Ydrenas Academy

Välkommen till Ydrenas Academy

– en akademi för EU-utbildningar

Ydrenas Academy erbjuder kvalificerad fortbildning för dig som arbetar med EU-relaterade frågeställningar. Vi erbjuder kurser med fokus på hur EU:s reglering fungerar i praktiken. Utbildningarna leds av föreläsare med mångårig praktisk erfarenhet från arbete i EU.

Se film med Rickard Ydrenäs, grundaren av Ydrenas Academy och Ydrenas Communications: https://www.youtube.com/watch?v=Zyq6bcy0bco

Ydrenas Academy i korthet

 • Kompetensutveckling, fortbildning, för yrkesverksamma akademiker som till exempel är beslutsfattare eller regelverksspecialister.
 • Erbjuder grundkurser och fördjupningskurser om EU som skräddarsys efter era behov.
 • Fokuserar på affärskritiska frågor i EU:s regelverk.
 • Ger både en teoretisk överblick i EU:s arbete och beslutsprocesser, men också fördjupade insikter i hur EU och EU:s komplicerade regelverk fungerar i praktiken.
 • Arrangerar EU-utbildningar som ger inblick i hur EU och EU-lagstiftning fungerar i praktiken, med konkreta exempel från aktuella beslutsprocesser och regelverk.
 • Genomför kortare kurser på en till två timmar samt hel- och halvdagskurser i Stockholm och i Bryssel.
 • Arrangerar studiebesök på Sveriges EU-representation, EU-institutionerna i Bryssel och på exempelvis EU-myndigheterna ESMA i Paris, ECB och EIOPA i Frankfurt.
 • Erbjuder kvalitetssäkrade utbildningar som utarbetas i samråd med experter i en process som säkerställer att innehållet är aktuellt, relevant och affärsnyttigt för dig som deltagare.
 • Ger deltagarna diplom efter avklarad utbildning som intyg på sina kunskaper.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från Ydrenas Academy

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Ydrenas Academy av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Ydrenas Academy
  BOX 163 20
  103 26 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Ydrenas Academy

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Ydrenas Academy av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren