Vadstena folkhögskola

Välkommen till Vadstena folkhögskola!

Vadstena folkhögskola är en bildningsplats, en mötesplats och en andlig plats. Du som kommer till oss ska få kunskap i de specifika ämnen du valt, möjlighet att utvecklas genom möten med andra människor och få kulturella upplevelser av olika slag. Helhetssynen på skolan märks i utbudet av kurser, men även på stämningen, den vänskap som finns mellan deltagare och mellan deltagare och medarbetare, de vackra omgivningarna, boendet och den goda maten. En del av skolans kurser är förlagda på annan plats än Vadstena.

Sjönära boende och hemlagad mat

Många av våra kursdeltagare väljer att bo här hos oss på skolan. Vi erbjuder enkelrum med egen dusch och toalett samt gemensamt pentry och allrum. Vi erbjuder också möjlighet till aktiviteter utanför skoltid. Köket har vunnit pris för sin hemlagade mat, vilken serveras i vår vackra matsal som är en viktig samlingspunkt på skolan.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från Vadstena folkhögskola

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Vadstena folkhögskola av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Vadstena folkhögskola
  Lasarettsgatan 9
  59230 Vadstena

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Vadstena folkhögskola

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Vadstena folkhögskola av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren