Mgruppen

Chefsutveckling och ledarutveckling med Mgruppen

Mgruppen erbjuder chefsutveckling och ledarutveckling med en unik kombination av ledarskap, management och personlig utveckling. Vi arbetar såväl med öppna som företagsanpassade utbildningar för dig som är informell ledare, ny som chef, erfaren chef, projektledare, specialist och för dig som sitter i ledningsgrupp, arbetar med HR, är VD eller verksam i annan ledande befattning.

Vi erbjuder program som börjar med fokus på dig som nybliven chef och sträcker sig till Executive MBA-utbildningar. Däremellan erbjuder vi möjlighet till individuell- eller gruppcoaching eller varför inte ta möjligheten att delta på någon av våra kortare ledarskapsseminarier. Detta gör vi på många ställen i Sverige. På vissa program håller vi även utbildningar utomlands, då tillsammans med någon av våra partners.

Det kan vi hjälpa till med:

  • Grupp- & Ledningsgruppsutveckling
  • Individuellt ledarstöd & coaching
  • Anpassade utvecklings- & utbildningsinsatser
  • Affärsstrategiska program
  • Föreläsningar & inspirationsseminarier

Välkommen till Mgruppen!

Du kan läsa mer om våra kurser och utbildningar under respektive sida. Kontakta oss gärna genom en intresseanmälan här på studier.se – vi hör av oss inom kort via mail eller telefon och kan svara på dina frågor eller hjälpa dig med mer information.

Utbildningar från Mgruppen

Inga utbildningar hittades.

Kontaktuppgifter

Adress

Mgruppen
Birger Jarlsgatan 64 A
114 29 Stockholm

Telefon (visa nummer)

Besök webbplats

Utbildningar från Mgruppen

Inga utbildningar hittades.