Marknadsföring | studier.se

Marknadsföring

Klappar ditt hjärta lite extra när du tänker på kommunikation och marknadsplaner? Skulle du vilja arbeta som…... Läs vidare

Filtrera din sökning:

Utbildningsform:

Typ:

Start:

Visar 1-1 av 1 träffar

Visar 1-1 av 1 träffar

Marknadsföring

computer

Klappar ditt hjärta lite extra när du tänker på kommunikation och marknadsplaner? Skulle du vilja arbeta som kommunikatör eller marknadsansvarig? En KY-utbildning inom marknadsföring kan ge dig det som krävs för att du ska kunna konkurrera om attraktiva tjänster inom reklam- och kommunikationssektorn.

Vad lär du dig genom att läsa kurser i marknadsföring?

För att bli duktig på marknadsföring måste du lära dig om företagande, PR och marknadsaktiviteter. Genom att gå en kurs kan du lära dig mer om samspelet mellan utbud och efterfrågan, samtidigt som du utvecklar din kreativa förmåga. Du får också inspiration och tips om hur du kan tänka när du planerar dina strategiska kampanjer.

Idag är nästan alla företag i behov av en marknadsförare eller en marknadsavdelning. Marknadsföraren får ofta ansvara även för företagets digitala strategier. Det innebär att du som satsar på en karriär inom marknadsföring kan tjäna på att komplettera din marknadsföringsutbildning med kompetensutveckling inom data, it & design.

Särskild information gällande utbildningar på yrkeshögskolan

Du söker en yh-utbildning med en blankett samt ett bevisunderlag på att du är behörig till utbildningen. För att ansöka kan du också behöva skicka in dina betyg från gymnasiet, arbetsintyg från tidigare eller pågående arbeten, arbetsprover och ett personligt brev. Yh-utbildningarna startar vid olika tidpunkter och det är därför inte möjlgit att ha ett sista ansökningsdatum som det finns vid studier på högskolor och universitet. Håll koll på de högskolor du är intresserad av för att inte missa det sista datumet för att skicka in din ansökan.

Undrar du hur du ska finansiera dina studier? Du som läser en KY-utbildning är i allmänhet berättigad studiestöd från CSN. I vissa fall kan du plugga på distans för att på så sätt ha möjlighet att arbeta under tiden som du studerar.

Närliggande ämnesområden

Några närliggande ämneskategorier som kan vara av intresse till dig som vill utbilda dig inom marknadsföring är marknadsföring & PR, inköp & logistik eller kommunikation & förhandling

Jämför utbildningar