Snacka Snyggt

Välkommen till Snacka Snyggt!

Välkommen till Snacka Snyggt retorikbyrå! Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik. Vi hjälper dig att förbättra din kommunikation på våra öppna retorikkurser och workshops eller genom företagsanpassade utbildningar och individuell retorikträning. Oavsett om du är en van talare eller en retorisk novis är vårt mål att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv.

Snacka Snyggt retorikbyrå grundades av Elaine Eksvärd 2010, Elaine är vd och creative director samt aktuell som föreläsare och författare.

Vill du delta på någon av våra öppna retorikkurser eller gå någon av Elaine Eksvärds workshops så kan du boka dem direkt här på sajten. Vid frågor rörande öppna kurser kontakta charlotte@snackasnyggt.se. För att boka en företagsanpassad retorikutbildning, individuell träning eller föreläsning så hör du av dig till vår utbildningsexpert Serena.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som tar kontakt via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från Snacka Snyggt

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Snacka Snyggt av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Snacka Snyggt
  Birger Jarlsgatan 18
  114 34 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Snacka Snyggt

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Snacka Snyggt av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren