Tillvalsämnen/Onsdagsval

Utbildningsform

Folkhögskola

Start

Löpande

Ämnesområde

Upplägg

Kurser

Ort

Göteborg
Västra Götalands län

Omdöme

0/5 baserat på 0 recensioner
Lämna ett omdöme!

Tillvalsämnen/Onsdagsval

Varje onsdag från 12:50 – 15:10

Svenska – lästräning: Syftet med tillval är att få möjlighet att göra sina läxor i svenska eller göra övningar under handledning. av lärarna med speciell pedagogisk utbildning. Varje person arbetar individuellt eller i grupp på sin nivå och går vid behov individuellt stöd och hjälp av en handledare. Det ska finns övningsuppgifter på alla nivåer.

Körkortsteori: Tillval är en introduktion i körkortsteori. Syftet är dels att få en introduktion som väcker lust eller ökar självförtroendet för att ta steget till privata körkortslektioner och dels att öva svenska språket på ett praktiskt sätt. Dessutom att få allmänna kunskaper om trafik och trafiksäkerhet. Kursen passar dem som kan tillräckligt bra svenska för att träna på det svenska materialet.

Jumpa : Syftet är att ge kunskaper om kropp och hälsa, kost, humor, livsstil och mental träning genom samtal, information, praktiska övningar i avslappning mm, och praktisk utövning av friskvårdsaktiviteter, t.ex. genom promenader i naturen.

Matteverkstad: Syftet med tillval är att få möjlighet att göra sina läxor i matte eller göra övningar under handledning. Varje person arbetar individuellt på sin nivå och går vid behov individuellt stöd och hjälp av en handledare. Det ska finns övningsuppgifter på alla nivåer.

Engelskverkstad: Syftet med tillval är att deltagarna få möjlighet att öva och förbättra på den talande och skrivande engelska språket.

Extra svenska: syftet är att deltagarna skulle förbättra och utveckla den skrivande och kommunikativa delen av svenska språket.

Liknande utbildningar

Inga liknade utbildningar hittades.

Omdömen

Kursen saknar omdömen

Liknande utbildningar

Inga liknade utbildningar hittades.

Sök utbildningen

Läs mer här!