Practor

Inspirerande föreläsningar

Utbildningsform

Kompetensutveckling

Längd

Anpassat

Start

Löpande

Ämnesområde

Företags föreläsning, Inspiration, Inspirationsföreläsning, Workshop

Upplägg

Föreläsning, Företagsanpassat

Ort

Rikstäckande

Omdöme

0/5 baserat på 0 recensioner
Lämna ett omdöme!

Inspireras med rätt talare

Lisa Lundin, utvecklingsspecialist och föreläsare hjälper Er att hitta rätt talare till ert evenemang. Vid all typ av teamutveckling och personlig utveckling behövs förändring. Våra föreläsare ger nya tankar, inspiration och konkreta verktyg som alla stödjer till en positiv och lyckosam utveckling för individ och företag.

Vi hjälper er att få precis den inspiration och kunskap ni eftersöker. Arbetsglädje, mål, motivation, team, business, lösa konflikter, göra det omöjliga möjligt, ledarskap, talarcoaching, försäljning, lönsamhet och friska företag är vår specialitet.

Ta kommandot i ditt liv med Lisa Lundin

Är det dags att ta kommando i ditt liv nu? Under åren som coach har flera stora områden dykt upp i samtalen som problem!Många har inte kommandot och har svårigheter att kunna njuta av sin TID, sitt TAL, sina TANKAR, sin TRÄNING, sina TING och sin TALLRIK.

I denna föreläsning går vi igenom hur vi släpper problemen och tar kommandot och ansvaret i vårt liv och löser varje situation på bästa sätt. Det frigör så mycket kraft och energi att sluta grubbla och faktiskt bara göra det som är bra för oss. Här får vi veta hur!

”Allt är möjligt!” Med Josefine Axefall

Kan du vicka på tårna? Då kan du förverkliga dina drömmar. En föreläsning om att lyckas med allt du vill! Och lite till!

Inte bara en utan två gånger har Josefine Axefall brutit ryggen och totalförlamats från midjan och ner. Båda gångerna har hon lärt sig gå igen! Trots att läkare och vetenskap säger annat. Det som fått Josefine att lyckas, går att relatera till vilken målsättning som helst!

Vi rekommenderar varmt denna inspiration för Era egna storverk!

Föreläsningen bygger på hennes väg tillbaka och hur hon använt sin metod för att lyckas även på andra målsättningar, bland annat att tappa 52 kilo i vikt, och den vänder sig till alla som har ett mål de vill uppnå någon gång i livet. Hur stort eller litet som helst.

Föreläsningen finns i två längder: 45 minuter eller 1,5 h.

”Skapa High Performing Teams!” med Lisa Lundin

Hur Ni skapar och bibehåller ett High performing team!

Alla vill arbeta effektivt och ha kul på jobbet och samtidigt få lysande resultat. Det är möjligt för alla att med sina medarbetare skapa en arbetsplats som ger mer energi än vad den tar. Att ha mer energi när man kommer hem än när du gick till jobbet kan vara en dröm, och den är fullt uppnåelig. Genom att vi lär oss mekanismerna av hur vi fungerar, mekanismer bakom hur tema fungerar blir allt mycket enklare. En konflikt blir vägen till en bättre lösning för alla, olikheter utvecklas, och alla får möjlighet att blomma och bidra till teamet som når resultat långt över det förväntade.som person och som team.

Mount Everest – bara ett delmål med Maria Granberg

Om äventyr, livet och mål utöver det vanliga. Att spränga mentala och fysiska gränser, att överleva på 1/3 syre och att sikta så högt upp på jorden som en människa kan komma. Det är några saker som Maria Granberg ägnar sitt liv åt. Alla ställs vi inför nya utmaningar och alla bär vi på rädslor som måste överskridas. Detta är sant oavsett vilka mål vi har i livet.

Äventyrerskan, bergsbestigaren och multiatleten ger en inblick i vad som krävs för att förberedas inför extrema expeditioner och berättar om drivkraften bakom livsglädjen och viljan att nå hela vägen fram. Att uppnå den bästa versionen av sig själv, i vardagen såväl som på en bergstopp. Vilket mål strävar vi mot och varför? Vad är det som driver oss? Var finner vi glädje, energi och inspiration?

