Vinga folkhögskola

Välkommen till Vinga folkhögskola

– Göteborgs nyaste folkhögskola!

Vinga folkhögskola ligger centralt vid Svingeln i Göteborg och det är lätt att ta sig till skolan då det finns goda kommunikationer både med spårvagn och buss.

På skolan undervisar engagerade pedagoger som är måna om att ha en nära kontakt och en god relation med alla elever.

Idag erbjuder skolan två utbildningar med sammanlagt fyra olika klasser, läs mer om dem under fliken Utbildarens kurser.

Om Vinga folkhögskola

Skolan ligger i ljusa fräscha lokaler i centrala Göteborg. Kommunikationerna till skolan är mycket goda och i de nära omgivningarna finns ett stort utbud av både caféer och restauranger.

Skolan ska vara mötesplats för människor och idéer. Vår målsättning är att den kristna människosynen ska vara i centrum, både i undervisning och i skolans övriga arbete. Skolan ska utgöra en naturlig och aktiv del av pingstförsamlingarnas gemensamma arbete. Utifrån PSKs måldokument är syftet ”Att bedriva folkhögskoleverksamhet på kristen grund och i kristen anda” med visionen ”Att se människor växa kunskapsmässigt, socialt, personligt och andligt och tillsammans utveckla samhälle och församling.”

Vinga Folkhögskola är en av Pingst fem folkhögskolor i Sverige. Genom stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet (PSK) driver Pingst sedan mer än femtio år folkhögskoleverksamhet. Förutom Vinga ingår också June fhsk, Kaggeholms fhsk, Dalkarlså fhsk och Mariannelunds fhsk i stiftelsens verksamhet.

Utbildningar från Vinga folkhögskola

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Vinga folkhögskola av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Vinga folkhögskola
  Anders Personsgatan 18
  416 64 Göteborg

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Vinga folkhögskola

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakt

  För att kontakta Vinga folkhögskola följ anvisning här nedan. Du lämnar då studier.se men är välkommen tillbaka.

  Läs mer här!

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Vinga folkhögskola av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren