Truckbröderna truckutbildning

Välkommen till Truckbröderna!

Ta ditt truckkort idag, Truckkort snabbt och billigt genom vår truckutbildning!

Vilka vi är

Truckbröderna erbjuder tidseffektiva, kvalitativa, prisvärda och seriösa truckutbildningar. Vi har en gedigen erfarenhet från branschen och genomför både företagsanpassad och privat truckutbildning i hela landet.

Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 och våra utbildare har kunskapen för att se till att våra kursdeltagare kommer ut på sina arbetsplatser och känner sig trygga och säkra i det de gör.

Vi erbjuder följande kurser

 • Truckkort A
 • Truckkort B

Ökade möjligheter!

Idag är det mycket meriterande att ha truckkort när du söker jobb! Med ett truckkort i handen, får du ökade möjligheter till ett välbetalt arbete. Anmäl dig till en truckkurs redan idag så är du ett steg närmare ditt nya jobb!

För att få köra truck krävs att du har ett truckkort för aktuell trucktyp och att din arbetsgivare utfärdar ett körtillstånd på gällande arbetsplats. Det behövs inte ha B-körkort för att få genomföra truckutbildning och köra truck. Det räcker att du är över 16 år för att påbörja din truckutbildning.

Trygg och säker!

Utbildningarna inriktar sig framförallt på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra utbildningar är att utbilda dig till en säker förare. Efter avslutad utbildning kan du både köra och tänka truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga, samtidigt som vi ska känna oss trygga i att din körning kommer representera oss på rätt sätt, när du är ute på din arbetsplats. Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtaget av arbetsmarknadens parter. Utbildningen genomförs under två dagar. Under den första dagen genomförs praktiska övningar och under dag två är det dags för teoridelen som genomförs digitalt.

Du får allt material och slutprov skickat till dig via e-post och du genomför allt hemifrån. Vi utfärdar ditt truckkort då du genomfört ett godkänt teoriprov och blivit godkänd på det praktiska provet samt visat för truckinstruktören att du har godkända kunskaper för att kunna hantera och köra truck med säkerhet. När du är godkänd med din teori och praktik skickar vi ut ditt truckkort och diplom via traditionell post.

Under de praktiska momenten måste du använda skyddsskor. Om du inte har egna så får du självklart låna detta på plats.

Garanti

Vi erbjuder en kvalitativ och seriös truckutbildning. Om du av någon anledning inte klarar utbildningen under dina bokade kursdatum, erbjuder vi dig att helt kostnadsfritt komma tillbaka helt för ytterligare övning. Du är alltid välkommen att kostnadsfritt komma tillbaka till framtida truckutbildningar.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från Truckbröderna truckutbildning

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Truckutbildning & Truckkort A + B

Truckbröderna truckutbildning

Kompetensutveckling
1-2 dagar
Företagsanpassat
Öppen utbildning
Löpande
Flera orter (10 st)
-
Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Truckbröderna truckutbildning av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Truckbröderna truckutbildning
  Lars-Pettravägen 32
  702 31 Örebro

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Truckbröderna truckutbildning

  Visar 1 till 1 av 1

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Truckutbildning & Truckkort A + B

  Truckbröderna truckutbildning

  Kompetensutveckling
  1-2 dagar
  Företagsanpassat
  Öppen utbildning
  Löpande
  Flera orter (10 st)
  -

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Truckbröderna truckutbildning av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren