Intermezzon

Sälj och ledarskap med Intermezzon

Utbildningar inom sälj och ledarskap

Intermezzon erbjuder utbildningsprogram inom främst sälj och ledarskap. Programmens upplägg styrs efter kundens behov. Allt från helt på distans till en, två eller flera fördjupningsdagar i klassrum med en INTERMEZZON-certifierad konsult.

Best practice – Kunskap som fungerar i praktiken

BEST PRACTICE är all vår kunskap och erfarenhet, samlat under ett begrepp. Syftet är att ge dig praktisk hjälp i din vardag så att du kan nå dina mål och utvecklas i din roll. Vi har jobbat med utbildning inom sälj och ledarskap i över 20 år. Vi har träffat tiotusentals människor i olika positioner och roller inom säljorganisationer på alla typer av företag.

Bra utbildning enligt oss

Vårt fokus har alltid varit på det som fungerar i praktiken. Att gå igenom en teoretisk modell utan koppling till praktiken är inte bra utbildning enligt oss.Vi vill ge dig kunskap med en tydlig koppling till vardagen och ge dig en ärlig chans till att träna på att använda den – det är bra utbildning enligt oss.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från Intermezzon

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Intermezzon av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Intermezzon
  Kungsgatan 18
  41119 Göteborg

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från Intermezzon

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Intermezzon av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren