Information & Media

Känner du passion för text, form och kommunikation? Idag används många medier för kommunikation. Företag och organisationer måste…... Läs vidare

Filtrera din sökning:

Utbildningsform:

Typ:

Start:

Visar 1-3 av 3 träffar

Skola Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Jämför

Grafisk kommunikation

Avans

Grafisk kommunikation Grafisk kommunikation har alltid förekommit, från grottmålningar och de första skriftsystemen, via handgjorda…
Vuxenutbildning/Komvux
Program
Ospecificerad Östersund
Jämför

Mediekommunikation & produktion

Avans

Mediekommunikation & produktion Ämnet mediekommunikation behandlar journalistikens, informationens och reklamens innehåll, villkor och roll i…
Vuxenutbildning/Komvux
Program
Löpande Östersund
Jämför

Grafisk kommunikation & design

Avans

Grafisk kommunikation & design Vill du utveckla din kreativa förmåga? Tycker du om att skapa…
Vuxenutbildning/Komvux
Program
Löpande Östersund
Jämför

Visar 1-3 av 3 träffar

Information & Media

computer

Känner du passion för text, form och kommunikation? Idag används många medier för kommunikation. Företag och organisationer måste vara noggranna med vilka budskap som de sänder genom sin kommunikation. Du kan vara en av dem som arbetar med att se till så att ditt företag ger rätt signaler i sin kommunikation. Utbilda dig inom information & media!

Vilka vägar går att gå?

Det går att arbeta med information & media på många olika sätt. Du kan arbeta med att producera helt ny information – som skribent, copywriter eller AD. Du kan också välja att arbeta med att kommunicera redan befintlig information. Det gör du i yrken som kommunikatör, informatör eller marknadsansvarig.

Du kan utbilda dig inom information & media på folkhögskola, yrkeshögskola eller högskola/universitet. Många utbildningar lägger stor vikt på den praktiska delen av lärandet. Och det med rätta! Man får inte glömma att skrivande och mediaproduktion till stor del är ett hantverk som man kan träna sig till att bli bättre på.

Närliggande ämnesområden

Hittar du inte vad du söker här under information & media? Sluta inte leta! För den som vill arbeta med att skriva rekommenderar vi särskilt de olika ämnesområdena språk & litteratur, media, kommunikation & design och marknadsföring.

Tycker du om att skriva, men känner inte att det är något som du vill arbeta med? I sådana fall rekommenderar vi att du tittar på skrivarkurser för privatpersoner. Du hittar alla skrivarkurser i en särskild kategori.

Jämför utbildningar