Medieproduktion & skrivande | studier.se

Medieproduktion & skrivande

Medieproduktion & skrivande Vill du arbeta kreativt med bild och text? Genom en utbildning inom medieproduktion och…... Läs vidare

Filtrera din sökning:

Utbildningsform:

Typ:

Start:

Visar 1-4 av 4 träffar

Visar 1-4 av 4 träffar

Medieproduktion & skrivande

mediaMedieproduktion & skrivande

Vill du arbeta kreativt med bild och text? Genom en utbildning inom medieproduktion och skrivande får du möjlighet att arbeta utforska olika inriktningar och att hitta ditt personliga uttryck.

Stick ut från mängden

Inom media branschen är konkursrensen hård. Det är därför viktigt att sticka ut. Genom en gedigen utbildning tar du första stegen mot en roliga och utmanande karriär. Under utbildningarna får du tillfälle att experimentera och praktiskt tillämpa dina nya kunskaper. Ofta får du även göra uppgifter med tonvikt på praktisk problemlösning och arbeta i projekt med riktiga uppdragsgivare.

Exempel på yrken inom medieproduktion:

En ny utbildningsform

Konst och kulturutbildningar är en ny utbildningsform. Det finns både långa och korta utbildningar och de bedrivs av privata skolor. Många kända artister och konstnärer har gått på skolorna.  På studier.se kan du jämföra och hitta den utbildning som passar dig. Det finns även konstutbildningar att hitta på högskole -och yrkesnivåer.

Jämför utbildningar