Konst

Konst Är du intresserad av att skapa och vill utveckla din kreativa förmåga? Konst är ett brett ämne som kan innehålla allt från måleri, skulptur och design. Konst öppnar upp möjligheter att se världen med nya ögon. Hitta nya sidor hos... Läs vidare

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Samtida kulturuttryck

Hermods Komvux

Komvux
Anpassat
Kurser
Löpande
Rikstäckande
CSN-berättigad & kostnadsfri

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå utbildningar åt dig. Helt gratis!

Vad vill du plugga?
Robin

Konst

konstKonst

Är du intresserad av att skapa och vill utveckla din kreativa förmåga? Konst är ett brett ämne som kan innehålla allt från måleri, skulptur och design. Konst öppnar upp möjligheter att se världen med nya ögon.

Hitta nya sidor hos dig själv

Genom en utbildning i konst kan du upptäcka nya sidor hos dig själv. Du kan även inspireras av framgångsrika konstnärer och tidigare konst. Konst kan även bidra till bättre välmående och kan fungera som en slags mindfulness.

Jobba med efter en konstutbildning

Efter en konst och kulturutbildning inom konst är du redo för högskolestudier eller yrkeshögskolestudier. Där kan du läsa vidare för att sedan arbeta som exempelvis tecknare, målare, grafiker, skulptör med utställningar på gallerier eller med beställningsuppdrag av olika slag. Andra arbetsområden kan vara concept artist inom film och spelindustrin samt uppdrag inom illustration, dekorationsmåleri och konstrestaurering. På studier.se kan du jämföra och hitta den konstutbildning som passar dig.