Elisabethskolan

Hudterapeututbildning på Elisabethskolan

Elisabethskolan grundades 1931 i Stockholm, av Elisabeth Liebenthal och är Sveriges äldsta hudvårdsskola, som fortfarande finns kvar.

År 1989 blev Elisabethskolan en internationellt godkänd hudterapeutskola (av International Aestheticiennes) och från år 1999 följer skolan internationell CIDESCO-godkänd läroplan. Det innebär att våra elever kan ta en separat internationell examen för hud- spaterapeuter, i anslutning till skolans examen och därigenom få möjlighet att arbeta som hud- spaterapeut utomlands.

Spa- och hudterapeut

Du utbildar dig till hudterapeut här på Elisabethskolan. När du är utexaminerad och auktoriserad hudterapeut får du alltid tillgång till att gå varumärkeskurser och behandlingstekniker i vårt moderbolag, agenturen Dermaromes lokaler, i våra varumärken ELEMIS, Elizabeth Arden PRO och bareMinerals helt utan kostnad och så länge som du är verksam i yrket. På så vis har du alltid den senaste uppdaterade informationen om trender, behandlingstekniker och ingredienskännedom.

Du får även alltid tillgång till vidareutbildning online i våra eKurser i Master Classes.

Elisabethskolans mål

Elisabethskolans mål och ambition är att hålla utbildningen på högsta nivå för att motsvara branschens förväntningar och krav.

Som organisation tror vi på vikten av att arbeta och leva enligt starka etiska värderingar. Elisabethskolan och dess anställda är fast beslutna att leva upp till de högsta normerna för affärsmässigt beteende i alla våra relationer. Detta åtagande utgör grunden för vårt företags värderingar.

Elisabethskolans salong erbjuder våra kunder elevbehandlingar och rådgivning inom hud- och kroppsvård. Våra elever gör allt för att ge bästa tänkbara service i en stämningsfull miljö. Vårt behandlings- och produktsortiment är lika brett för män som för kvinnor och vi arbetar med några av branschens mest välkända och exklusiva hudvårdsmärken.

Vi ska erbjuda en av marknadens bästa yrkesutbildningar inom hudvård, skönhet och kosmetik och hudvårdsutbildningen ska verka för att examinera duktiga och välutbildade spa- och hudterapeuter!

Godkänd av SHR

Elisabethskolan är självklart godkänd av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) samt YH-myndigheten, vilket innebär att vi är momsbefriade.

Sedan 2007 ingår Elisabethskolan i Nordens största koncern för hud och kosmetik. Vårt moderbolag i Sverige heter Dermarome AB och är Sveriges största agentur inom hudvård och skönhet.

Elisabethskolans mål och ambition är att hålla utbildningen på högsta nivå för att motsvara branschens alla förväntningar och krav på hud- och spaterapeuter.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer under utbildningssidan eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildning Utbildningsform/Typ Start Ort Spara Jämför

Auktoriserad hudterapeut

Elisabethskolan

Hudterapeututbildning Elisabethskolan erbjuder hudterapeututbildning heltid 1 år alternativt deltid 2 år. Skolans lokaler ligger centralt belägna…
Yrkeshögskola / Yrkesutbildning
Program
Löpande Stockholm
Läs vidare
Jämför

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 12 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Kontaktuppgifter

  • Adress
  • Elisabethskolan
  • St Paulsgatan 25
  • 118 48 Stockholm

Kontakt

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör Elisabethskolan av sig till dig inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 12 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.