Läridé AB | studier.se

Läridé AB

Professionell kompetensutbildning hos dig

Vår Läridé är att bedriva professionella utbildningar på plats hos dig. Vi tror att utbildning på hemmaplan ger många fördelar.

För oss är det viktigt att du som deltagare och kund är nöjd med våra utbildningar. Våra deltagare får därför alltid möjlighet att utvärdera våra kurser för att vi därigenom skall kunna förbättra och tillgodose de önskemål som finns. Vi tror att det är lättare att lära sig om man samtidigt tycker det är roligt!

Företagsutbildningar

Läridé är inriktade på företagsanpassade truckutbildningar där vi skräddarsyr utbildningspaket efter företagets unika behov.

Vår styrka är att vi utbildar på plats hos dig som kund, dessutom ofta i mindre grupper vilket förbättrar delaktighet med ökad inlärningsförmåga och trivsel som följd.

Skicka en intresseanmälan för frågor och mer information!

Byggutbildningar

Vi erbjuder utbildningar inom truck, lastmaskin, säkra lyft, fallskydd, mobila arbetsplattformar/skylift, ställningsbyggnad upp till 9 meter, teleskoplastare m.m. Vi vänder oss framför allt till mindre och medelstora byggföretag.

Utbildningar inom entreprenad och mark

De största utbildningarna inom entreprenad och mark är yrkesbevis för grävmaskin och hjullastare. Vi erbjuder även individuell coachning för validering utav kunskapsnivå, för att skapa möjlighet till yrkesbevis för dem med många års erfarenhet och körvana. Huvudmålgruppen är grävare, transportföretag och entreprenörer.

Industriutbildningar

För industrier har vi flertalet utbildningar, så som truck, travers/säkra lyft, hjullastare, mobil arbetsplattform/skylift, arbetsmiljö, ansvar och säkerhet m.m. Med inriktning mot tillverkningsindustri och lager anpassar i oss efter er verksamhet.

Utbildningar för jordbruk, mark- och parkskötsel

Inom utbildningsområdet har vi utbildningar för mer kompetens inom motorsåg, röjsåg, minigrävare, hjullastare, grävmaskin, traktorgrävare, teleskoplastare, mobil arbetsplattform/skylift  m.m.

Övrigt inom kompetensutveckling

Vi har även skräddarsydda paket efter era önskemål både inom maskinbehörighet och personalvård.

Sagt av tidigare kunder

Jag har valt att anlita Mattias och Läridé för att han är affärsmässig, lugn och duktig på att anpassa sina utbildningar efter gruppens förutsättningar. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda kvalitativa utbildningar med professionella utbildare på hemmaplan.
Johanna Heleander, Center of Innovation Vårgårda.

Kontakt och mer information

Har ni frågor angående företaget eller vår verksamhet, priser eller bokningsförfrågningar är ni givetvis välkomna att kontakta oss. Maila mattias@laride.se eller skicka en intresseanmälan så återkopplar vi inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Kontaktuppgifter

  • Adress
  • Läridé AB
  • Sundsbergsvägen 18
  • 441 50 Alingsås

Kontakt

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Läridé AB av sig till dig inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.