PresentationSupport

Välkommen till PresentationSupport

PowerPoint åtta timmar om dagen fem dagar i veckan – vi möter både förvåning och medlidande när vi berättar vad vi gör. Själva känner vi mest inspiration.

Efter 20 år i branschen vet vi nämligen att en genomtänkt och finslipad PowerPoint-presentation kan vara avgörande för en effektiv överföring av budskapet. Med kompetenser inom retorik, grafisk form, färgpsykologi, foto och beteendevetenskap hjälper vi dig att träffa både hjärta och hjärna.

Unna dig en övertygande presentation.

Vår väg fram till idag

Över 20 års erfarenhet av att skapa presentationer för en mängd olika branscher låg som grund när Maria Wannefalk startade PresentationSupport Sweden AB 2004. Sedan dess har företaget expanderat med fler kompetenta medarbetare alltefter som efterfrågan vuxit och är idag bland de ledande i vår bransch.

Spetskompetens

Vi har bred erfarenhet av att producera presentationer i PowerPoint för en stor variation av situationer och budskap, och vi vet hur en presentation ska få den genomslagskraft som krävs.

Vi har en unik spetskompetens inom PowerPoint och dessutom mångårig erfarenhet inom bland annat retorik och pedagogik.

Ett steg i rätt riktning mot bättre presentationer

Oavsett om ni ska hålla en presentation internt inom företaget, presentera ert företag för kunder eller utbilda medarbetare så är det viktigt att det material ni använder är av högsta kvalité och ger ett professionellt intryck.

Att ni ska bli nöjda med den hjälp ni får av oss är en självklarhet. Alla uppdrag utförs med högsta kvalitet, inom överenskommen tid – även när deadlinen är väldigt snar – och till en överkomlig kostnad. Som kund ska ni kunna ställa höga krav på oss, och lita på att vi uppfyller dem.

Genom att lägga ut produktionen av materialet på oss kan ni fokusera på det som är viktigt för er.

Du väljer själv om vi ska bygga upp din presentation från början eller bara putsa ett nästan färdigt alster. Eller något mittemellan. Oavsett om du har en lös idé eller en tydlig bild av hur du vill ha det hjälper vi dig att gå i mål. Vi är dessutom kända för våra snabba leveranser.

Vi gör dig snabbare

Vi erbjuder också tidsbesparande ad-on verktyg, bibliotek av företagsanpassade typsidor, effektiva arbetssätt för att förkorta tiden att ta fram presentationer i kombination med att höja kvalitén på presentationsmaterialet. Den tid ni tjänar vid framtagande av ert presentationsmaterial kan ni istället lägga på att finslipa innehållet.

Vi kan erbjuda mer

Vi har resurser som täcker 24-timmars service för kunden. Våra medarbetare hanterar produktion både på svenska och engelska.

Vi har ett brett kontaktnät och kan därigenom enkelt erbjuda högkvalitativ och flexibel support inom områden som t.ex.:

 • Illustrationer
 • Fotografering
 • 3D
 • Digitalisering
 • Copy
 • Språkgranskning

Vi bistår även vid behov med annat relaterat material som till exempel översättningar, digitala utskick och trycksaker.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från PresentationSupport

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Presentationssupport PowerPoint

PresentationSupport

Kompetensutveckling
Anpassat
Företagsanpassat
Löpande
Göteborg
-
Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör PresentationSupport av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  PresentationSupport
  Kyrkogatan 30
  411 15 Göteborg

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från PresentationSupport

  Visar 1 till 1 av 1

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Presentationssupport PowerPoint

  PresentationSupport

  Kompetensutveckling
  Anpassat
  Företagsanpassat
  Löpande
  Göteborg
  -

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör PresentationSupport av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren