Språk | studier.se

Språk

Här hittar du språkutbildningar från Sveriges bästa utbildningsföretag. Jämför pris och utbildning. En person som behärskar många…... Läs vidare

Filtrera din sökning:

Pris:

Längd:

Typ:

Visar 1-7 av 7 träffar

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Yrkessvenska Grund

Branschutbildarna

Yrkessvenska Grund Yrkessvenska – Grundkurs är en utbildning för dig som är ny i Sverige och…
E-Learning
1 995 SEK

Distans
Jämför

Distansutbildning i svenska

Restory Scandinavia

Distansutbildning i svenska Läs kursen svenska i klassrum eller på distans. Behöriga lärare och undervisning…
5 dagar
Företagsanpassat
5 500 SEK

Distans
Malmö
Stockholm
Göteborg
Jämför

Affärsengelska

Restory Scandinavia

Affärsengelska Kursen vänder sig till dig som vill känna dig säkrare på att förhandla på…
5 dagar
Företagsanpassat
12 500 SEK

Distans
Malmö
Stockholm
Göteborg
Jämför

Byggengelska för produktionsledare

Byggbranschens Utbildningscenter

Byggengelska för produktionsledare Vill du bli bättre på att använda engelska i olika arbetssituationer? Som…
3 dagar
Öppen utbildning
8 800 SEK

Rikstäckande
Stockholm
Jämför

Yrkesspår Lager och Terminal

Berrys Truck

Yrkesspår Lager och Terminal (Kurspaket) Det här är en lager- och godshanteringskurs för dig som…
22 veckor
Öppen utbildning
Kundanpassat Västra Götalands län
Jämför

Berlitz Virtual Classroom - Privatlektioner

Berlitz International Sweden AB

Flexibel lärarledd undervisning hemma och på resan Genom BVC kan du och dina medarbetare genomföra lärarledd språkutbildning…
4 månader
Kurser
Kundanpassat Rikstäckande
Jämför

Skriftlig kommunikation i praktik och teori

Kursmål Efter kursen kommer du att kunna utforma rapporter och beslutsunderlag, i synnerhet och texter…
1-3 månader
Kurser
Kundanpassat Stockholm
Jämför

Visar 1-7 av 7 träffar

Språk

Här hittar du språkutbildningar från Sveriges bästa utbildningsföretag. Jämför pris och utbildning.

En person som behärskar många språk har en fördel vid förhandlingar och i kundrelationer. Utveckla dina språkkunskaper genom kompetensutveckling.

Kurser i språk för dig i karriären

I vårt globaliserade samhälle får vi ofta tillfälle att arbeta med andra länder och kulturer än vår egen. Det har skapat stora fördelar för många företag i Sverige och utomlands. Utbytet ger oss stora möjligheter dels när det kommer till import och export av nya varor, men även vid insupandet av nya kulturer och synsätt utifrån. Men det kan också skapa problem i form av vissa kulturella skillnader och språkförbistringar. Alla kan inte kunna alla språk men det gäller att lära känna sin bransch och marknad och därefter ta del av de språk som dominerar inom ditt område.

Bra komplement för dina språkkurser kan vara en utbildning inom retorik eller kommunikation & förhandling.

Vem bör läsa mer språk?

Arbetar du och din verksamhet ofta med andra länder? Ni kanske behöver utveckla era språkkunskaper för att kunna fördjupa ert samarbete med parter utomlands. Eller så är ni nya på den utländska marknaden och är osäkra både på hur mycket ni behöver kunna och vad ni behöver kunna i språkväg.

Kan ni prata med ledningen på engelska, men önskar kunna prata med andra medarbetare inför kommande besök? Känner du att dina språkkunskaper räcker för att konversera, men undrar om dina mejl håller standarden? Något som snabbt förbättrar era relationer är en språkworkshop – några artighetsfraser, kortare meningar eller ord kan hjälpa er att mötas. Du behöver i de flesta fall inte kunna ett helt språk, ofta kan det räcka med att kunna kallprata på dina kunders språk för att lättare möta dem och ge ett bättre första intryck. Det finns språkkurser på många nivåer och med många fokusområden. Är det bästa alternativet för er att kunna fler språk lite mer ytligt eller att gå mer djupgående in på ett språk och lära er det ordentligt?

Kursinnehåll

Det finns kurser för dig som vill ha grunderna liksom för dig som redan arbetar på ett annat språk än svenska och som behöver fördjupning med specialinriktning mot just det som du arbetar med. Inriktningarna för fördjupning kan vara att prata i telefon, affärskommunikation eller hur du skriver riktigt bra mejl på ditt valda språk. Några av de språk som du kan hitta på studier.se är tyska, franska, portugisiska, finska, italienska och spanska. Med ett nytt språk på CV:t kan du ta din karriär till nya höjder. 

Det absolut vanligaste gemensamma språket är engelska. Det finns kurser i engelska på flera nivåer och du kan utveckla dina kunskaper oavsett från vilken nivå du börjar. Här hittar du allt från nybörjarkurser i engelska till kurser i affärsengelska.

Kurserna leds av erfarna utbildare med goda kunskaper inom pedagogik och undervisningsspråket. Gemensamt för de flesta av kurserna är att de innehåller:

Du kan studera genom en intensiv workshop, kvällskurser, företagsanpassad utbildning, plugga på distans eller gå öppna morgonklasser – det finns något för alla! Kolla igenom våra språkkurser och anmäl dig redan idag.

Are you a foreigner who works in Sweden? Would you like to learn the native language? We have courses for you too, welcome! In fact, we have a specialized information page about Swedish for Immigrants, SFI.

Jämför utbildningar