Arena Utbildning

Arena Utbildning är en yrkeshögskola i Solna. Skolan bedriver eftergymnasiala utbildningar och kurser i nära samarbete med näringslivet. Utbildningarna är utformade tillsammans med branschen för att möta arbetsmarknadens behov och krav som ställs.

På Arena Utbildning kan du välja mellan 1 olika utbildningar och kurser.

Läs mer om de olika utbildningarna

Arena Utbildning behörighet

För att bli behörig till att studera på Arena Utbildning måste du uppfylla kraven för en grundläggande behörighet. Det betyder att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande. För vissa utbildningar krävs även särskilda förkunskaper, som godkända betyg i särskilda behörighetskurser eller en viss arbetslivserfarenhet. Om du saknar betyg för behörighet, men anser att du på andra sätt har de kunskaper som krävs, kan du begära prövning för reell kompetens.

Studentbostäder Solna

Du som studerar vid Arena Utbildning i Solna har möjlighet att söka en studentbostad. Du kan ställa dig i kö till studentbostäder innan du påbörjat dina studier. För att få bo i en studentlägenhet i Solna måste du däremot studera en studiemedelsberättigad utbildning på Arena Utbildning. Det ställs även krav på att du klarar ett antal poäng per termin för att få behålla din studentbostad.

CSN

När du studerar vid Arena Utbildning kan du ansöka om studiemedel. Du blir berättigad till studiemedel så länge de krav och villkor som ställs uppfylls. Hur mycket studiemedel du har rätt till beror bland annat på din inkomst, studietakten och hur länge du studerar. Du är även berättigad till studiemedel under eventuell LIA-period.

Mer information och kontakt

I nuläget har inte Arena Utbildning ett aktivt samarbete med Studier.se. För frågor, anmälan eller mer information behöver du själv ta kontakt med Arena Utbildning eller snacka med syv. Kontakta Arena Utbildning genom att besöka skolans webbplats.

Utbildningar från Arena Utbildning

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Tandsköterska

Arena Utbildning

Yrkeshögskola
1 år
Program
VT 2023
Solna
CSN-berättigad & kostnadsfri

Kontaktuppgifter

Adress

Arena Utbildning
Smidesvägen 10, 171 41 Solna
10425 Solna

Telefon (visa nummer)

Utbildningar från Arena Utbildning

Visar 1 till 1 av 1

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Tandsköterska

Arena Utbildning

Yrkeshögskola
1 år
Program
VT 2023
Solna
CSN-berättigad & kostnadsfri

Få gratis inspiration!

Ta del av inspirerande information om skolor och passande utbildningar via nyhetsbrev.

Få gratis inspiration!

Jobbar du på skolan eller är ansvarig?

Informationen som visas är importerad från offentliga register. Ni kan lägga till rätt information och skapa ett attraktivt innehåll och ta del av elever som vill ansöka till er skola och era utbildningar.

Kontakta oss