkesbyggande innehåll. Få förståelse om det organiska ”for you”-flödet fungerar och hur du kan använda TikTok långsiktigt. TikTok kurser ger dig även inblick i hur du kan dra nytta av olika TikTok-trender och använda hashtags till din fördel.

  TikTok kurs distans

  Du som är intresserad av att lära dig mer om TikTok som en mediekanal, kan också hitta TikTok kurser på distans. Att läsa en kurs på distans ger dig mer frihet, vilket gör att du kan ta del av värdefull information oavsett om du har fullt upp i arbetslivet eller kanske inte har möjligheten att åka iväg på en kurs.

  Influencer marketing på TikTok

  Influencer marketing på TikTok innebär att du samarbetar med inflytelserika personer som din målgrupp kan associera sig med, det vill säga en TikTok influencer. Vad som är avgörande för om ett samarbete med en TikTok influencer är bra är hur din målgrupp kan känna samhörighet med influencern. Lär dig mer om hur du ska tänka vid valet av TikTok-influencer och hur du får ut bäst effekt av influencer marketing på TikTok.

  Är TikTok lönsamt?

  Är TikTok lönsamt för ditt företag kanske är något du funderar över? Första steget är att analysera och identifierar din målgrupp eller persona. Är din målgrupp en yngre generation så är TikTok som social mediekanal högst aktuell. Nästa steg är att bekanta dig med TikTok som plattform och börja skapa innehåll. För dig som är helt ny eller osäker på hur du ska ta nästa steg är en kurs i TikTok värdefull. Du kommer få kunskaper i hur du skapa bra innehåll, hur du skapar och effektiviserar din TikTok strategi och når bra resultat.

  TikTok annons

  För att skapa en TikTok annons behöver du ett företagskonto i TikTok business center. Det är också i TikTok business center som du administrerar ditt företagskonto. När du har skapat ditt företagskonto kommer du, likt meta ads manager, jobba i TikTok ads manager. Det är i TikTok ads manager som du enligt tre strukturerade kategorier skapa upp kampanjer, annonser och följer resultat. Att skapa annonser på TikTok kan kännas klurigt till en början, låt dig inspireras av att en kurs i TikTok så du kan börja TikToka idag som en TikTokare.

  Andra intressanta utbildningar inom marknadsföring

  Vill du bli expert på digital marknadsföring? Som expert blir du eftertraktad på marknaden, du kommer efter avslutad utbildning kunna marknadsföra egna eller företagets produkter på ett professionellt sätt.

  För dig som vill ha en utförligare utbildning kan du studera en sociala medier utbildning. Du kommer får en examen i Sociala medier och jobba med bland annat sökordsoptimering, influencer marketing och annonsering.