Svenska Laseragenturen

Varmt välkommen till Svenska Laseragenturen

Svenska Laseragenturen grundades år 2009 och distribuerar laserapparater för både medicinskt bruk och estetiskt bruk.

Kurser

Vi erbjuder kurser inom både medicinsk laser LLLT och estetisk laser för tex borttagning av tatueringar och permanent hårborttagning och skinrejuvenation.

Under våra kurser får du all kunskap du behöver för att komma igång och eftersom vi varvar teori med praktik på våra kurser får du tillfälle att känna dig för vilken laser som passar dig bäst.

Våra kurser:

 • Laserterapi för häst & hund
 • Laser online
 • Estetisk laser
 • Grundkurs i laserterapi
 • Avancerad kurs i laserterapi
 • Laserterapi i praktiken

Medicinsk laser

Är idag en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid laserterapi påskyndas cellernas och kroppens självläkning.

Under våra kurser och utbildning i medicinsk laser får du all kunskap du behöver för att komma igång och eftersom vi varvar teori med praktik på våra kurser får du tillfälle att känna dig för vilken laser som passar dig bäst.

Börja med att boka en privat DEMO eller kom på vår kostnadsfria informationskväll där du får både en visning av våra lasermaskiner samt information i hur laser fungerar,

Vi är partner med Wasakredit och erbjuder både hyres och leasingavtal.

Kroppsterapeuter

Medicinsk laser är ett mycket bra komplement för dig som jobbar med manuell medicin – kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, massageterapeuter mm

Fotterapeuter

På kurserna i laserterapi för fotterapeuter arbetar vi med den terapeutiska lasern (LLLT) som används för besvär med smärta och inflammation.

Häst & Hund

Medicinsk laser på djur används idag både i behandlande och förebyggande syfte av veterinärer, trav – och galopptränare och djureterapeuter.

Laser ONLINE

Med online kursen kan du göra din utbildning när det passar ditt schema bäst.

Estetisk laser

Är idag en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid laserterapi påskyndas cellernas och kroppens självläkning.

Estetisk laser används bland annat för permanent hårborttagning, borttagning av tatuering, pigmentreducering, acne och skinrejuvination mm.

När du investerar i en estetisk laser till din klinik så finns det några viktiga sker att tänka på inför ditt köp – kvalitet, säkerhet & behandlingsresultat.

Boka en privat DEMO eller kom på vår kostnadsfria informationskväll där du får både en visning av lasermaskiner samt information om hur laser fungerar!

När du bestämt dig för att börja jobba med en laser från oss ingår en heldags utbildning på din praktik där vi varvar teori med praktik. Efter utbildningen erhålles diplom och du är redo att börja arbeta med din nya maskin. Vi är partner med Wasakredit och erbjuder både hyres och leasingavtal

Aktuella kurssdatum

Fyll i intresseformuläret nedan för att få information om kursdatum!

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från Svenska Laseragenturen

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Svenska Laseragenturen av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Svenska Laseragenturen
  Upplandsgatan 83
  113 44 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Svenska Laseragenturen

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Svenska Laseragenturen av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren