Det är vi som vidareutbildar den svenska el- och energibranschen

Publicerad 3 februari 2024

Fram till år 2034 förväntas den svenska energiproduktionen fördubblas, vilket kommer att leda till snabba förändringar både i elnätet och hos konsumenterna. För att möta denna utmaning behöver el- och energibranschen ungefär 100 000 nya medarbetare, samtidigt som befintlig personal behöver fördjupa sin kompetens.

Studier på distans

Hos oss sker all utbildning på distans! Våra kurser är utformade för att passa in i ditt livspussel. Med lektioner efter arbetstid och inspelade föreläsningar kan du enkelt anpassa din utbildning efter dina egna behov och förutsättningar.

Yrkeshögskoleeutbildning

Vi är landets mest erfarna YH-utbildare inom el- och energiområdet. Som en del av nätverket Elsäkert har vi under sju år utfört de flesta YH-kurser inom branschen. Våra erfarna YH-utbildare säkerställer att alla kurser håller hög kvalitet.

Auktorisationskurser är vår specialitet. Tillsammans med Elsäkert genomför vi regelbundet de kurser som krävs för auktorisation av Elsäkerhetsverket. Vi kan enkelt skräddarsy kurser för din framtida karriär.

Våra verkstadsmoment genomförs koncentrerat och med rätt utrustning. Vi har all den utrustning som behövs för praktiska moment, och vi samlar klasserna för intensiva praktikpass när det krävs.

Erfarenhet

Vi förstår el- och energibranschen eftersom vi själva kommer därifrån. Våra utbildare har alla erfarenhet från branschen och regelbundet utbildar de på branschföretag för att stärka kompetensen hos redan yrkesverksamma.

Utbud

Utforska vårt utbildningsutbud på Yrkesutbildaren idag! Vi erbjuder kurser inom Yrkeshögskolan, såsom Solenergiprojektör, samt sju YH-kurser för redan yrkesverksamma inom områden som:

Investerar du i en utbildning hos oss tar du ett steg mot en spännande karriär. Upptäck möjligheterna till lärande och utveckling hos Yrkesutbildaren idag!