BFAB

Välkommen till BFAB!

Bygg kompetensen med oss

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner.

Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket, skräddarsydda för företag. Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av gedigen erfarenhet, kvalitetsmedvetenhet, ett brett nätverk – och ett stort engagemang!

Vi utbildar på flera sätt

Online
Onlineutbildning är ett flexibelt, effektivt och kostnadsbesparande sätt att kompetensutveckla sig. Det lämpar sig väl för många utbildningsområden och ämnen med tydligt faktabaserat innehåll.

Klassrum
När ämnet är lite mer komplext eller kräver coachning kan man behöva ett annat metodval för att ta rätt pedagogiskt angreppssätt. Det kan då vara nödvändigt med en fysisk träff för lärarledd instruktion, övning eller gruppdiskussioner.

Blended learning
Med blended learning varierar vi lärande i klassrum med online. Det kan vara förberedande inlärning med digital läraktiviteter för att sedan ha praktiska övningar i klassrum.

Företagsanpassad utbildning

Är ni fler på företaget som behöver kompetensutveckling? Vi erbjuder både grupprabatter på våra öppna utbildningarna och specialanpassar olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Vi hjälper er hela vägen från planering till utvärdering, från Nord till Syd.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Vi hjälper er hela vägen från inventering, planering till utvärdering oavsett om behovet är en kortare utbildningsinsats eller ett längre program som spänner över tid. Med vår gedigna erfarenhet och vårt unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister levererar vi utbildning i toppklass. Låt oss bli ditt bollplank och din kompetenspartner!

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildningar från BFAB

Inga utbildningar hittades.

Skickar...

Kontakta utbildaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör BFAB av sig till dig inom kort! Att kontakta utbildaren är ingen bokning av kurs eller dylikt och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  BFAB
  Kungsbroplan 3A
  112 27 Stockholm

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Utbildningar från BFAB

  Inga utbildningar hittades.

  Kontakta utbildaren

  Fyll i dina kontaktuppgifter så hör BFAB av sig till dig inom kort!

  Kontakta utbildaren