YnikHälsa

Yogakurser med YnikHälsa

Yoga är ett uråldrigt system för hälsa och utveckling. En del av yoga betyder ”att förena”. Att förena kropp, själ och sinne. Genom yogan kan vi få hjälp med att bli mer närvarande, fokuserade.

Genom kroppsrörelserna (asanas) kan vi träna styrka, smidighet, balans och fokusering. Alla övningar görs i koordination med andningen. Med andningsövningarna (pranayama) kan vi lära os att lyssna till oss själva och hur vi mår, de kan också hjälpa oss att slappna av.

Alla kan utöva yoga

Oavsett ålder eller hälsotillstånd. Yoga kan användas både i rehabiliterande syfte och som friskvård. Yogan skall anpassas efter den enskilda människan och även i gruppklass kan den anpassas i största möjliga mån.

Om utbildaren

Michaela Jangmo har en 3-årig yogalärarutbildning via yogaskolan i klassisk traditionell yoga. Hon har jobbat med friskvård i olika former i över 13 år och brinner för att inspirera människor till de enkla lösningarna för att skapa bättre hälsa. Hon vill främja rörelse, naturlig mat från grunden och minimera halvfabrikat, raffinerade kolhydrater och socker. Med små medel kan man göra stora framsteg.

Hon har ett stort driv att hjälpa människor och att se den individuella människan. Att möta dennes behov, önskan och förutsättningar både på yogamattan och i vardagslivet. För visst är det så, att är det något man ska ge utrymme att unna sig så är det hälsa och välmående!

Företagsanpassad yoga

Michaela kan erbjuda tjänster till företag såsom föreläsningar, ”prova på” klasser på friskvårdsdagar, individuella lektioner samt lektioner i grupp som exempelvis lunchyoga på ca 30-45 min.

Yogakurser

Michalea erbjuder klasser för alla nivåer, lugn, allmän och fysisk yoga. Michaela anordnar också helgkurser i yoga med inrikting axlar & nacke samt fysisk yoga för styrka, stabilitet och rörlighet.

Nyfiken på mer?

Skicka en intresseanmälan för direkt kontakt med utbildaren!

Utbildningar från YnikHälsa

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Yoga med tre inriktningar

YnikHälsa

Kurser
1-3 timmar
Kurser
Löpande
Jönköpings län
990 SEK
Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör YnikHälsa av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  YnikHälsa
  Kortebovägen 45
  56433 Bankeryd

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från YnikHälsa

  Visar 1 till 1 av 1

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Yoga med tre inriktningar

  YnikHälsa

  Kurser
  1-3 timmar
  Kurser
  Löpande
  Jönköpings län
  990 SEK

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör YnikHälsa av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren