Interiörskolan

Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult

Utbildningsform

Yrkesutbildning

Pris

23 900 SEK

Ämnesområde

Konstnärligt & Hantverk

Upplägg

Ort

Distans

Omdöme

4/5 baserat på 10 recensioner
Lämna ett omdöme!

Certifierad inredare på distans

ÄR INREDARE DITT DRÖMYRKE? GÅ VÅR INREDNINGSUTBILDNING PÅ DISTANS!

Interiörskolans utbildning ”Certifierad Inredare, Homestylist och Inredningskonsult” vänder sig till dig som vill arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller i ditt yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort dina inredningsval.

Inläsningsmaterialet får du digitalt via din elevportal. Det består av olika avsnitt med text och bild som du läser in i din egen takt samt instruktionsfilmer inom olika områden, lathundar att ladda ner och användbara dokumentmallar. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning. Du får även allt fysiskt utbildningsmaterial du behöver för att klara utbildningen hemskickat till dig.

Eftersom det är en distansutbildning bestämmer du själv hur du vill lägga upp dina studier. Perfekt om du vill läsa vid sidan av arbete eller andra studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar. I vår utbildning får du alltid personlig återkoppling på alla dina inlämnade uppgifter. Vi tycker det är viktigt att eleven får feedback för att se vad som är bra och vad eleven kan utvecklas i.

Du som läser vår utbildning ”Certifierad Inredare, Homestylist och Inredningskonsult” behöver inte ha några speciella datorprogram, allt ingår i utbildningen och du klarar dig med de vanligaste programmen en dator har.

I ett samarbete med BONI får du dessutom, om du vill, hela 90 % rabatt på deras moodboard-verktyg i ett helt år!

Verktyget är utvecklat genom kombination av smart teknik och expertis från inredningsarkitekter och gör det extremt enkelt att skapa moodboards och visualisera dina inredningsidéer. Läs mer om det på vår hemsida.

UTBILDNINGEN FINNS I TVÅ VARIANTER
Vi har två olika varianter på utbildning du kan välja mellan. Det enda som skiljer dem åt är valet av planritningsprogram.

I grundutförandet ritar vi i RoomSketcher eller annat valfritt planritningsprogram. Filmerna i utbildningsmaterialet visar RoomSketcher. Med detta program kan du arbeta otroligt fritt och snabbt som Inredare. Du ritar i 2D och kan lätt exportera ut dina ritningar till 3D om du önskar.

I den andra varianten får du även tillgång till en separat kurs i SketchUp. Du kommer där lära dig programmet från grunden och att rita i 2D men också direkt i 3D för att kunna bygga modeller. Du kommer lära dig att arbeta med olika stilar samt även hur du kan finjustera dina ritningar i ett bildprogram.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UNIK RABATT VIA FRAMTID.SE
Om du använder koden FRAMTID i kassan får du hela 4000 kr i rabatt på båda våra varianter av utbildningen. Gäller t.o.m 30 april 2025 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Recensioner

Stjärnor 5/5 Ana Sofia – En bra och strukturerad utbildning, där man verkligen kan köra i sin egna takt. Snabb och tydlig feedback som hjälper en vidare genom kursens gång. Är mycket nöjd och rekommenderar starkt till de som är intresserad av att läsa till inredare!

Stjärnor 5/5 Julia Nilsdotter – Wow, jag är så glad att jag tog steget till att utbilda mig mer inom inredning och att jag valde just Interiörskolan! Jag kände direkt att konceptet passade mig då kunde göra allt i egen takt. Hade jag några frågor fick jag svar snabbt och fick feedback på vad gjorde bra men också på vad jag kunde utveckla. Sista delen i utbildningen fick man också lära sig kring marknadsföring och hur man kan ta sig vidare efter utbildningen, ett stort plus! En bra plattform om du jobbar men samtidigt har drömmar inom inredning som du vill göra något av! Rekommenderar varmt!

Stjärnor 5/5 Lifestylebymarie – Fantastiskt utbildning på distans som blev en grym kombo med mitt ordinarie arbete som säljare. Lärorikt och bra upplägg på samtliga kurser, med snabb återkoppling vid frågor samt vid inlämning av arbetsuppgifterna från Jennie vår kursledare. Så nöjd att jag vågade ta steget och förverkliga min dröm att läsa till certifierad inredare ❤️ Stort tack för all feedback & tips du gett mig på vägen under kursens gång. Interiörskolan får full pott av mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ rekommenderas varmt, bästa jag gjort!

Stjärnor 5/5 Josefin Byströn – Jag ger denna utbildning 10/10. Wow vad jag har fått lära mig mycket inom inredning! Ett stort plus till lärare som har gett snabb återkoppling och tydliga svar. Trots att det är en distansutbildning har jag då alltid känt att läraren funnits där om man har några funderingar och det tycker jag ger det där lilla extra till utbildningen. Det är med en liten sorg i hjärtat jag nu får skriva att utbildningen är över, men jag hoppas därmed att just DU som läser denna utbildning inte tvekar på att gå den då den är lärorik, rolig, tuff och intressant. Du kommer inte ångra dig om du har ett stort intresse av inredning 🙂

Stjärnor 5/5 Tilde – En mycket inspirerande och givande distansutbildning med ett bra upplägg. Kunde plugga på kvällar eller annan ledig tid vid sidan av mitt jobb. Rekommenderar varmt utbildningen till andra som vill läsa till inredare, jag har lärt mig massor! Bra kursledare som ger snabb återkoppling och tydlig och bra feedback med massor av bra tips man kan ta med sig in i yrket som inredare. Jag är glad för att jag valde interiörskolan, har haft en lärorik och rolig studietid.

Stjärnor 5 av 5 DonaCamaj – En mycket bra och komplett utbildning och bra upplagt. En bra lärare med mycket bra bemötande från henne, snabba svar vid frågor. Vill tacka Interiörskolan för en sån härlig utbildnings tid som man haft hos er! Varit så roligt, inspirerande och lärorikt att få utbilda sig via er… Rekommenderar stark att utbilda sig via Interiörskolan. Inredningsutbildningen är på distans och ger även många möjligheter, efter utbildningen har man många valmöjligheter. Hälsningar DonaCamaj Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult!

Stjärnor 5 av 5 Susanne – En bra utbildning med roliga uppgifter. Jag lärde mig massor och vågar nu blanda färger och former som aldrig förr. Det passade också bra för mig att utbildningen var på distans. Rekommenderar verkligen denna utbildning och ett stort tack till dig Jennie.

Stjärnor 5 av 5 Mikaela – Här fick man verkligen använda sin kreativitet! Passade mig perfekt också att det var på distans så jag kunde plugga i min egna takt för att kombinera jobb/barn med skola. Bra lärare som kom med snabba svar och med bra förklaringar när man körde fast. Bra blandning av uppgifter! Supernöjd att jag valde Interiörskolan!

Stjärnor 5/5 Anna -Är så glad att jag valde den här utbildningen, som student har jag haft en väldigt rolig och givande tid. Upplägget på utbildningen är bra, övningarna är konkreta och hands on, och läraren ger tydlig och bra feedback, alltid på ett väldigt trevligt sätt. Har inget negativt att säga om utbildnignen, funderar du på att gå den – gör det!

Stjärnor 5 av 5 Natasa Icagic – Jag är klar med min utbildning nu och måste säga att jag har haft det så roligt Det är super intressant och man lär sig mycket på ett lätt sätt. Utbildningen är väldigt givande. Varje gång om man har frågor, det finns fast hjälp. Ärligt talat, kommer jag sakna skolan nu. Varmt rekommenderas.

Det här får du i din inredningsutbildning

Efter att du har anmält dig till utbildningen får du ditt startpaket skickat till dig samt inlogg till din elevportal. I utbildningen ingår allt material du behöver för att klara av utbildningen. Utbildningsmaterialet får du tillgång till via din elevportal tillsammans med filmer och nedladdningsbara dokument. Nytt uppdaterat videomaterial med instruktioner hjälper dig med olika utmaningar och uppgifter i utbildningen.

I din portal följer du också enkelt hur långt du har kommit i utbildningen. I elevportalen kan du även chatta med andra elever som är inloggade samtidigt.

Startpaketet, som du får hemskickat till dig, innehåller förutom kursmaterial bland annat kurspärm, skallinjal, millimeterpapper, tumstock, färgvifta samt inredningsböcker.

Det här kan du jobba med efter inredningsutbildningen
Efter din utbildning har du många valmöjligheter. Kanske älskar du inredning och vill bara lära dig mer eller så vill du arbeta med inredning på heltid, antingen som anställd på någon homestylingfirma eller som egenföretagare. Utbildningen fokuserar på att du ska kunna ha ett arbete inom inredning och försörja dig som inredare eller homestylist. Nu ingår även kursen Starta eget som inredare helt utan kostnad.

Utbildningen består av fyra block och ett certifieringsprov. Kursinnehållet i de olika blocken är bland annat:

Aktuella priser för våra utbildningar hittar du på vår hemsida.

Block 1

 • Verktyg studieplanering
 • Vad är Feng shui?
 • Kraftpositioner
 • Chi
 • Rensa i röran
 • De fem elementen
 • Yin och yang
 • Så här skapar du stilleben
 • Gyllene snittet
 • Baguan
 • Rummets olika ytor
 • Uppmätningar och ritningar i 2D, 3D eller för hand
 • Välj mellan SketchUp eller annat planritningsprogram – NYHET!
 • Symboler för planritningar
 • Rumsuppfattning
 • Nyckelmått
 • Fokuspunkter
 • Negative Space
 • Wabi Sabi
 • Siktlinjer
 • Isovist
 • Dimensioner i rummet
 • Mönsterpåverkan
 • Skapa rum i rummet
 • Hänga gardiner rätt
 • Akustik i ett rum
 • Inreda olika rumstyper
 • Stilhistoria
 • Quiz – testa dina kunskaper
 • Inlämningsuppgifter

Block 2

 • Stort avsnitt om Neurodesign – NYHET!
  (Värde: 9.900 kr)
 • Färglära
 • NCS-systemet
 • Färgkomposition – att tänka på
 • Sätt ihop olika färgscheman
 • Färg i större inredningsprojekt
 • Kalla och varma färger
 • Färgupplevelse
 • Olika nyanser av vitt
 • Checklista färgsättning av rum
 • Tapeter och olika mönster
 • Mönsterpass
 • Mönster och färg ihop
 • Fondvägg
 • Hänga tavlor på rätt sätt
 • Tavelväggar
 • Skapa säljande moodboards
 • Få dina moodboards att sticka ut
 • Stilnycklar
 • Moodboard digitalt eller för hand
 • Skapa inredningsförslag till kund
 • Inred ett rum för flera användningsområden
 • Skapa schematic board
 • Formgivare genom tiderna
 • Skapa moodboards till kund
 • Layout, bilder och typsnitt
 • Concept statement
 • Quiz – testa dina kunskaper
 • Inlämningsuppgifter

Block 3

 • Ljus och CHI
 • Belysningstermer
 • Ljuskällor
 • Ljusets färg och färgåtergivning
 • Ljus och bländning
 • Ljussättning
 • Skapa belysningsschema
 • Olika armaturer för olika användningsområden
 • Planering av ljussättning i ett rum
 • Checklista – rum för rum
 • IP-klasser
 • Textilier
 • Egenskaper textilier
 • Mattor
 • Olika typer av golv
 • Materiallära
 • Material i kök och badrum
 • Skapa materialplansch
 • Byggnadsvård
 • Hållbar inredning
 • Kom igång med Pinterest
 • Inredningsstilar
 • Stilplanscher
 • Skapa tydlig inköpslista till kund
 • Elevationer
 • Dina framtidstankar
 • Inlämningsuppgifter

Block 4

 • Varför ska kunden välja homestyling?
 • Tänk på det här vid en homestyling
 • Textilier vid en homestyling
 • Möblering efter rumstyp
 • Det är detaljerna som gör det
 • Belysning
 • Rumsgenomgång – Rum för rum
 • Så här går en homestyling till
 • Checklista inför homestyling
 • Inred utomhus
 • Färgsättning utomhus
 • Belysning utomhus
 • Gör din egen portfolio
 • Fotografering
 • Att skapa flatlays – NYHET!
 • Att arbeta som Inredare
 • Arbetet som Inredningsstylist
 • Prissättning inredningstjänster
 • Behovsanalys
 • Inredningskonsultation med inköpslista
 • Bygg din egen rumsatmosfär
 • Styla inför event som en inredningsstylist
 • Presentationsteknik
 • Konsultation med kund
 • Dokumentmallar inför ett första möte med kund
  (Filer att ladda ner)
 • Egen verksamhet och marknadsföring
 • Möjlighet för praktikplats och inredningsuppdrag – förmedling i vår portal så fort någon kontaktar oss om hjälp.
 • Inlämningsuppgifter

Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Interiörskolan

Bli inredare tillsammans med Interiörskolan

Interiörskolan har funnits sedan 2015 och utbildat elever till färdiga Inredare klara för arbetslivet.

Interiörskolan erbjuder en omfattande inredningsutbildning med titeln ”Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult”. Denna kurs är utformad för både de som strävar efter att bli professionella inredare och de som bara vill öka sin självförtroende och kunskap när det kommer till inredning, antingen för privat bruk eller inom sitt yrke.

Efter avslutad inredningsutbildning kommer du att ha den kompetens och förståelse som krävs för att motivera och förklara dina inredningsval på ett övertygande sätt. Oavsett om du arbetar inom branschen eller förbättrar ditt eget hem, kommer du att kunna uttrycka och förstå bakgrunden till dina designbeslut.

Vår yrkesutbildning till Certifierad Inredare, Homestylist och Inredningskonsult ger dig en stabil grund att stå på när du ska kasta dig ut i yrkeslivet.

Några ord från grundaren

”Jag som har grundat Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning och som inredare i mitt tidigare arbetsliv så steget att starta en inredningsskola var inte stort. Interiörskolan har funnits sedan 2015 och ombildades år 2020 till Interiörskolan Sverige AB. Vi eftersträvar hela tiden att ligga i framkant med den inredningskunskap vi levererar till dig som elev och att hela tiden uppdatera med nytt och kreativt utbildningsmaterial. Vi lär dig som elev det som krävs för att ta dig an stora som små inredningsuppdrag med en självsäkerhet och en gedigen utbildning i ryggen.

Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen det kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också inredning enligt metoden Feng shui vi lär ut till våra elever.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.”

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Fler utbildningar från Interiörskolan

Visar 1 till 5 av 5

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult inkl. SketchUp för inredare 2D & 3D

Interiörskolan

Yrkesutbildning
Distans
29 800 SEK

Grundkurs inredning färglära

Interiörskolan

Yrkesutbildning
Kurser
Distans
6 900 SEK

Grundkurs inredning Feng Shui

Interiörskolan

Yrkesutbildning
Kurser
Distans
6 900 SEK

SketchUp för Inredare 2D & 3D

Interiörskolan

Yrkesutbildning
Kurser
Distans
14 900 SEK

Starta eget som inredare

Interiörskolan

Yrkesutbildning
Kurser
Distans
1 590 SEK

Liknande utbildningar

Visar 1 till 10 av 23

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifierad Bildkonstnär

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
12 500 SEK

Certifierad Cirkulär Modedesigner

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
32 900 SEK

Certifierad Feng Shui konsult

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
19 000 SEK

Certifierad frisör

Academy Online

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
41 000 SEK

Certifierad Inredare & Homestylist

Design Academy

Yrkesutbildning
Kurser
Löpande
Distans
15 400 SEK

Certifierad Inredare, Homestagingkonsult och Inredningsstylist

Yrkesutbildningen Certifierad Inredare

Yrkesutbildning
Löpande
Distans
31 900 SEK

Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult inkl. SketchUp för inredare 2D & 3D

Interiörskolan

Yrkesutbildning
Distans
29 800 SEK

Certifierad Inredningsarkitekt

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Program
Löpande
Distans
Rikstäckande
29 000 SEK

Certifierad Make-up artist

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Program
Löpande
Distans
Rikstäckande
30 000 SEK

Certifierad Mönsterkonstruktör

Academy Online

Yrkesutbildning
E-Learning
Öppen utbildning
Löpande
Distans
15 000 SEK

Visa alla 23 kurserna

Skickar...

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer. Interiörskolan hör av sig inom kort! En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Interiörskolan
  Vinga Fyrs Väg 14
  423 41 Torslanda

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Omdömen

  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Jag är klar med min utbildning nu och måste säga att jag har haft det så roligt Det är super intressant och man lär sig mycket på ett lätt sätt. Utbildningen är väldigt givande. Varje gång om man har frågor, det finns fast hjälp. Ärligt talat, kommer jag sakna skolan nu. Varmt rekommenderas.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Är så glad att jag valde den här utbildningen, som student har jag haft en väldigt rolig och givande tid. Upplägget på utbildningen är bra, övningarna är konkreta och hands on, och läraren ger tydlig och bra feedback, alltid på ett väldigt trevligt sätt. Har inget negativt att säga om utbildnignen, funderar du på att gå den – gör det!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Här fick man verkligen använda sin kreativitet! Passade mig perfekt också att det var på distans så jag kunde plugga i min egna takt för att kombinera jobb/barn med skola. Bra lärare som kom med snabba svar och med bra förklaringar när man körde fast. Bra blandning av uppgifter! Supernöjd att jag valde Interiörskolan!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En bra utbildning med roliga uppgifter. Jag lärde mig massor och vågar nu blanda färger och former som aldrig förr. Det passade också bra för mig att utbildningen var på distans. Rekommenderar verkligen denna utbildning och ett stort tack till dig Jennie.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En mycket bra och komplett utbildning och bra upplagt. En bra lärare med mycket bra bemötande från henne, snabba svar vid frågor. Vill tacka Interiörskolan för en sån härlig utbildnings tid som man haft hos er! Varit så roligt, inspirerande och lärorikt att få utbilda sig via er… Rekommenderar stark att utbilda sig via Interiörskolan. Inredningsutbildningen är på distans och ger även många möjligheter, efter utbildningen har man många valmöjligheter. Hälsningar DonaCamaj Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En mycket inspirerande och givande distansutbildning med ett bra upplägg. Kunde plugga på kvällar eller annan ledig tid vid sidan av mitt jobb. Rekommenderar varmt utbildningen till andra som vill läsa till inredare, jag har lärt mig massor! Bra kursledare som ger snabb återkoppling och tydlig och bra feedback med massor av bra tips man kan ta med sig in i yrket som inredare. Jag är glad för att jag valde interiörskolan, har haft en lärorik och rolig studietid.
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Jag ger denna utbildning 10/10. Wow vad jag har fått lära mig mycket inom inredning! Ett stort plus till lärare som har gett snabb återkoppling och tydliga svar. Trots att det är en distansutbildning har jag då alltid känt att läraren funnits där om man har några funderingar och det tycker jag ger det där lilla extra till utbildningen. Det är med en liten sorg i hjärtat jag nu får skriva att utbildningen är över, men jag hoppas därmed att just DU som läser denna utbildning inte tvekar på att gå den då den är lärorik, rolig, tuff och intressant. Du kommer inte ångra dig om du har ett stort intresse av inredning 🙂
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   Fantastiskt utbildning på distans som blev en grym kombo med mitt ordinarie arbete som säljare. Lärorikt och bra upplägg på samtliga kurser, med snabb återkoppling vid frågor samt vid inlämning av arbetsuppgifterna från Jennie vår kursledare. Så nöjd att jag vågade ta steget och förverkliga min dröm att läsa till certifierad inredare ❤️ Stort tack för all feedback & tips du gett mig på vägen under kursens gång. Interiörskolan får full pott av mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ rekommenderas varmt, bästa jag gjort!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (4/5)

   Wow, jag är så glad att jag tog steget till att utbilda mig mer inom inredning och att jag valde just Interiörskolan! Jag kände direkt att konceptet passade mig då kunde göra allt i egen takt. Hade jag några frågor fick jag svar snabbt och fick feedback på vad gjorde bra men också på vad jag kunde utveckla. Sista delen i utbildningen fick man också lära sig kring marknadsföring och hur man kan ta sig vidare efter utbildningen, ett stort plus! En bra plattform om du jobbar men samtidigt har drömmar inom inredning som du vill göra något av! Rekommenderar varmt!
  • Betyg på utbildningen som helhet: (5/5)

   En bra och strukturerad utbildning, där man verkligen kan köra i sin egna takt. Snabb och tydlig feedback som hjälper en vidare genom kursens gång. Är mycket nöjd och rekommenderar starkt till de som är intresserad av att läsa till inredare!
  Skickar...

  Lämna ett omdöme

  12345 (0/5)

  Fler utbildningar från Interiörskolan

  Visar 1 till 5 av 5

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult inkl. SketchUp för inredare 2D & 3D

  Interiörskolan

  Yrkesutbildning
  Distans
  29 800 SEK

  Grundkurs inredning färglära

  Interiörskolan

  Yrkesutbildning
  Kurser
  Distans
  6 900 SEK

  Grundkurs inredning Feng Shui

  Interiörskolan

  Yrkesutbildning
  Kurser
  Distans
  6 900 SEK

  SketchUp för Inredare 2D & 3D

  Interiörskolan

  Yrkesutbildning
  Kurser
  Distans
  14 900 SEK

  Starta eget som inredare

  Interiörskolan

  Yrkesutbildning
  Kurser
  Distans
  1 590 SEK

  Liknande utbildningar

  Visar 1 till 10 av 23

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Certifierad Bildkonstnär

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  Löpande
  Distans
  12 500 SEK

  Certifierad Cirkulär Modedesigner

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  Löpande
  Distans
  32 900 SEK

  Certifierad Feng Shui konsult

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  19 000 SEK

  Certifierad frisör

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  Löpande
  Distans
  41 000 SEK

  Certifierad Inredare & Homestylist

  Design Academy

  Yrkesutbildning
  Kurser
  Löpande
  Distans
  15 400 SEK

  Certifierad Inredare, Homestagingkonsult och Inredningsstylist

  Yrkesutbildningen Certifierad Inredare

  Yrkesutbildning
  Löpande
  Distans
  31 900 SEK

  Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult inkl. SketchUp för inredare 2D & 3D

  Interiörskolan

  Yrkesutbildning
  Distans
  29 800 SEK

  Certifierad Inredningsarkitekt

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  E-Learning
  Program
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  29 000 SEK

  Certifierad Make-up artist

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  E-Learning
  Program
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  30 000 SEK

  Certifierad Mönsterkonstruktör

  Academy Online

  Yrkesutbildning
  E-Learning
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  15 000 SEK

  Visa alla 23 kurserna

  Sök utbildningen

  För att söka utbildningen hos Interiörskolan följ anvisning här nedan. Du lämnar då studier.se men är välkommen tillbaka.

  Läs mer här