Konst och Livsstil

Många tycker om att rita och måla. Kanske beror det på hur avslappnande det kan vara att skapa något, oavsett om det är enkla former på ett vitt papper eller färgsprakande explosioner på en sträckt duk. Alla kan njuta... Läs vidare

Visar 1 till 3 av 18

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Certifikatutbildning - Inredare/Homestylist/Inredningskonsult

HOUSE by Kihlgren

Kurser
6-12 månader
Löpande
Kampanj
Distans
19 995 SEK

Diplomerad inredare - Inredning/Homestyling

HOUSE by Kihlgren

Kurser
1-3 månader
Öppen utbildning
Löpande
Kampanj
Distans
1 995 SEK

Trädgårdsdesign Primo

Trädgårdsakademin

Kurser
Anpassat
Online
Kundanpassat
Löpande
Distans
10 619 SEK

Svårt att hitta det du söker? Låt mig och mina kollegor föreslå kurser åt dig. Helt gratis!

Kurs för din fritid?
Robin

Konst och Livsstil

konst

Många tycker om att rita och måla. Kanske beror det på hur avslappnande det kan vara att skapa något, oavsett om det är enkla former på ett vitt papper eller färgsprakande explosioner på en sträckt duk. Alla kan njuta av att skapa med sina händer.

Vad kan du skapa?

En grundläggande teknik som historiskt haft stor betydelse för den västerländska konsten är kroki. Kroki innebär skissning av en levande modell. En kurs i kroki passar framförallt dig som söker en klassisk skolning.

Har du ingen erfarenhet av att skapa konst? Det är inte ett hinder – alla kan börja! Det finns grundkurser inom olika typer av måleri som alla har gemensamt att de låter dig utveckla ditt konstuttryck. Oavsett om du fokuserar på att lära dig blanda färg eller om du arbetar på att få till ditt eget kreativa uttryck så kommer en kurs ge dig en skjuts framåt i din konstnärlighet. Ett angränsande ämne till konst och livsstil är foto & film.

Skapa för ditt välmåendes skull

Att måla har visat sig vara väldigt bra för ditt välmående. Numera används målning inom mindfulness, meditation och andra tekniker för avslappning och närvaro. Med hjälp av en instruktör får du möjlighet att fördjupa dig i ditt måleri och dig själv. Meditativt måleri och Vedic art handlar om att måla helt utan krav på prestation och skönhet. Det ska vara njutningsfullt och avslappnande att måla!