”Om dina mål inte skrämmer dig är de inte stora nog” Fokus: målfokusering, drivkraft och motivation. ”Att leva som ett äventyr”, att hitta balans och se förändringar som ett äventyr – hela vägen fram.

Målfokusering, riskhantering, fokus och konsten att hitta en balans mellan prestation och meningsfullhet är något som vi alla ställs inför. Likheterna mellan att leda ett företag, projekt eller en expedition är många och träffande. Att vara en del av ett team, att ha ett tydligt och gemensamt mål, att vara väl förberedd och tränad för ständig föränderlighet och att kunna ta tuffa beslut i svåra situationer.

Kontakt och mer information

För frågor, anmälan eller mer information, skicka en intresseanmälan. Du får direkt kontakt med Lisa som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Practor

Utveckla individer, ledare, team och företag

Practors vision är att göra livet enklare, roligare, rikare och mer lustfyllt för alla kunder, samarbetspartners och medarbetare.

Practor anlitas av privatpersoner, ledare, företag, föreningar och organisationer som vill utvecklas och nå önskade resultat. Och det är vår uppgift att hjälpa alla att lyckas.

Huvudsaklig verksamhet och mission är att utveckla individer, ledare, team och företag genom föreläsningar, utbildningar, litteratur och coaching med NLP och Mental träning.

Vi är stolta samarbetspartners och coacher till celebriteter inom idrott, näringsliv och offentliga personer, och lika stolta för att jobba ungdomar och privatpersoner som vill utvecklas. Vi älskar vårt arbete, våra uppdrag och klienter. Vi vidgar vyer och tillsammans ser vi alla möjligheter.

Göra en sak som för oss till våra mål

Vi har ett speciellt ord som heter Practorisera, att varje dag göra minst EN sak som för oss till våra mål. Det är att Practorisera. Har DU Practoriserat idag?

HRV-träning och hypnos arbetas med som exklusiva verktyg när det anses gynnsamt för våra klienter. Vi arbetar varje dag året runt med klienter världen över. Vi arbetar mycket med tekniska lösningar och lika gärna som vi träffas fysiskt ses vi gärna över internet på olika sätt.

Practor med Lisa Lundin

Namnet kommer av PR+ actor som en ordlek då när företaget grundades var kommunikation, försäljning och kultur vårastora specialist- och affärsområdena. I företagets framväxande har det i affärsverksamheten tillkommit tjänster för utveckling på alla plan, kreativitet och mental träning för individ och teams.

Så Practise och Actor har idag STOR betydelse för företagsnamnet. Att träna, agera och hela tiden praktisera för att utvecklas och blomstra är ledord för oss. Vi är i rörelse och förändring varje dag, och vet vi det, och älskar det blir allt enklare i företag och privatliv.

Lisa Lundin, internationell coach, föreläsare och ägare av Practor har i många år arbetat med skådespeleri/produktion/regi på flera fria teatergrupper i Stockholm. Åren på Nya Pistolteatern med bl a produktionen ”Pistvakt” och ”Tolvskillingsoperan” ser hon som helt fantastiskt roliga och lärorika.

Många nya idéer föds hela tiden i företaget och färska projekt startas kontinuerligt. På hemsidan och i Practors nyhetsbrev presenteras vad som är på gång i företaget.

Practor erbjuder :

 • Team och businesscoaching. För perfekta arbetsrelationer och lysande resultat.
 • Coaching för framgång utöver det vanliga i näringsliv och privatliv.
 • Metoder för lugn, effektivitet, energi, harmoni, sömn, värk, spränga gränser.
 • Coaching för hälsa fri från alla typer av beroenden för individ och organisation. Kost och näring.
 • HRV-träning för grupp och individ
 • Executive coaching för ledare
 • Föreläsningar. För inspiration, fakta och genuina upplevelser!
 • Utveckling i försäljning, service, stresshantering, mental träning, talarkonst, stand-up. För oanade höjder.
 • Redskap för att bli den unika talare du vill vara
 • NLP- Neuro Lingvistic Programming. För excellent kommunikation. För effektiv utveckling.
 • Digitala verktyg för säljutveckling i samarbete med iZonen.

Kontakt och mer information

Välkommen att direkt kontakta oss för att diskutera hur vi kan samarbeta med er på bästa sätt. Skicka en intresseanmälan för direkt kontakt med Lisa som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Fler utbildningar från Practor

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Säljcoaching, teamcoaching, livscoaching och Executive coaching

Practor

Kompetensutveckling
Anpassat
Coaching
Löpande
Rikstäckande
1000 SEK

Liknande utbildningar

Visar 1 till 10 av 12

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – Företagsanpassad

JCL Coaching

Kompetensutveckling
1-3 timmar
Workshop
Löpande
Distans
Rikstäckande
-

Föreläsning för företag – Prova på Mindfulness

iLivEra

Kompetensutveckling
1-3 timmar
Föreläsning
Stockholms län
-

Föreläsning för företag – Stress – tips & verktyg

iLivEra

Kompetensutveckling
1-3 timmar
Föreläsning
Löpande
Stockholms län
-

Inspiration i livsmedelshygien

Bergström & Hellqvist AB

Kompetensutveckling
3-7 timmar
Kurser
Löpande
Rikstäckande
1600 SEK

Medborgardialog

EPS Human Invest AB

Kompetensutveckling
Anpassat
Företagsanpassat
Löpande
Rikstäckande
0 SEK

Open Space Technology

EPS Human Invest AB

Kompetensutveckling
Anpassat
Företagsanpassat
Löpande
Rikstäckande
0 SEK

Varning för stereotyper inom design

InUse

Kompetensutveckling
1 timme
Distans
Öppen utbildning
Löpande
Distans
-

Workshop - On the path towards Sustainable Work-Life Balance

JCL Coaching

Kompetensutveckling
1-3 timmar
Workshop
Löpande
Distans
Rikstäckande
-

Mindfulness - lev NU

Kompetensutveckling
Föreläsning
Företagsanpassat
Löpande
Rikstäckande
Stockholms län
12 500 SEK

Performance Lecture om stress & hållbara människor

Kompetensutveckling
Föreläsning
Företagsanpassat
Löpande
Rikstäckande
Stockholms län
15 000 SEK

Visa alla 12 kurserna

Skickar...

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, har frågor eller vill boka. Practor hör av sig inom kort! En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Practor
  Artillerigatan 6
  114 51 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Omdömen

  Kursen saknar omdömen

  Skickar...

  Lämna ett omdöme

  12345 (0/5)

  Fler utbildningar från Practor

  Visar 1 till 1 av 1

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Säljcoaching, teamcoaching, livscoaching och Executive coaching

  Practor

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Coaching
  Löpande
  Rikstäckande
  1000 SEK

  Liknande utbildningar

  Visar 1 till 10 av 12

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Att få ihop livspusslet för att bli en bättre ledare – Företagsanpassad

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Workshop
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  -

  Föreläsning för företag – Prova på Mindfulness

  iLivEra

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Föreläsning
  Stockholms län
  -

  Föreläsning för företag – Stress – tips & verktyg

  iLivEra

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Föreläsning
  Löpande
  Stockholms län
  -

  Inspiration i livsmedelshygien

  Bergström & Hellqvist AB

  Kompetensutveckling
  3-7 timmar
  Kurser
  Löpande
  Rikstäckande
  1600 SEK

  Medborgardialog

  EPS Human Invest AB

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Löpande
  Rikstäckande
  0 SEK

  Open Space Technology

  EPS Human Invest AB

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Löpande
  Rikstäckande
  0 SEK

  Varning för stereotyper inom design

  InUse

  Kompetensutveckling
  1 timme
  Distans
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  -

  Workshop - On the path towards Sustainable Work-Life Balance

  JCL Coaching

  Kompetensutveckling
  1-3 timmar
  Workshop
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  -

  Mindfulness - lev NU

  Kompetensutveckling
  Föreläsning
  Företagsanpassat
  Löpande
  Rikstäckande
  Stockholms län
  12 500 SEK

  Performance Lecture om stress & hållbara människor

  Kompetensutveckling
  Föreläsning
  Företagsanpassat
  Löpande
  Rikstäckande
  Stockholms län
  15 000 SEK

  Visa alla 12 kurserna